Uutiset

Archives

Ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin on nyt auki!

Onko sinulla etsinnässä uusi, edullinen ja mukaansa tempaava harrastus? Ilmoittaudu mukaan harrastejoukkueisiin syyskaudelle. Harjoitukset alkavat viikolla 32.

 

Jos sinulla on soveltuvaa lajitaustaa esimerkiksi voimistelun kautta ja haluaisit pyrkiä suoraan kilpajoukkueeseen, laita viestiä haluamasi joukkueesi sähköpostiin joukkue@jaguarscheer.com ja kerro osaamisestasi ja halukkuudestasi pyrkiä kilpajoukkueeseen. Jos olisit sopiva lisäys joukkueeseen, valmentajat kutsuvat sinut heinä-elokuun vaihteessa järjestettäviin täydennysharjoituksiin.

 

Harrastejoukkueet:

Alle on listattu kaikki harrastejoukkueet, lisätietoja joukkueista kuten treeniajat löytyvät osoitteesta jsa.myclub.fi

Allstars (2002-syntyneet ja vanhemmat)
Allstars on tarkoitettu aktiivikilpauran lopettaneille urheilijoille, jotka haluavat ylläpitää lajitaitoja ilman tavoitteellista urheilua.

 

UUSI Polaris (2004-syntyneet ja vanhemmat)
Polaris on uusi aikuisten harrastejoukkue, jossa harjoitellaan cheerleadingia hyvässä porukassa rennolla asenteella. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat naiset ja miehet, jotka haluavat harrastaa cheerleadingia.

 

Otava ja Orion (2005-2008-syntyneet)

Otava ja Orion ovat molemmat juniori-ikäisten harrastejoukkueita. Joukkueet sopivat hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Joukkueissa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin perusteita. Joukkueet toimivat myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

 

Pyrstötähdet, Cosmos, Auringot (2009-2012-syntyneet)

Pyrstötähdet, Cosmos ja Auringot ovar JSA:n mini-ikäisten cheerleadingin harrastejoukkueita. Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa ja sopivat hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Joukkueissa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin perusteita. Joukkueet toimivat myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville. Ei ole väliä mihin joukkueeseen ilmoittautuu, sopivan joukkueen voi valita harjoitusajan mukaan.

 

Satelliitit (2009-2010-syntyneet)

Satelliiteissa harjoitellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin ja cheertanssin perusteita hyvässä hengessä leikkiä unohtamatta. Joukkueeseen voivat ilmoittautua 2010-2012-syntyneet tytöt ja pojat. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ja cheertanssia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

 

Apollo ja Sirius (2013-2014-syntyneet)

Ilmoittaudu mikrojen harrastejoukkueeseen Siriukseen syyskaudelle 2020. Joukkueeseen voivat ilmoittautua 2013-2014-syntyneet tytöt ja pojat. Joukkue harjoittelee kerran viikossa ja soveltuu sekä uusille aloittajille että Tähdissä, Apollossa tai Siriuksessa aiemmin mukana olleille. Sirius on vanhempien mikrojen joukkue. Harjoituksissa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin alkeita leikkien kautta.

 

Tähdet (2015-2016-syntyneet)

Ilmoittaudu mikrojen harrastejoukkueeseen Tähtiin syyskaudelle 2020. Joukkueeseen voivat ilmoittautua 2015-2016-syntyneet tytöt ja pojat. Joukkue harjoittelee kerran viikossa. Tähdet on nuorimpien mikrojen joukkue ja sopii sekä uusille aloittajille että joukkueessa aiemmin mukana olleille. Harjoituksissa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin alkeita leikkien kautta.

 

Lisätiedot valmennuspäällikkö Tiia Parviaiselta vp@jaguarscheer.com tai p. 044 2389946