Uutiset

Archives

Ilmoittaudu Active Cheer-päivään 25.4. mennessä

Suomen Cheerleadingliitto järjestää yhteistyössä seuramme kanssa Active Cheer-päivän Jyväskylässä, Monitoimitalolla lauantaina 7.5.

Päivän aikana osallistujat pääsevät harjoittelemaan lajitaitoja ja tapaamaan muita lajin harrastajia eri seuroista. Ohjelmaan kuuluu stunttien, akrobatian, hyppyjen ja tanssin tekemistä. Ohjaajina paikalla on kokenut liiton kouluttaja sekä JSA:n omia valmentajia.

Päivän hinta on 10 euroa / henkilö, joka laskutetaan osallistujilta tapahtuman jälkeen.

Tapahtuman aikana, klo 11-14, monitoimitalolla järjestetään myös ”Action Day”. Tämän tarkoituksena on tehdä Active Cheer harrasteliikunta tutuksi myös uusille tulokkaille, ja antaa heille mahdollisimman hauska ja todenmukainen ensivaikutelma cheerleadingista harrastuksena. Tämän jälkeen halukkaat saavat kokeilla paikan päällä temppurataa, kokeilla nostoja sekä muita lajille tyypillisiä taitoja. Action Day on maksuton ja toivommekin lajin harrastajien kutsuvan kaveripiiriään mukaan kokeilemaan cheerleadingia. Porukassa on aina kivampaa!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.4. myClubissa, tapahtumat-osioissa. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia voit ilmoittautua myös sähköpostitse: tj@jaguarscheer.com.

Active Cheer -päivä 7.5. kutsu