Uutiset

Archives

Ilmoittaudu JSA:n cheerleading-kesäleirille!

JSA järjestää kesäkuussa kaikille avoimen cheerleadingleirin! Leirin sisältö on suunniteltu 8-14 vuotiaille, mutta leirille voidaan ottaa myös tätä nuorempia ja vanhempia osallistujia. Leiri sopii parhaiten harraste- ja alkeistason joukkueiden harrastajille, sekä kokonaan uusille cheerleadingistä kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Ohjaajina toimivat seuramme osaavat ja koulutetut valmentajat. Leirin hinta on seuramme jäsenille 110€ ja muille 130€ (sis. lounaan).

Leiriaikataulu
Leiri järjestetään 12.-16.6. päiväleirinä. Toimintaa on kaikkina leiripäivinä klo 10-16. Tarvittaessa leiripaikalle voi saapua jo klo 9 ja siellä voi olla klo 17 asti.

Leiripaikka
Leiripaikkana toimii Jyväskylän Seppälässä sijaitseva treenihallimme JSA Cheer Gym (Pääskyntie 4). Treenihalli ja sen monet varusteet, kuten matot, patjat ja ilmavolttirata tarjoavat mainiot olosuhteet cheerleadingin harjoitteluun sekä muuhun mukavaan leiritoimintaan. Sään salliessa osa leiripäivästä vietetään ulkona kävelymatkan päässä treenihallista ja lounas nautitaan läheisessä Safkamestarit-lounasravintolassa.

Leirin sisältö
Leirin cheerleadingharjoittelu toteutetaan osallistujien mukaisesti tarvittaessa ikä- ja/tai tasoryhmissä. Cheerleadingharjoitukset sisältävät monipuolisesti kehonhallinnan harjoitteita, akrobatiaa, stuntteja eli nostoja sekä paljon muuta. Leiripäivät sisältävät myös muuta mukavaa toimintaa, kuten cheerleadingaiheista askartelua ja ulkoilua. Jokaisena päivänä käydään yhdessä syömässä lämmin lounas. Tarkempi leiri-info lähetetään osallistujille viikon 23 aikana.

Toimitus ja peruutusehdot:

  • Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta
  • Leiriosallistumisen voi perua veloituksetta 5.6. asti. 6.-11.6. tehdyissä peruutuksissa osallistujalta.
    peritään 20 €:n toimistomaksu. Mikäli leirille osallistuminen perutaan 12.6. tai myöhemmin, on JSA:lla oikeus periä ilmoittautuneelta leirimaksu kokonaisuudessaan. Sairaustapauksissa lääkärintodistuksella on mahdollista saada hyvitystä leirimaksusta sairauspäiviltä (20€ toimistomaksu veloitetaan kaikilta 5.6. jälkeen peruneilta, myös sairaustapauksissa).
  • Jaguars Spirit Athletes ry voi käyttää leirillä kuvattua kuva- ja videomateriaalia markkinoinnissaan ja medioissaan. Osallistujan tai huoltajan niin pyytäessä kuvia tai videomateriaalia ei käytetä. Ilmoitathan selkeästi ilmoittautumisen yhteydessä, jos et anna JSA:lle kuvien ja videoiden julkaisulupaa.

Ilmoittautuminen:

JSA:n jäsenet
Ilmoittaudu mukaan myClubissa! Kirjaa ilmoittautumisesi lisätietokenttään:
– Mahdolliset erityisruokavaliot ja muut huomioitavat seikat.
– Ilmoitus aikaisesta saapumisesta / myöhäisestä noudosta (kts. kohta leiriaikataulu)

Muut
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen tj@jaguarscheer.com. Jos et saa viikon kuluessa ilmoittautumisestasi vahvistusviestiä, ota yhteyttä 045 274 8688.
Kerro ilmoittautumisessasi seuraavat tiedot:
– Osallistujan nimi ja syntymäaika
– Mahdollinen cheerleadingtausta
– Huoltajan yhteystiedot: nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Lähetämme tarkemman leiri-infon ilmoitettuun sähköpostiin viikon 23 aikana.
– Mahdolliset erityisruokavaliot ja muut huomioitavat seikat
– Ilmoitus aikaisesta saapumisesta / myöhäisestä nousosta (kts. kohta leiriaikataulu)

Tervetuloa mukaan kesän kivoimmalle leirille!

Lisätietoja leiristä tj@jaguarscheer.com, 045 274 8688/Ida ja vp@jaguarscheer.com, 044 2389946/Miia-Titta