Uutiset

Archives

Ilmoittautuminen kesäleirille on käynnissä

Cheerleading kesäleiri ke 15.- to 16.6.2016

JSA järjestää kesäkuussa kaikille avoimen cheerleadingleirin! Leirin sisältö on suunniteltu 8-14 vuotiaille, mutta leirille voidaan ottaa myös tätä nuorempia ja vanhempia osallistujia. Ohjaajina toimivat seuramme osaavat ja koulutetut valmentajat. Leirin hinta on seuramme jäsenille 40 € ja muille 50 € (sis. lounaan).

Leiriaikataulu

Leiri järjestetään päiväleirinä. Toimintaa on kumpanakin leiripäivänä klo 10-16. Tarvittaessa leiripaikalle voi saapua jo klo 9 ja siellä voi olla klo 17 asti.

Leiripaikka

Leiripaikkana toimii Jyväskylän Seppälässä sijaitseva treenihallimme JSA Cheer Gym (Pääskyntie 4). Treenihalli ja sen monet varusteet, kuten matot, patjat ja ilmavolttirata tarjoavat mainiot olosuhteet cheerleadingin harjoitteluun sekä muuhun mukavaan leiritoimintaan. Sään salliessa osa leiripäivästä vietetään ulkona kävelymatkan päässä treenihallista ja lounas nautitaan läheisessä Safkamestarit -lounasravintolassa.

Leirin sisältö

Leirin cheerleadingharjoittelu toteutetaan osallistujien mukaisesti tarvittaessa ikä- ja/tai tasoryhmissä. Cheerleadingharjoitukset sisältävät monipuolisesti kehonhallinnan harjoitteita, akrobatiaa, stuntteja eli nostoja sekä paljon muuta. Leiripäivät sisältävät myös muuta mukavaa toimintaa, kuten cheerleadingaiheista askartelua ja ulkoilua. Kumpanakin päivänä käydään yhdessä syömässä lämmin lounas.

Ilmoittaudu mukaan 7.6. mennessä!

Lisätietoja leiristä voit kysyä: tj@jaguarscheer.com/ 045 274 8688.

JSA:n jäsenet:

Ilmoittaudu mukaan myClubissa! jsa.myclub.fi -> tapahtumat -> cheerleading kesäleiri – Kirjaa ilmoittautumisesi lisätietokenttään.

– Mahdolliset erityisruokavaliot ja muut huomioitavat seikat.

– Ilmoitus aikaisesta saapumisesta / myöhäisestä noudosta (kts. kohta leiriaikataulu)

Muut:

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen tj@jaguarscheer.com. Jos et saa viikon kuluessa ilmoittautumisestasi vahvistusviestiä, ota yhteyttä 045 274 8688.

Kerro ilmoittautumisessa seuraavat tiedot:

– Osallistujan nimi ja syntymäaika
– Mahdollinen cheerleadingtausta
– Huoltajan yhteystiedot: nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Lähetämme tarkemman leiri-infon ilmoitettuun sähköpostiin.
– Mahdolliset erityisruokavaliot ja muut huomioitavat seikat.
– Ilmoitus aikaisesta saapumisesta / myöhäisestä noudosta (kts. kohta leiriaikataulu)

Lähetämme ilmoittautuneille tarkemman leiri-infon viikolla 23.

Toimitus ja peruutusehdot:

– Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
– Leiriosallistumisen voi perua veloituksetta 7.6. asti. 8.-14.6. tehdyissä peruutuksissa osallistujalta

peritään 20 €:n varausmaksu. Mikäli leirille osallistuminen perutaan 15.6. tai myöhemmin, on JSA:lla oikeus periä ilmoittautuneelta leirimaksu kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa, joissa toimitetaan lääkärin tai sairaanhoitajan todistus ei leirimaksua veloiteta.

– Jaguars Spirit Athletes ry voi käyttää leirillä kuvattua kuva- ja videomateriaalia markkinoinnissaan ja medioissaan. Osallistujan tai huoltajan niin pyytäessä kuvia tai videomateriaalia ei käytetä. Ilmoitathan selkeästi ilmoittautumisen yhteydessä, jos et anna JSA:lle kuvien ja videoiden julkaisulupaa