Joukkueet

Alalinkit

Hinnat vuonna 2018:

Jäsenmaksu:

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 30€/harrastaja. Kaikki harrastajat maksavat vuosittain seuran jäsenmaksun, mikä oikeuttaa mm. osallistumaan seuran toimintaan, saamaan JSA:n jäsenkortin ja äänioikeuteen sääntömääräisissä kokouksissa. Lue lisää jäsenyydestä tästä.

Kausimaksut 2018:

Kausimaksu maksetaan kahdesti vuodessa, aina tammi-helmikuussa ja elo-syyskuussa. Jos perheestä on useampia harrastajia, saa edullisemmasta kausimaksusta -10€ alennuksen (perhealennus). Kausimaksun lisäksi kilpajoukkueissa on pakollisia leiri-, kilpailu- ja varustekuluja. Harrastejoukkueissa ei ole kausi- ja jäsenmaksun lisäksi muita pakollisia kuluja.

Venus 230€
Universe 150€
Eclipse 140 €
Titan 140 €
Allstars 140€
Jupiter 230 €
Saturnus 200€
Tellus 170€
Mars 140€
Orion 100€
Otava 100€
Cosmos 100€
Merkurius 210€
Pluto 170€
Ceres 140€
Pyrstötähdet 100€
Auringot 100€
Asterix 140€
Sirius 90€
Tähdet 90€
Galaksi 70€

Satellites 140€

Desire 100€

 

Cheertanssijoukkueiden hinnat löydät Muuramen Sykkeen sivuilta.

Maksuehdot:

Uusi harrastaja voi käydä tutustumassa harjoituksiin kahdesti ilmaiseksi, minkä jälkeen mahdollisesta lopettamisesta tulee ilmoittaa valmentajalle kirjallisesti (sähköposti tai tekstiviesti). Kahden tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksun kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen kolmansien harjoitusten alkua. Mikäli harrastaja sairastuu tai loukkaantuu niin, että se estää osallistumisen harjoitteluun vähintään kahden kuukauden ajaksi, voi jäsen hakea seuralta kausimaksun palautusta harjoituskyvyttömyyden ajalta. Loukkaantumisesta tai sairastumisesta tulee esittää sairastodistus. Huomioithan, että harjoitusmaksua ei hyvitetä yksittäisistä poissaoloista edes lääkärintodistusta vastaan, alle kahden kuukauden jatkuvasta poissaolosta sairauden tai loukkaantumisen vuoksi tai jos harrastaja lopettaa kesken kauden muun kuin edellä mainittujen syiden vuoksi. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta mistään syystä.

Kilpajoukkueiden leirit ja kilpailumatkat ovat osa harjoittelua ja kaikkien joukkueen jäsenien (myös varahenkilöt) oletetaan osallistuvan joukkueen leireihin ja kilpailuihin, ellei valmentajien ja joukkueenjohtajien kanssa ole etukäteen toisin sovittu. Leiri- ja kilpailukuluista annetaan maksuarvio vuodelle ennen kuin harrastaja ottaa paikan vastaan joukkueessa. Paikan vastaanottamisen ja ensimmäisen vanhempaininfon jälkeen harrastaja ja/tai hänen huoltajansa sitoutuu kauden maksuarvioihin, millä katetaan leiri- ja kilpailukulut. Leiri- tai kilpailumatkasta on mahdollista hakea hyvitystä loukkaantumis- tai sairaustapauksessa. Hyvitystä tulee hakea yhden kuukauden (30pvä) sisällä tapahtumasta toimittamalla lääkärintodistus joukkueen valmentajalle. Leirimaksuissa alle 10 € hyvityksiä ei huomioida ja vähintään puolet leiristä on maksettava joka tapauksessa, vaikka olisi osan leiristä pois lääkärintodistuksen nojalla. Hyvityksissä seuralla on oikeus vähentää toimistokulut. Kilpailu- ja leirimatkojen majoitus- ja kuljetuskustannuksista ei myönnetä hyvityksiä, vaikka harrastaja yöpyisi omakustanteisesti muusta joukkueesta erillään tai jäisi tulematta joukkueen yhteiseen kyytiin.