Joukkueet

Alalinkit

Hinnat vuonna 2017:

Jäsenmaksu:

Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 20€/harrastaja. Kaikki harrastajat maksavat vuosittain seuran jäsenmaksun, mikä oikeuttaa mm. osallistumaan seuran toimintaan, saamaan JSA:n jäsenkortin ja äänioikeuteen sääntömääräisissä kokouksissa. Lue lisää jäsenyydestä tästä.

Kausimaksut 2017:

Kausimaksu maksetaan kahdesti vuodessa, aina tammi-helmikuussa ja elo-syyskuussa. Jos perheestä on useampia harrastajia, saa jokainen nuorempi sisarus aina -10€ alennuksen kausimaksusta. Kausimaksun lisäksi kilpajoukkueissa on pakollisia leiri-, kilpailu- ja varustekuluja. Harrastejoukkueissa ei ole kausi- ja jäsenmaksun lisäksi muita pakollisia kuluja.

Venus 200€
Universe 120€
Eclipse 60€
Titan 60€
Jupiter 200€
Saturnus 170€
Tellus 150€
Mars 120€
Orion 90€
Otava 90€
Merkurius 170€
Pluto 150€
Ceres 120€
Pyrstötähdet 90€
Auringot 90€
Sirius 80€
Tähdet 80€
Galaksi 60€

Cheertanssijoukkueiden hinnat löydät Muuramen Sykkeen sivuilta.

Maksuehdot:

Uusi harrastaja voi käydä tutustumassa harjoituksiin kahdesti ilmaiseksi, minkä jälkeen mahdollisesta lopettamisesta tulee ilmoittaa valmentajalle kirjallisesti (sähköposti tai tekstiviesti). Kahden tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksun kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen kolmansien harjoitusten alkua. Mikäli harrastaja sairastuu tai loukkaantuu niin, että se estää osallistumisen harjoitteluun vähintään kahden kuukauden ajaksi, voi jäsen hakea seuralta kausimaksun palautusta harjoituskyvyttömyyden ajalta. Loukkaantumisesta tai sairastumisesta tulee esittää sairastodistus. Huomioithan, että harjoitusmaksua ei hyvitetä yksittäisistä̈ poissaoloista edes lääkärintodistusta vastaan, alle kahden kuukauden jatkuvasta poissaolosta sairauden tai loukkaantumisen vuoksi tai jos harrastaja lopettaa kesken kauden muun kuin edellä mainittujen syiden vuoksi. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta mistään syystä.

Kilpajoukkueiden leirit ja kilpailumatkat ovat osa harjoittelua ja kaikkien joukkueen jäsenien oletetaan osallistuvan joukkueen leireihin ja kilpailuihin, ellei valmentajien ja joukkueenjohtajien kanssa ole etukäteen toisin sovittu. Leiri- ja kilpailukuluista annetaan maksuarvio vuodelle ennen kuin harrastaja ottaa paikan vastaan joukkueessa. Paikan vastaanottamisen jälkeen harrastaja ja/tai hänen huoltajansa sitoutuu kauden maksuarvioihin, millä katetaan leiri- ja kilpailukulut. Leiri- tai kilpailumatkasta on mahdollista hakea hyvitystä loukkaantumis- tai sairaustapauksessa. Hyvitystä tulee hakea yhden kuukauden (30pvä) sisällä tapahtumasta toimittamalla lääkärintodistus joukkueen valmentajalle. Hyvityksissä seuralla on oikeus vähentää toimistokulut.