Uutiset

Archives

JSA:n valmentajahaku kaudelle 2020-2021 on nyt auki!

Haku JSA:n valmentajaksi kaudelle 2020-2021 on auki! Haluatko mukaan vuoden 2018 Tähtiseuraan? Haluatko olla viemässä joukkuettasi eteenpäin osana osaavaa valmennustiimiä ja kehittyä valmentajana? Haemme valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita monipuolisesti eri joukkueisiin harraste- ja kilpapuolelle sekä kaikille ikäryhmille. Valmentajia haemme täsmähakuna sellaisiin valmennustiimeihin, jotka vaativat täydennystä. Valmentajaharjoittelijoita haemme lähes kaikkiin joukkueisiin. Alaikäraja valmentajalle ja valmentajaharjoittelijalle on 15 vuotta.

Etsimme valmentajia tiimeihin, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat välttämättömät. Valmentajilta odotetaan vähintään vuoden valmennuskokemusta ja arvostamme pitkää valmennus- ja lajitaustaa sekä halua kehittyä. Valmentajaharjoittelijoilta ei odoteta valmennuskokemusta, vaan halua valmentaa ja innostusta kehittyä osaavaksi valmentajaksi.

Valmentajille maksetaan tuntipalkkaa, joka määräytyy valmennuskokemuksen ja -osaamisen perusteella. Valmentajaharjoittelijoille ei makseta palkkaa, mutta vuoden harjoittelijana toimimisen jälkeen on mahdollista nousta tuntipalkalliseksi valmentajaksi. Lisäksi JSA kouluttaa valmentajiaan säännöllisesti seuran sisäisillä ja liiton valmentajakoulutuksilla.

Valmentajia haetaan seuraaviin tiimeihin:

HARRASTEJOUKKUEET

Satelliitit, 1 valmentaja
Satelliitteihin haetaan sellaista valmentajaa, joka käy sekä tanssi- että cheerharjoituksissa. Satelliitteihin valittavalta toivotaan kykyä hallita kokonaisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä osaamista cheerin ja tanssin ohjaamisesta harrastetasolla. Satelliittien treenit ma klo 18-19:30 ja su klo 15-16:30

Apollo, 1 valmentaja
Apolloon haetaan yhtä valmentajaa kokeneen valmentajan ja kahden valmentajaharjoittelijan kaveriksi. Apolloon valittavalta valmentajalta toivotaan ymmärrystä mikrojen ohjaamisesta ja kykyä innostaa lapsia cheerleadingiin ja cheertanssiin leikin avulla. Harjoitukset su klo 14:45-15:45.

Otava, 1-2 valmentajaa
Junioreiden harrastejoukkueeseen Otavaan haetaan 1-2 valmentajaa. Valittavilta toivotaan kykyä innostaa nuoria lajin parissa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa osaamista cheerleadingin perustaidoista. Harjoitukset su klo 18-19:30

Orion, 1 valmentaja
Junioreiden harrastejoukkueeseen Orioniin haetaan 1 valmentajaa. Valittavalta toivotaan kykyä innostaa nuoria lajin parissa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa osaamista cheerleadingin perustaidoista. Harjoitukset ma klo 19:30-21
KILPAJOUKKUEET

Titan (klassikot) 1 valmentaja
Titaniin haetaan yhtä valmentajaa, jolla on ymmärrystä klassikoiden valmennuksesta. Titanin valmentajalta odotetaan hyviä ryhmänhallintataitoja ja vuorovaikutustaitoja sekä rennon letkeää huumorintajua. Harjoitukset ti klo 18-19:30 ja su klo 19:30-21.

Stargate (aikuiset lvl 5) 1 valmentaja
Valittavalta valmentajalta odotetaan vahvaa kokemusta valmennuksesta sekä motivaatiota ja näkemystä johdattaa joukkuetta menestykseen omassa sarjassaan. Valmentajalta odotetaan myös perehtyneisyyttä lvl 5 sääntöihin, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittyä valmentajana. Arvostamme perehtyneisyyttä johonkin valmennuksen osa-alueeseen kuten fysiikkaharjoitteluun tai psyykkiseen valmennukseen. Harjoitukset ma klo 19-21, ti klo 19:45-21:15 ja to klo 17-19

Dione (SM-juniorit, cheertanssi) 1 valmentaja
Cheertanssin junioreiden SM-joukkue hakee vahvistusta valmennustiimiinsä. Valittavalta valmentajalta odotetaan vahvaa osaamista cheertanssista ja halua viedä joukkuetta pitkäjänteisesti eteenpäin. Valmentajalta toivotaan ymmärrystä SM-joukkueen valmennuksesta ja hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme halua oppia ja kehittyä valmentajana. Harjoitukset ma klo 17-19, ti klo 18-20, to klo 18-20.

Saturnus (juniorit lvl 4) 1 valmentaja
Saturnukseen valittavalta valmentajalta odotetaan vahvaa kokemusta valmennuksesta sekä motivaatiota ja näkemystä johdattaa joukkuetta menestykseen omassa sarjassaan. Valmentajalta odotetaan myös perehtyneisyyttä lvl 3-4 sääntöihin, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittyä valmentajana. Toivomme valmentajalta halua olla mukana joukkueen toiminnassa pidemmän aikaa ja halua viedä joukkuetta eteenpäin pitkäjänteisesti. Arvostamme perehtyneisyyttä johonkin valmennuksen osa-alueeseen kuten psyykkiseen tai fysiikkavalmennukseen. Harjoitukset ti klo 18-19:30, ke klo 18:30-20:30 ja su klo 16-18.

Mars (juniorit lvl 2) 1-2 valmentajaa
Junioreiden lvl 2 kilpajoukkueeseen haetaan 1-2 valmentajaa. Valittavilta valmentajilta toivotaan ymmärrystä junioreiden kilpavalmennuksesta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, perehtyneisyyttä lvl 1-2 sääntöihin, halua kehittyä ja viedä joukkuetta eteenpäin pitkäjänteisesti. Harjoitukset ke klo 18-19:30 ja su klo 19:30-21.

Merkurius (minit lvl 2-3) 1 valmentaja
Minien edustusjoukkueeseen haetaan yhtä valmentajaa. Valittavalta valmentajalta odotetaan vahvaa kokemusta valmennuksesta sekä motivaatiota ja näkemystä johdattaa joukkuetta menestykseen omassa sarjassaan. Valmentajalta odotetaan myös perehtyneisyyttä lvl 2-3 sääntöihin, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittyä valmentajana. Toivomme valmentajalta halua olla mukana joukkueen toiminnassa pidemmän aikaa ja halua viedä joukkuetta eteenpäin pitkäjänteisesti. Arvostamme perehtyneisyyttä johonkin valmennuksen osa-alueeseen kuten psyykkiseen tai fysiikkavalmennukseen. Harjoitukset ma klo 17-19, ke 16:30-18:30 ja to klo 17-19.

Jos et mielestäsi täytä vielä kaikki vaatimuksia, mutta haluat kehittyä ja oppia uutta, hae silti! Katsomme hakijan etuna halun oppia uutta ja motivaation kehittää itseään. Kukaan kun ei koskaan ole valmis 🙂

 

Hakuohjeet
Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan 30.6. mennessä osoitteeseen vp@jaguarscheer.com. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Voit hakea useampaan eri tiimiin samalla hakemuksella ja valmentajaharjoittelijaksi hakevat voivat avata kiinnostuksenkohteitaan ja vahvuuksiaan avoimella hakemuksella. Kerro hakemuksessasi ainakin mihin tiimiin/tiimeihin haet, mitkä ovat kiinnostuksenkohteitasi, millainen on kokemuksesi ja osaamisesi valmennuksen ja lajin parissa ja mitkä ovat vahvuuksiasi valmennuksessa. Liitä mukaan halutessasi ansioluettelosi. Lisätietoja voi kysellä valmennuspäällikkö Tiia Parviaiselta vp@jaguarscheer.com tai p. 044 2389946