Uutiset

Archives

Kilpajoukkueet täydentävät rivejään

Joukkueemme Venus, Universe ja Tellus täydentävät rivejään syyskaudeksi 2016

Venus (SM, naiset)
Avoimet treenit:
Ma 23.5. klo 19-21 (alussa 30 min lenkki ulkona)
Ti 24.5. klo 19-21
Avoimiin treeneihin ovat tervetulleita kaikki sekä muilta paikkakunnilta Jyväskylään muuttavat että taukoa pitäneet urheilijat. Tervetulleita ovat myös oman seuramme harrastejoukkueiden 2001 tai aiemmin syntyneet jäsenet, jotka ovat valmiita sitoutumaan Venuksen tavoitteelliseen treeniin loppuvuodeksi. Ilmoitathan tulostasi etukäteen viimeistään edellisenä päivänä os. venus[at]jaguarscheer.com. Kerro ilmoittautuessasi vapaasti omista taustoistasi ja mitä stuntpaikkaa teet.

Universe (edistyneet, aikuiset)
Avoimet treenit:
Su 29.5. klo 18.30-20.30
Ti 31.5. klo 19-21 (alussa lenkki)
Kaikki -01 tai aiemmin syntyneet seuramme harrastejoukkueissa olevat ja muut lajia aiemmin harrastaneet ovat tervetulleita avoimiin treeneihimme!  Ilmoita tulostasi ja stunt-paikkasi viimeistään päivää ennen harjoituksia universe(at)jaguarscheer.com
Lisäkysymykset sähköpostiosoitteesta!

Tellus (edistyneet, juniorit)
Täydennystreenit:
Su 29.5 klo. 12.30-14.30
Junioreiden alkeis/edistyneet tason kilpajoukkue Tellus täydentää joukkuettaan syksyksi. Uudet jäsenet valitaan joukkueeseen täydennystreeneissä 29.5. Joukkueeseen haetaan motivoituneita ja aiempaa lajitaustaa omaavia tyttöjä (s. 2004-2000) pääosin varamiehen rooliin.

Varamiehet ovat henkilöitä, jotka pystyvät korvaamaan loukkaantunutta tai muuten estynyttä kilpailukokoonpanon henkilöä kisoissa ja muissa tapahtumissa. Varamiehet ovat tasavertaisia muiden joukkueen jäsenien kanssa ja treenaavat tavoitteellisesti joukkueessa.

Kilpailukokoonpanoa valitessa ovat joukkueen vanhat jäsenet etusijalla, mutta myös uusilla jäsenillä on mahdollisuus päästä kokoonpanoon. Huomioithan tämän, kun ilmoittaudut täydennystreeneihin.

Ilmoittauduthan etukäteen osoitteeseen: tellus@jaguarscheer.com. Kerro ilmoittautuessasi vapaasti harrastustaustastasi ja mitä stunttipaikkaa teet.