Yhteistyö

Alalinkit

Perusaste

Kaipaako koulusi piristystä arkeen? Pidämme mielellämme kouluilla liikuntatuokioita ja olemme mukana koulujen liikuntapäivissä. Koulun toiveiden mukaan voimme sopia hyvinkin monipuolisia toimintatapoja. Katso lisää Keski-Suomalaisten seurojen tarjoamista mahdollisuuksista kouluille täältä. Seuramme voi toimia myös työelämään tutustumisen paikkana.

Lukiot ja ammattikoulut

Seuramme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia esimerkiksi lyhyisiin työharjoitteluihin tai opintotehtäviin. Tulemme myös mieluusti puhumaan kouluille esimerkiksi vapaaehtoistoiminnasta ja työstä urheiluseuroissa. Jos sinulla on mielessä yhteistyöajatuksia, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Korkeakoulut ja yliopistot

Korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille tarjoamme mahdollisuuksia esimerkiksi työharjoitteluun, projektitöihin ja opinnäytetöihin. Urheiluseura on harjoittelupaikkana erittäin joustava ja monipuolinen. Pystymme ottamaan mukaan myös ulkomaisia opiskelijoita. Tähän mennessä meillä on opintojensa osia ollut toteuttamassa mm. fysioterapian, terveystieteiden ja liiketalouden opiskelijoita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: tj(a)jaguarscheer.com / 0452748688