Yhteistyö

Alalinkit

Suomen Cheerleadingliitto

Lajiliittomme on Suomen Cheerleadingliitto (SCL) järjestää koulutuksia, leirejä ja tapahtumia jäsenseuroille ja jäsenseurojen jäsenille. Seuramme on aktiivisesti mukana lajiliiton toiminnassa osallistumalla erilaisiin tapahtumiin ja kokouksiin. Lisäksi seurastamme on edustaja SCL:n seuravaliokunnassa.

Keski-Suomen Liikunta

Aluejärjestö Keski-Suomen Liikunta (KesLi) kouluttaa, tiedottaa ja luo yhteyksiä alueen seurojen välille. Olemme monipuolisesti mukana KesLi:n organisoimassa toiminnassa mm. osallistumalla alueen seurojen toiminnanjohtajien ja valmennuspäälliköiden yhteisiin tapaamisiin.

Muuramen Syke

Liikuntaseura Muuramen Syke on ollut tiiviinä yhteistyökumppaninamme vuodesta 2014. Toteutamme cheertanssiryhmämme yhteistyössä seuran kanssa ja olemme järjestäneet myös esimerkiksi yhteisiä koulutuksia ja monilajileiripäiviä.

Suomen valmentajat ry

Suomen Valmentajat on yhdistys, jonka tehtävänä on edistää muun muassa valmentajien osaamista, arvostusta ja yhteisöllisyyttä.

Suomen Valmentajat on tärkeä roolipelaaja valmentajien joukkueessa edistämässä joukkueen ja sen jäsenten menestystä ja hyvinvointia. Yhdistys on kaikkien suomalaisten ja Suomessa toimivien ulkomaalaisten valmentajien ja valmentajuutta edistävien tahojen kotipesä ja palveluorganisaatio.

Muut seurat ja järjestöt

Pitkäaikaisempien kumppaneiden lisäksi olemme toteuttaneet erilaisia yhteistyötempauksia myös muiden tahojen kanssa. Esimerkkinä tästä vuonna 2015 järjestetty Seppälän liikuntasuunnistus, jota toteuttamassa oli huimat kahdeksan tahoa. (Boulderpaja, Cooma Dance Academy, Jaguars Spirit Athletes, JYPS, Jyväskylän Sirkuskoulu, Kuntomaailma, Parkourakatemia, Jyväskylän Liikuntapalvelut)