Jaguars Spirit Athletes ry

kuvitus_seura

Alalinkit

Jaguars Spirit Athletes ry

Toiminta-ajatus:

Osallistumisen iloa: yhdessä tekemistä, liikunnallisten tietojen ja taitojen kehittämistä tasavertaisessa ja turvallisessa seurassa

Missio:

Missiomme on kasvattaa liikunnan, joukkue- ja vapaaehtoistoiminnan avulla lapsista ja nuorista liikunnallisia, vastuuntuntoisia ja terveellisiä elämäntapoja arvostavia aikuisia. Lisäksi haluamme nostaa cheerleadingin tasoa ja tunnettavuutta Keski-Suomessa urheilulajina ja kaikille sopivana liikuntamuotona.

Arvot:

  • Tasavertaisuus – Seurassamme jokainen on samanarvoinen. Jokaisen mielipide on meille yhtä tärkeä ja erilaiset persoonat ovat meille rikkaus!
  • Avoimuus –  Haluamme jäsenemme mukaan päätöksentekoon. Viestimme avoimesti toiminnastamme ja olemme myös avoimia uusille ideoille, ajatuksille ja yhteistyölle.
  • Positiivisuus – Hymyily, kiittäminen ja kannustaminen tuovat iloa toimintaan. Huomaamalla asioiden hyvät puolet saamme niitä vahvistettua.

 

Visiomme on olla Suomen paras seura 2017. Tämä tarkoittaa, että olemme:

  • Jäseniä varten: Seurassa on helppoa viihtyä ja jäsentyytyväisyys on kiitettävällä tasolla. Seurassa on mahdollisuus harrastaa cheerleadingia kaikissa ikäluokissa myös ilman kilpaurheilullisia tavoitteita
  • Suomen huipulla: Aikuisten ja junioreiden edustusjoukkueet ovat mitalisijoilla SM-kilpailuissa 2017.
  • Aktiivinen ja toimiva: Seuratoiminnassa on kirjattu selkeät vastuualueet ja toimintatavat joita noudatetaan koko seurassa. Vapaaehtoistoimijat viihtyvät seurassa.