Uutiset

Archives

Terveisiä kevätkokouksesta ja toimihenkilöpäivästä

Kevätkokous 2016

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin lauantaina 23.4. Järjestöjen talolla, Kalevankadulla. Kokouksessa oli paikalla  20 osallistujaa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, eli toimintakertomus ja tilinpäätös 2015 sekä vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja toiminnanjohtajalle. Hallituksen esittämään toimintakertomukseen tehtiin kokouksessa korjauksia ja tarkennuksia kilpailutuloksiin. Tilinpäätös, joka todensi tilikauden 2015 olleen 42,43 € ylijäämäinen hyväksyttiin sellaisenaan.

Toimihenkilöpäivä 23.4.2016

Kevätkokouksen jälkeen seuratoimijat jatkoivat toimihenkilöpäivän viettämistä. Ensimmäisenä vuorossa olleessa toimihenkilöpalaverissa käsiteltiin ajankohtaisia asioita, kuten aikatauluja ja tulevien tapahtumien tarkempia infoja. Tammikuussa aloitettu seuran arvojen päivitys vietiin päätökseen yhdessä toimijoiden kanssa.

JSA:n arvot ovat:

  • Tasavertaisuus
  • Avoimuus
  • Positiivisuus

Päivitetyt seuran arvot löytyvät nyt myös nettisivujemme osiosta ”seura”.

Toimihenkilöpäivässä käsiteltiin myös strategiakauden etenemistä ja saavutettuja tuloksia, jonka jälkeen toimijoiden kanssa pohdittiin työnalla olevaa valmennusjärjestelmän kehittämistä.

Tiesithän, että olet tervetullut mukaan kehittämään toimintaamme! Jos sinulla on ideoita, ajatuksia tai toiveita, ota meihin rohkeasti yhteyttä; hallitus: hallitus@jaguarscheer.com, toiminnanjohtaja: tj@jaguarscheer.com, valmennuspäällikkö: vp@jaguarscheer.com