Uutiset

Archives

Twin Towers -syyskilpailut Lahdessa

Lauantaina 13.10. järjestettyihin Twin Towers -syyskilpailuihin Lahteen matkasi JSA:lta kolme joukkuetta ja yksi stuntryhmä. Sijoitukset olivat kovatasoisissa sarjoissa hienoja. Syyskilpailuilla joukkueet starttasivat syksyn kisakauden.

 

Merkurius, minit, level 3

Merkurius saavutti puhtaalla ja vaikealla ohjelmallaan viidennen sijan. Pisteitä Merkurius sai 362,5. Sarjan voitto meni Kouvolaan pistein 408,5, toinen sija Tuusulaan 393 ja kolmas sija Ouluun 382 pisteellä. Merkkarit kilpailevat seuraavan kerran kauden pääkilpailuissaan Super Cheereissä Vantaalla 17.-18.11.

– Meidän kisapäivä sujui todella hyvin: kisat oli hyvin järjestetyt ja jojot olivat koko päivän meille korvaamattomana apuna. Koko päivän oli hyvä tsemppi päällä ja olemme erittäin tyytyväisiä ohjelmaan sekä sijoitukseen. Olemme enemmän kuin onnellisia, kertoo Merkkari-valmentaja Peppi Valtonen.

 

Jupiter, juniorit, yhdistetty +12, level 5

Jupiterin ohjelma oli energinen ja siisti, ja suorituksella joukkue ylsi hienosti kahdenteentoista sijaan. Sarjan voitto meni Tuusulaan, ja toinen ja kolmas sija menivät helsinkiläisjoukkueille pistein 434, 415,5 ja 401. Jupiter sai ohjelmastaan 319 pistettä. Jupiterin seuraavat kilpailut ovat SM-karsintakilpailut 10.11. Oulussa.

 

Jupiter 4, tyttöjen ryhmästunt, level 5

Jupiterin joukkueen jäsenistä koottu ryhmästunt kisasi myös Lahdessa. Vaikeatasoisella ohjelmalla ryhmä ylsi neljännelle sijalle. Pronssi oli kutkuttavan lähellä, mutta harmittava 35 pisteen ajanylitysvähennys tiputti ryhmän palkintosijoilta. Upeasta suorituksesta ryhmä sai 338,5 pistettä.

 

Venus, naiset, level 6

Venus sijoittui kovatasoisessa naisten sarjassa upeasti toiseksi. Hopea saavutettiin pistein 385,5.

– Olemme sijoituksesta todella ylpeitä ja onnellisia, vaikka kisasuoritus tänään ei ollut meidän parhain. Tästä on hyvä jatkaa kovaa treenausta kohti marraskuun SM-karsintakilpailuita. Heti ensi viikonloppuna leireilemme ulkopuolisen valmentajan kanssa, kommentoivat Venuksen valmentajat Sohvi Tannijärvi ja Stiina Keskinen kisapäivän jälkeisiä tunnelmia.