Uutiset

Archives

Ensi kauden valmennustiimit ovat nyt julkaistu!

AIKUISTEN JOUKKUEET

Venus
Sohvi Tannijärvi
Stiina Keskinen
Essi Mannermaa
Mika Leistiö

Stargate
Asta Takala
Anna Kyntäjä
Aada Kerkkonen

Eclipse
Silja Hassinen
Taru Välikangas
Minttu Viinikka
Maija Lintula

Titan
Katja Krook
Noora Hyvätti

Allstars
Emmi Alanen
Nelli Immonen
Noora Kalliopohja

Polaris
Asta Takala
Jeremias Huhta
Jenni Hakala

 

JUNNUJOUKKUEET

Jupiter
Asta Penttinen
Jutta Nyman
Emmi Mannermaa
Martti Parkkinen

Saturnus
Aurora Ruth
Nelli Immonen
Elisa Härkönen
Martti Parkkinen

Tellus
Miisa Honkonen
Tiia Parviainen
Sointu Kilpeläinen

Mars
Oona Kiviniemi
Jenna Parpala
Anna Pelkonen

Atlas
Emma Matikainen
Emma Tirkkonen
Reetta Vuorinen
Minttu Ilvessuo

Orion
Silja Kalaja
Neila Hanslian
Mianda Fath

Otava
Tuuli Smolander
Mianda Fath
Mira Kuutschin
Natali Ylkänen

 

MINIJOUKKUEET

Merkurius
Essi Kumpulainen
Silja Kalaja
Kia Kemell
Annukka Mäyry

Pluto
Miisa Honkonen
Tuuli Smolander
Siiri Leskinen

Ceres
Essi Kumpulainen
Aino Jylhä
Anni Aaltonen

Triton
Inka Koskinen
Jenni Hakala
Seela Sahikallio

Asterix
Siiri Leskinen
Vilma Teiskonen
Viola Tuunanen
Jenna Vuoristo

Pyrstötähdet
Vilma Teiskonen
Maiju Ihalainen
Neila Hanslian
Ida Kokkonen

Satelliitit
Mila Silonsaari (tanssi)
Silja Kalaja (cheer)
Mianda Fath (tanssi + cheer)
Saana Nieminen (tanssi)
Julia Kurjonen (tanssi)
Moona Simpanen (cheer)
Salla Niiranen (cheer)

Cosmos
Seela Sahikallio
Vilma Teiskonen
Vilma Hakkarainen
Iita Tuormaa

Auringot
Reetta Vuorinen
Emma Matikainen
Julia Saari
Sohvi Kalajo

 

MIKROJOUKKUEET

Apollo
Emmi Mannermaa
Netta Kajander
Marleena Tapanainen
Kiia Heiskanen

Sirius & Tähdet
Heli Heikkinen
Emmi Mannermaa
Laura Laitinen

 

TANSSIJOUKKUEET

Dynamic
Heli Heikkinen
Sara Mankki
Taru Mällinen

Dione
Elisa Härkönen
Aurora Ruth

Dash
Tessa Nyberg
Jenna Parpala
Krista Liimatainen

LiikuntaLaturi
Heli Heikkinen
Sara Mankki

LiikuntaVeturi
Sara Mankki
Heli Heikkinen
Julia Kurjonen
Salla Niiranen

Ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin on nyt auki!

Onko sinulla etsinnässä uusi, edullinen ja mukaansa tempaava harrastus? Ilmoittaudu mukaan harrastejoukkueisiin syyskaudelle. Harjoitukset alkavat viikolla 32.

 

Jos sinulla on soveltuvaa lajitaustaa esimerkiksi voimistelun kautta ja haluaisit pyrkiä suoraan kilpajoukkueeseen, laita viestiä haluamasi joukkueesi sähköpostiin joukkue@jaguarscheer.com ja kerro osaamisestasi ja halukkuudestasi pyrkiä kilpajoukkueeseen. Jos olisit sopiva lisäys joukkueeseen, valmentajat kutsuvat sinut heinä-elokuun vaihteessa järjestettäviin täydennysharjoituksiin.

 

Harrastejoukkueet:

Alle on listattu kaikki harrastejoukkueet, lisätietoja joukkueista kuten treeniajat löytyvät osoitteesta jsa.myclub.fi

Allstars (2002-syntyneet ja vanhemmat)
Allstars on tarkoitettu aktiivikilpauran lopettaneille urheilijoille, jotka haluavat ylläpitää lajitaitoja ilman tavoitteellista urheilua.

 

UUSI Polaris (2004-syntyneet ja vanhemmat)
Polaris on uusi aikuisten harrastejoukkue, jossa harjoitellaan cheerleadingia hyvässä porukassa rennolla asenteella. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat naiset ja miehet, jotka haluavat harrastaa cheerleadingia.

 

Otava ja Orion (2005-2008-syntyneet)

Otava ja Orion ovat molemmat juniori-ikäisten harrastejoukkueita. Joukkueet sopivat hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Joukkueissa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin perusteita. Joukkueet toimivat myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

 

Pyrstötähdet, Cosmos, Auringot (2009-2012-syntyneet)

Pyrstötähdet, Cosmos ja Auringot ovar JSA:n mini-ikäisten cheerleadingin harrastejoukkueita. Joukkueet harjoittelevat kerran viikossa ja sopivat hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Joukkueissa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin perusteita. Joukkueet toimivat myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville. Ei ole väliä mihin joukkueeseen ilmoittautuu, sopivan joukkueen voi valita harjoitusajan mukaan.

 

Satelliitit (2009-2010-syntyneet)

Satelliiteissa harjoitellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin ja cheertanssin perusteita hyvässä hengessä leikkiä unohtamatta. Joukkueeseen voivat ilmoittautua 2010-2012-syntyneet tytöt ja pojat. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ja cheertanssia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

 

Apollo ja Sirius (2013-2014-syntyneet)

Ilmoittaudu mikrojen harrastejoukkueeseen Siriukseen syyskaudelle 2020. Joukkueeseen voivat ilmoittautua 2013-2014-syntyneet tytöt ja pojat. Joukkue harjoittelee kerran viikossa ja soveltuu sekä uusille aloittajille että Tähdissä, Apollossa tai Siriuksessa aiemmin mukana olleille. Sirius on vanhempien mikrojen joukkue. Harjoituksissa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin alkeita leikkien kautta.

 

Tähdet (2015-2016-syntyneet)

Ilmoittaudu mikrojen harrastejoukkueeseen Tähtiin syyskaudelle 2020. Joukkueeseen voivat ilmoittautua 2015-2016-syntyneet tytöt ja pojat. Joukkue harjoittelee kerran viikossa. Tähdet on nuorimpien mikrojen joukkue ja sopii sekä uusille aloittajille että joukkueessa aiemmin mukana olleille. Harjoituksissa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin alkeita leikkien kautta.

 

Lisätiedot valmennuspäällikkö Tiia Parviaiselta vp@jaguarscheer.com tai p. 044 2389946

JSA:n valmentajahaku kaudelle 2020-2021 on nyt auki!

Haku JSA:n valmentajaksi kaudelle 2020-2021 on auki! Haluatko mukaan vuoden 2018 Tähtiseuraan? Haluatko olla viemässä joukkuettasi eteenpäin osana osaavaa valmennustiimiä ja kehittyä valmentajana? Haemme valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita monipuolisesti eri joukkueisiin harraste- ja kilpapuolelle sekä kaikille ikäryhmille. Valmentajia haemme täsmähakuna sellaisiin valmennustiimeihin, jotka vaativat täydennystä. Valmentajaharjoittelijoita haemme lähes kaikkiin joukkueisiin. Alaikäraja valmentajalle ja valmentajaharjoittelijalle on 15 vuotta.

Etsimme valmentajia tiimeihin, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat välttämättömät. Valmentajilta odotetaan vähintään vuoden valmennuskokemusta ja arvostamme pitkää valmennus- ja lajitaustaa sekä halua kehittyä. Valmentajaharjoittelijoilta ei odoteta valmennuskokemusta, vaan halua valmentaa ja innostusta kehittyä osaavaksi valmentajaksi.

Valmentajille maksetaan tuntipalkkaa, joka määräytyy valmennuskokemuksen ja -osaamisen perusteella. Valmentajaharjoittelijoille ei makseta palkkaa, mutta vuoden harjoittelijana toimimisen jälkeen on mahdollista nousta tuntipalkalliseksi valmentajaksi. Lisäksi JSA kouluttaa valmentajiaan säännöllisesti seuran sisäisillä ja liiton valmentajakoulutuksilla.

Valmentajia haetaan seuraaviin tiimeihin:

HARRASTEJOUKKUEET

Satelliitit, 1 valmentaja
Satelliitteihin haetaan sellaista valmentajaa, joka käy sekä tanssi- että cheerharjoituksissa. Satelliitteihin valittavalta toivotaan kykyä hallita kokonaisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä osaamista cheerin ja tanssin ohjaamisesta harrastetasolla. Satelliittien treenit ma klo 18-19:30 ja su klo 15-16:30

Apollo, 1 valmentaja
Apolloon haetaan yhtä valmentajaa kokeneen valmentajan ja kahden valmentajaharjoittelijan kaveriksi. Apolloon valittavalta valmentajalta toivotaan ymmärrystä mikrojen ohjaamisesta ja kykyä innostaa lapsia cheerleadingiin ja cheertanssiin leikin avulla. Harjoitukset su klo 14:45-15:45.

Otava, 1-2 valmentajaa
Junioreiden harrastejoukkueeseen Otavaan haetaan 1-2 valmentajaa. Valittavilta toivotaan kykyä innostaa nuoria lajin parissa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa osaamista cheerleadingin perustaidoista. Harjoitukset su klo 18-19:30

Orion, 1 valmentaja
Junioreiden harrastejoukkueeseen Orioniin haetaan 1 valmentajaa. Valittavalta toivotaan kykyä innostaa nuoria lajin parissa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa osaamista cheerleadingin perustaidoista. Harjoitukset ma klo 19:30-21
KILPAJOUKKUEET

Titan (klassikot) 1 valmentaja
Titaniin haetaan yhtä valmentajaa, jolla on ymmärrystä klassikoiden valmennuksesta. Titanin valmentajalta odotetaan hyviä ryhmänhallintataitoja ja vuorovaikutustaitoja sekä rennon letkeää huumorintajua. Harjoitukset ti klo 18-19:30 ja su klo 19:30-21.

Stargate (aikuiset lvl 5) 1 valmentaja
Valittavalta valmentajalta odotetaan vahvaa kokemusta valmennuksesta sekä motivaatiota ja näkemystä johdattaa joukkuetta menestykseen omassa sarjassaan. Valmentajalta odotetaan myös perehtyneisyyttä lvl 5 sääntöihin, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittyä valmentajana. Arvostamme perehtyneisyyttä johonkin valmennuksen osa-alueeseen kuten fysiikkaharjoitteluun tai psyykkiseen valmennukseen. Harjoitukset ma klo 19-21, ti klo 19:45-21:15 ja to klo 17-19

Dione (SM-juniorit, cheertanssi) 1 valmentaja
Cheertanssin junioreiden SM-joukkue hakee vahvistusta valmennustiimiinsä. Valittavalta valmentajalta odotetaan vahvaa osaamista cheertanssista ja halua viedä joukkuetta pitkäjänteisesti eteenpäin. Valmentajalta toivotaan ymmärrystä SM-joukkueen valmennuksesta ja hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme halua oppia ja kehittyä valmentajana. Harjoitukset ma klo 17-19, ti klo 18-20, to klo 18-20.

Saturnus (juniorit lvl 4) 1 valmentaja
Saturnukseen valittavalta valmentajalta odotetaan vahvaa kokemusta valmennuksesta sekä motivaatiota ja näkemystä johdattaa joukkuetta menestykseen omassa sarjassaan. Valmentajalta odotetaan myös perehtyneisyyttä lvl 3-4 sääntöihin, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittyä valmentajana. Toivomme valmentajalta halua olla mukana joukkueen toiminnassa pidemmän aikaa ja halua viedä joukkuetta eteenpäin pitkäjänteisesti. Arvostamme perehtyneisyyttä johonkin valmennuksen osa-alueeseen kuten psyykkiseen tai fysiikkavalmennukseen. Harjoitukset ti klo 18-19:30, ke klo 18:30-20:30 ja su klo 16-18.

Mars (juniorit lvl 2) 1-2 valmentajaa
Junioreiden lvl 2 kilpajoukkueeseen haetaan 1-2 valmentajaa. Valittavilta valmentajilta toivotaan ymmärrystä junioreiden kilpavalmennuksesta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, perehtyneisyyttä lvl 1-2 sääntöihin, halua kehittyä ja viedä joukkuetta eteenpäin pitkäjänteisesti. Harjoitukset ke klo 18-19:30 ja su klo 19:30-21.

Merkurius (minit lvl 2-3) 1 valmentaja
Minien edustusjoukkueeseen haetaan yhtä valmentajaa. Valittavalta valmentajalta odotetaan vahvaa kokemusta valmennuksesta sekä motivaatiota ja näkemystä johdattaa joukkuetta menestykseen omassa sarjassaan. Valmentajalta odotetaan myös perehtyneisyyttä lvl 2-3 sääntöihin, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittyä valmentajana. Toivomme valmentajalta halua olla mukana joukkueen toiminnassa pidemmän aikaa ja halua viedä joukkuetta eteenpäin pitkäjänteisesti. Arvostamme perehtyneisyyttä johonkin valmennuksen osa-alueeseen kuten psyykkiseen tai fysiikkavalmennukseen. Harjoitukset ma klo 17-19, ke 16:30-18:30 ja to klo 17-19.

Jos et mielestäsi täytä vielä kaikki vaatimuksia, mutta haluat kehittyä ja oppia uutta, hae silti! Katsomme hakijan etuna halun oppia uutta ja motivaation kehittää itseään. Kukaan kun ei koskaan ole valmis 🙂

 

Hakuohjeet
Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan 30.6. mennessä osoitteeseen vp@jaguarscheer.com. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Voit hakea useampaan eri tiimiin samalla hakemuksella ja valmentajaharjoittelijaksi hakevat voivat avata kiinnostuksenkohteitaan ja vahvuuksiaan avoimella hakemuksella. Kerro hakemuksessasi ainakin mihin tiimiin/tiimeihin haet, mitkä ovat kiinnostuksenkohteitasi, millainen on kokemuksesi ja osaamisesi valmennuksen ja lajin parissa ja mitkä ovat vahvuuksiasi valmennuksessa. Liitä mukaan halutessasi ansioluettelosi. Lisätietoja voi kysellä valmennuspäällikkö Tiia Parviaiselta vp@jaguarscheer.com tai p. 044 2389946

Ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin syksylle 2020

Ilmoittaudu harrastejoukkueeseen syksylle 2020!

1.-14.6. harrastajat ilmoittautuvat jatkaviksi harrastajiksi nykyisessä joukkueessaan

15.-21.6. harrastajat ilmoittautuvat eri harrastejoukkueeseen kuin nykyiseensä

1.7. alkaen avataan ilmoittautuminen uusille seuran ulkopuolisille harrastajille vapaiden paikkojen perusteella

 

Kaikki ilmoittautumiset tapahtuu JSA:n Myclubissa, https://jsa.myclub.fi/ Tapahtumat-välilehdeltä.

Muutoksia kevään toimintaan

JSA Cheer Gym suljettu 13.5 saakka. Etätreenit jatkuvat normaalisti.

Kesäkuun leiri siirretään elokuulle. Uusi leiriajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja toiminnanjohtajalta:

tj(a)jaguarscheer.com
045 274 8688

Koronan vaikutukset JSA:n toimintaan

Koronatilanne on ravistellut vahvasti myös JSA:n toimintaa viime viikkoina. Harjoitukset on peruttu hallituksen ohjeistuksen mukaisesti 13.4 saakka ja koska tilanne ei näytä vielä laantumisen merkkejä jatkunee keskeytys tämänkin jälkeen. Seuraamme uusia linjauksia ja toimimme sen mukaan jatkossakin.

Seura on lähettänyt viime viikolla jäsenistölleen tiedotteen epidemian vaikutuksista seuran toimintaan. Uusia tiedotteita teemme aina tarvittaessa ja tilanteen muututtua.

Seuran toiminta on keskittynyt nyt etäharjoitteluun ja kevään tapahtumat on peruttu. Tämän johdosta seura on joutunut osittain lomauttamaan henkilökuntaa. Seurakoordinaattori ja harrastevastaava ovat kokonaan lomautettuja, valmennuspäällikkö tekee 50% työaikaa ja valmentajat 25% työaikaa. Tauon aikana seuran toiminnasta vastaa pääosin toiminnanjohtaja.

 

JSA:n arvot

JSA:n arvot ovat tasavertaisuus, avoimuus ja positiivisuus. Arvomme näkyvät myös tämän kriisin aikana. Kohtelemme kaikkia jäseniämme tasavertaisesti ja tarjoamme jokaiselle vastinetta jo maksetuista kausimaksuista, vaikka joudummekin olemaan poissa rakkaalta treenihallilta. Kilpajoukkueet saavat treeniohjelmia kotiin, harrastejoukkueille pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan pidempää harrastuskautta. Avoimuus näkyy erityisesti viestinnässämme, tiedotamme tilanteen etenemisestä ja seuran toiminnasta sitä mukaa, kun uutta tietoa on saatavilla. Viimeistä arvoamme positiivisuutta ylläpidämme toimihenkilöiden kesken ja välitämme sitä joukkueille tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntäen viesteillä ja sosiaalisessa mediassa. Toivomme jokaisen seuran jäsenen sitoutuvan noudattamaan samoja arvoja meidän toimihenkilöiden kanssa ja muistaa pitää yhtä tässä koko seuralle vaikeassa ja haastavassa tilanteessa.

 

Haluatko tukea JSA:n toimintaa?

Näinä haastavina aikoina toivomme tukea, jotta voimme jatkossakin tarjota laadukasta ja mielekästä seuratoimintaa lapsille ja nuorille. Tukiasioissa pyydämme olemaan yhteydessä toiminnanjohtajaamme.

Seuran toimintaa voit tukea liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajäseneksi voit liittyä maksamalla seuran tilille 25€. Tilinumero on FI42 4600 2220 0968 71. Kirjoita viestikenttään ”KANNATTAJAJÄSEN” + ETUNIMI JA SUKUNIMI.

JSA etsii myös koko ajan uusia yhteistyökumppaneita. Yhteistyömahdollisuuksia on monia ja ne voidaan räätälöidä jokaisen yhteistyökumppanin kanssa erikseen. Esimerkiksi mainoskyltti hallin seinälle + jäsenkirje + somemainostus alkaen 500€.

Vuonna 2020 teemme jälleen seuran oman seinäkalenterin, joka ilmestyy syksyllä. Kalenteriin voi ostaa mainospaikkoja alkaen 150€.

 

 

Seurakoordinaattori

Seurassa on aloittanut tammikuussa seurakoordinaattorin tehtäviä tekemään Noora Karvonen. Seurakoordinaattori vastaa seuran tapahtumista sekä harrastejoukkueisiin liittyvistä asioista. Voit olla yhteydessä sk@jaguarscheer.com tai 044 9857534.

Huom! Noora on tavoitettavissa vain osan viikosta, joten vastausaika voi olla muutaman vuorokauden.  Kiireellisissä tapauksissa voit olla yhteydessä toiminnanjohtajaan tj@jaguarscheer.com tai valmennuspäällikköön vp@jaguarscheer.com!

JSA Joukkuejakoinfo 2020 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet

Seurassamme suunnitellaan toimivaksi vuonna 2020 yhteensä 23 cheerleadingjoukkuetta, kolme cheertanssijoukkuetta, kaksi cheerleadingin ja cheertanssin yhdistelmäjoukkuetta sekä yksi cheerhiphopin kilpaileva harrastejoukkue. Tässä infossa esitellään joukkueet ja kerrotaan, miten niihin voi hakeutua mukaan.

Huomioithan, että jokaisen seuramme jäsenen tulee varata paikkansa erikseen mukaan kaudelle 2020 joko ilmoittautumalla harrastejoukkueeseen tai osallistumalla joukkuejakoihin. Tämä koskee myös jatkavia harrastajia! Kaikki siis ilmoittautuvat kaudelle 2020 uudestaan, vaikka olisivatkin jo olleet jossain joukkueessa vuonna 2019.

Kaikki kilpajoukkueissa harjoitelleet myös osallistuvat joukkuejakoihin, vaikka haluaisivat jatkaa samassa joukkueessa. Joukkueet valitaan uudestaan kaudelle 2020 eikä kenellekään voida siksi taata varmaa paikkaa samassa joukkueessa, jossa on vuonna 2019 harjoitellut. Mini- ja juniori-ikäisten kilpajoukkueista ei voi kuitenkaan tippua harrastejoukkueisiin.

Jos sinulle jää joukkuejakoinfon luettuasi kysyttävää, voit kysyä lisätietoja joukkueesi valmentajilta esimerkiksi sähköpostilla *joukkue*@jaguarscheer.com tai valmennuspäällikkö Miia-Titta Hanhivaaralta: vp@jaguarscheer.com, puh. 0442389946.

Huomioithan, että harrastajia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Jokainen harrastaja tarvitsee lajin kattavan vakuutuksen, joka on hankittava itse.

1. Joukkueisiin ilmoittautuminen

Valitse joukkue (Joukkuevaihtoehdot syntymävuoden mukaan tässä tiedotteessa)

Tutustu joukkuekuvauksiin tiedotteen lopussa. Tämän jälkeen ilmoittaudu haluamaasi joukkueeseen MyClubissa ja tarvittaessa luo itsellesi tunnukset. Harjoitukset alkavat harjoituskalenterin mukaisesti 13.1.2020 alkaen.

ILMOITTAUTUMINEN ACTIVE CHEER-JOUKKUEISIIN, TITANIIN, ECLIPSEEN JA UFOON

Valitse joukkue (joukkuevaihtoehdot syntymävuoden mukaan tässä tiedotteessa). Tutustu joukkuekuvauksiin tiedotteen lopussa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisessa etusijalla ovat seurassa syksyllä 2019 olleet harrastajat 10.12. asti. Tämän jälkeen 11.12. ilmoittautuminen aukeaa myös joukkuetta vaihtaville JSA:ssa syksyllä 2019 mukana olleille harrastajille ja on auki 17.12. asti. Uusien harrastajien ilmoittautuminen aukeaa 18.12. ja on auki niin kauan kuin joukkueisiin voidaan ottaa uusia jäseniä. Uudet harrastajat luovat ilmoittautumisen yhteydessä itselleen tunnuksen MyClubiin  jsa.myclub.fi . Ilmoittautumiset avautuvat klo 12.

Muistathan lukea ilmoittautumisohjeet huolellisesti tapahtumakuvauksesta.

HAKEMINEN KILPAJOUKKUEISIIN

Valitse joukkue (Joukkuevaihtoehdot syntymävuoden mukaan tässä tiedotteessa). Tutustu joukkuekuvauksiin tiedotteen lopussa. Itselle sopivan joukkueen valitseminen voi olla haastavaa, joten siihen voi ja kannattaa tarvittaessa kysyä neuvoa. Apua sopivan joukkueen valinnassa saat nykyiseltä valmentajaltasi tai valmennuspäällikkö Miia-Titta Hanhivaaralta: vp@jaguarscheer.com, puh. 0442389946. Ilmoittaudu haluamasi joukkueen/joukkueiden joukkuejakoihin MyClubissa ilmoittautumisaikojen sisällä.

Harrastejoukkueesta kilpajoukkueisiin hakevat:

Mikäli haluat varmistaa pääsysi mukaan johonkin joukkueeseen, ilmoittaudu joukkuejakojen lisäksi myös harrastejoukkueeseen varalta. Ilmoittautumisen voi poistaa, jos kuitenkin pääsee mukaan kilpajoukkueeseen. Huom. Jos et ole varannut paikkaa harrastejoukkueeseen eikä paikkaa kilpajoukkueeseen aukea tulevalle vuodelle, paikkaa harrastejoukkueessa ei voida enää taata, sillä joukkue saattaa olla jo tuossa vaiheessa täynnä.

Ilmoittautumiset auki seuraavasti:

Joulukuussa 2019 karsivat joukkueet:

Ilmoittautuminen Venuksen ja Jupiterin kutsukarsintoihin ke 11.12. mennessä Ilmoittautuminen Stargaten ja Saturnuksen karsintoihin ke 11.12. mennessä Ilmoittautuminen Dionen ja Dynamicin karsintoihin ma 16.12. mennessä

Tammikuussa 2020 karsivat joukkueet:

Ilmoittautuminen muiden joukkueiden joukkuejakoihin 31.12. mennessä

Voit ilmoittautua korkeintaan neljän eri joukkueen joukkuejakoihin. Ilmoita ilmoittautumisen ”selite”- osiossa, mihin joukkueisiin aiot hakea ja missä järjestyksessä. Esimerkiksi: 1. Jupiter 2. Saturnus 3. Tellus 4. Mars. Tämä tieto ilmoitetaan kaikkien joukkueiden ilmoittautumisten yhteydessä.

Esimerkki:

Hakija X haluaa hakea ykkösvaihtoehtona Saturnukseen, toisena Tellukseen, kolmantena Marsiin ja neljäntenä Atlakseen. Niinpä Hakija X ilmoittautuu myClubissa kaikkien näiden joukkueiden joukkuejakoihin ja kirjoittaa jokaisen joukkueen ilmoittautumiseen seuraavasti: ”1. Saturnus, 2. Tellus, 3. Mars, 4. Atlas.Näin kaikkien joukkueiden valmentajat tietävät, mihin joukkueisiin hakija hakee.

Vaikka ei pääsisi ensimmäiseen hakemaansa joukkueeseen, kukaan ei jää ilman joukkuetta. Muistathan kuitenkin harrastejoukkueesta kilpajoukkueeseen hakiessasi varata paikan myös harrastejoukkueeseen varalta, jotta pääset mukaan, jos paikkaa kilpajoukkueesta ei aukea tulevalle vuodelle.

Joukkuejaot järjestetään Venuksella, Jupiterilla, Dionella, Dynamicilla, Stargatella ja Saturnuksella 18.- 20.12.2019 ja muilla kilpajoukkueilla 7.-12.1.2020.

2. Miten joukkuejaot toimivat käytännössä?

Aikuisten edustusjoukkueeseen Venukseen ja junioreiden edustusjoukkueeseen Jupiteriin järjestetään avoimien karsintojen sijaan kutsukarsinnat 18.12. Kutsukarsintoihin on MyClubissa avoin ilmoittautuminen, jonne ilmoittautuneista valmentajat kutsuvat haluamansa potentiaaliset urheilijat karsimaan.

Seuran muihin kilpajoukkueisiin (Dynamic, Dione, Dash, Stargate, Saturnus, Merkurius, Tellus, Pluto, Mars, Ceres, Asterix, Atlas ja Triton) järjestetään avoimet joukkuejaot. Seuran muihin joukkueisiin (Active Cheer – joukkueet ja Titan) pääsee mukaan ilmoittautumalla.

Huom.

Allstars on kilpauransa lopettaneiden aikuisten ”höntsäjoukkue”, joka kisaa halutessaan maksimissaankerran vuodessa. Allstarsiin järjestetään joukkuejaot, vaikka kyse on harrastejoukkueesta.

Eclipse on aikuisten alkeiskilpajoukkue, jossa voi harrastaa myös kilpailematta. Eclipseen pääsee ilmoittautumalla joukkueeseen myClubissa.

Kilpajoukkueeseen hakevat

Tiistaina 17.12. järjestetään JSA Cheer Gymillä (Pääskyntie 4, 40320 Jyväskylä) ikäryhmittäin kaikkien kilpajoukkueiden joukkuejakoinfo, jossa valmentajat kertovat joukkueesta, joukkueen harjoittelusta, kauden suunnitelmista, vuoden kustannuksista jne. Kaikkien alle 18-vuotiaiden hakijoiden tulisi ottaa huoltaja mukaan infotilaisuuteen, jotta myös huoltaja ymmärtää millaiseen joukkueeseen harrastaja on pyrkimässä.

Joukkuejakoinfon aikataulu:

Klo 18-19 Minijoukkueiden info (Merkurius, Pluto, Ceres, Asterix, Triton, Dash)
Klo 19-20 Juniorijoukkueiden info (Jupiter, Saturnus, Tellus, Mars, Atlas, Dione)
Klo 20-21 Seniorijoukkueiden info (Venus, Stargate, Eclipse, Allstars, Titan, Dynamic)

Joukkuejaot järjestetään 18.-20.12. ja 7.-12.1. Kaikkien joukkueiden joukkuejaot (lukuun ottamatta Venusta, Jupiteria, Dynamicia ja Dionea) kestävät kaksi päivää, joiden aikana pidetään yhteensä kahdet 1,5- 2 tunnin pituiset joukkuejakotreenit.

Jokainen hakija menee joukkuejakojen alussa ensimmäisen toivejoukkueensa joukkuejakotreeneihin. Hakija voi itse missä tahansa vaiheessa joukkuejakoja siirtyä ensimmäisestä hakukohteestaan toiseen, toisesta kolmanteen jne. Hakijan tulee muistaa ilmoittaa valmentajille siirtymisestä hakujärjestyksessä seuraavan joukkueen joukkuejakoihin. Valmentajat voivat halutessaan ilmoittaa jo ensimmäisten joukkuejakotreenien lopussa, ketkä ovat tervetulleita karsimaan myös seuraavana päivänä ja ketkä voivat siirtyä eteenpäin seuraavan toivejoukkueensa joukkuejakoihin. Kaikkien joukkueiden kokoonpanot ilmoitetaan viimeistään toisten joukkuejakotreenien lopussa, minkä jälkeen ne hakijat, jotka eivät päässeet mukaan joukkueeseen, voivat siirtyä eteenpäin seuraavan toivejoukkueensa joukkuejakoihin. Joukkueeseen valittujen urheilijoiden vanhemman tai täysi-ikäisen urheilijan itse on vahvistettava paikka joukkueessa ennen kauden alkua. Tähän annetaan ohjeet joukkuejakojen infotilaisuudessa 17.12.2019.

Joukkuejakojen aikataulu on seuraava:

Cheerjoukkueet:

Ke 18.12. Venus ja Jupiter Klo 19-21 Venus ja Jupiter

To-pe 19.-20.12. Stargate ja Saturnus

Klo 17-19 Stargate Klo 19-21 Saturnus

Ti-ke 7.-8.1. Tellus ja Merkurius

Klo 17-19 Tellus
Klo 19-21 Merkurius

To-pe 9.-10.1. Mars, Pluto ja Ceres

Klo 16.30-18 Mars Klo 18-19.30 Pluto Klo 19.30-21 Ceres

La-Su 11.-12.1. Atlas, Asterix, Triton ja Allstars

Klo 11-12.30 Atlas Klo 13-14.30 Asterix Klo 15-16.30 Triton Klo 17-18.30 Allstars

Tanssijoukkueet:

Ke 18.12. Dione ja Dynamic

Klo 17-19 Dione Klo 19-21 Dynamic

To-pe 9.-10.1. Dash Klo 16.30-18 Dash

Normaalisti minijoukkueet eivät treenaa klo 21 asti, mutta joukkuejaoissa tämä on välttämätöntä, jotta kaikki hakijat pystyvät tarvittaessa siirtymään seuraavan toivejoukkueensa joukkuejakoihin, mikäli eivät pääse ensisijaiseen toivejoukkueeseensa. Jos et pääse osallistumaan joukkuejakoihin, mutta haluat hakea joukkueisiin, ota yhteyttä haluamasi joukkueen valmentajiin viimeistään joukkueen viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Joukkuevaihtoehdot syntymävuoden mukaan

Kilpajoukkueet ja niiden suositusiät 2020. Levelit merkitty vuoden 2019 levelien mukaan. Vuoden 2020 levelit selviävät alkuvuoden tasotarkastuksessa.

• Triton / minit level 1 (s. 2009-2012) 8-11v

• Asterix / minit, level 1 (s. 2008-2011) 9-12v

• Ceres / minit, level 1 (s. 2007–2011) 9-13v

• Pluto / minit, level 2 (s. 2007–2010) 10-13v

• Merkurius / minit, level 2 (s. 2007–2009) 11-13v

• Atlas / juniorit, level 2 (s. 2006-2008) 12-14v

• Mars / juniorit, level 2 (s. 2005–2008) 12-15v

• Tellus / juniorit, level 3 (s. 2004–2008) 12-16v

• Saturnus / juniorit, level 4 (s. 2004–2007) 13-16v

• Jupiter / juniorit, level 4 (s. 2004–2006) 14-16v

• Eclipse / aikuiset, level 3 (s. 2006 tai aiemmin) +14v

• Stargate / aikuiset, level 5 (s. 2004 tai aiemmin) +16v

• Venus / aikuiset, level 6 (s. 2003 tai aiemmin) +17v

• Dash / minit, cheertanssi, minien edustustaso (s. 2007-2011) 9-13v

• Dione / juniorit, cheertanssi, SM-taso (s. 2004-2008) 12-16v

• Dynamic / aikuiset, cheertanssi, SM-taso (s. 2004 tai aiemmin) +16v

 

Harrastejoukkueet ja niiden suositusiät 2019:

• Tähdet (s. 2015–2016) 4-5v

• Apollo (s. 2013–2014) 6-7v

• Sirius (s. 2013–2014) 6-7v

• Satelliitit (s. 2010-2012) 8-10v.

• Auringot (s. 2009–2012) 8-11v

• Pyrstötähdet (s.2009–2012) 8-11v

• Cosmos (s. 2009-2012) 8-11v

• Komeetat (s. 2007-2009) 11-13v

• Orion (s.2005–2008) 12-15v

• Otava (s.2005–2008) 12-15v

• Allstars (s. 2002 tai aiemmin) +18v

• Titan (s. 1995 tai aiemmin) +25v

• Ufo (s. 2002 tai aiemmin) + 18v.

3. Harrastejoukkueet:

Active Cheer -joukkueissa harjoittelu on matalan kynnyksen toimintaa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. Joukkueissa harjoitellaan lajitaitoja monipuolisesti ja harjoitusajoissa on huomioitu koulujen loma-ajat. Näissä joukkueissa lapset, nuoret ja aikuiset pääsevät tutustumaan lajiin sekä liikunnalliseen harrastukseen ja elämäntapaan hyvässä ympäristössä, tavoitteena terve ja monipuolinen liikkuja, jonka motivaatio liikuntaan säilyy.

Harrastejoukkueissa opitaan liikunnallisia perustaitoja ja lajitaitoja, joiden myötä halukkailla on mahdollisuus siirtyä myöhemmin seuramme kilpajoukkueisiin. Active Cheer -joukkueet ovat myös hyvä harjoittelumuoto muiden lajien aktiiveille, jotka haluavat tukea päälajiinsa cheerleadingista.

Tutustu Active Cheer -toimintaan: www.activecheer.fi
Huomioittehan, että treeniaikoihin saatetaan tarpeen mukaan tehdä muutoksia! Muista lukea myös JSA:n

maksuehdot ennen ilmoittautumista: http://jaguarscheer.com/joukkueet/hinnat/

Tähdet

Ikäjakauma: 2015 ja 2016 syntyneet

Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 16-16.45

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa). Kevätkauden harjoitusmaksu 105€Syyskauden harjoitusmaksu 105€

Joukkueen kuvaus: Tähdet on nuorimpien mikrojen joukkue. Harjoituksissa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin alkeita leikkien kautta.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii sekä uusille aloittajille että joukkueessa aiemmin mukana olleille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Sirius

Ikäjakauma: 2013 ja 2014 syntyneet

Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 17-18

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 115€Syyskauden harjoitusmaksu 115€

Joukkueen kuvaus: Sirius on vanhempien mikrojen joukkue. Harjoituksissa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin alkeita leikkien kautta.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii sekä uusille aloittajille että Tähdissä, Apollossa tai Siriuksessa aiemmin mukana olleille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Apollo

Ikäjakauma: 2013 ja 2014 syntyneet

Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 14.45-15.45

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 115€ Syyskauden harjoitusmaksu 115€

Joukkueen kuvaus: Apollo on vanhempien mikrojen joukkue. Harjoituksissa opetellaan ryhmässä toimimisen taitoja, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin alkeita leikkien kautta.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii sekä uusille aloittajille että Tähdissä, Apollossa tai Siriuksessa aiemmin mukana olleille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Auringot

Ikäjakauma: 2009-2012 syntyneet
Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 13-14.30
Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa). Kevätkauden harjoitusmaksu 130€Syyskauden harjoitusmaksu 130€

Joukkueen kuvaus: Auringot on mini-ikäisten harrastejoukkue. Joukkueessa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin perusteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Pyrstötähdet

Ikäjakauma: 2009-2012 syntyneet

Harjoitusaika: Torstaisin klo 16.30-18

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa). Kevätkauden harjoitusmaksu 130€Syyskauden harjoitusmaksu 130€ Joukkueen kuvaus: Pyrstötähdet on mini-ikäisten harrastejoukkue. Joukkueessa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin perusteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Cosmos

Ikäjakauma: 2009-2012 syntyneet

Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 11.30-13

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa). Kevätkauden harjoitusmaksu 130€Syyskauden harjoitusmaksu 130€

Joukkueen kuvaus: Cosmos on mini-ikäisten harrastejoukkue. Joukkueessa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin perusteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Satelliitit

Ikäjakauma: 2010-2012 syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 18-19.30 (cheerleading) ja sunnuntaisin klo 15-16.30 (cheertanssi)

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa). Kevätkauden harjoitusmaksu 175€Syyskauden harjoitusmaksu 175€

Joukkueen kuvaus: Satelliitit on mini-ikäisten harrastejoukkue, jossa treenataan kerran viikossa cheerleadingia ja kerran cheertanssia, eli joukkue harjoittelee kahdesti viikossa. Joukkueessa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin ja cheertanssin perusteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Komeetat

Ikäjakauma: 2007-2009 syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 16.30-18 (cheerleading) ja sunnuntaisin klo 13.30-15 (cheertanssi)

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa). Kevätkauden harjoitusmaksu 175€Syyskauden harjoitusmaksu 175€

Joukkueen kuvaus: Komeetat on mini-ikäisten harrastejoukkue, jossa treenataan kerran viikossa cheerleadingia ja kerran cheertanssia, eli joukkue harjoittelee kahdesti viikossa. Joukkueessa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin ja cheertanssin perusteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Otava

Ikäjakauma: 2005-2008 syntyneet

Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 18-19.30

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 130€Syyskauden harjoitusmaksu 130€

Joukkueen kuvaus: Otava on juniori-ikäisten harrastejoukkue. Ryhmässä opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin perusteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Orion

Ikäjakauma: 2005-2008 syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 19.30-21

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 130€Syyskauden harjoitusmaksu 130€

Joukkueen kuvaus: Orion on juniori-ikäisten harrastejoukkue. Joukkueessa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin perusteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Titan

Ikäjakauma: 1995 ja aiemmin syntyneet
Harjoitusaika: Tiistaisin klo 18-19.30 ja sunnuntaisin klo 19.30-21 Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. Valmentajat: Katja Krook, Noora Hyvätti, (Essi Kumpulainen) Leirit:

Kevätleiri
Syysleiri
Mahdolliset muut leiripäivät

Joukkue kisaa 0-2 kertaa vuodessa.

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 175€Syyskauden harjoitusmaksu 175€ sekä SCL:n kilpailulisenssi kilpailuihin osallistuville 26-112€ riippuen siitä,onko lisenssi vakuutukseton vai vakuutuksellinen. Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) on 550-700€, mikäli harrastajakilpailee. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksi kilpailumaksujen pienentämiseksi. Kilpailumatkaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Joukkueen kuvaus: Titan on yli 25-vuotiaiden alkeistason kilpaileva harrastejoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 3. Joukkueeseen voi kuulua, vaikka ei haluaisikaan kilpailla. Joukkueessa harjoitellaan sekä lajin perusteita että edistyneempiä taitoja joukkueen tason mukaan. Lisäksi harjoitellaan esiintymiset seuran näytöksiin ja kisoihin.

Joukkue soveltuu: Titan soveltuu niin vasta-aloittaneille kuin jo jonkin aikaa harrastaneille vuonna 1995 tai aiemmin syntyneille. Joukkueessa ei ole yläikärajaa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan ryhmään MyClubissa yllä olevan ohjeen mukaisesti.

Allstars

Ikäjakauma: 2002 ja aiemmin syntyneet
Harjoitusaika: Keskiviikkoisin klo 19.30-21 ja sunnuntaisin klo 18-19.30 Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. Valmentajat: Emmi Alanen, Nelli Immonen, Noora Kalliopohja
Leirit:

Kevätleiri
Syysleiri
Mahdolliset muut leiripäivät

Joukkue kisaa 0-2 kertaa vuodessa.

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 175€Syyskauden harjoitusmaksu 175€, SCL:n kilpailulisenssi kilpailuihin osallistuville 26-112€ riippuen siitä, onkolisenssi vakuutukseton vai vakuutuksellinen. Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut pl. lisenssi) on 600-800€, mikäli harrastaja kilpailee.Tämä summa on pelkkä arvio, eivätkä kustannukset välttämättä ole näin suuret, vaikka harrastaja kilpailisikin. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksi kilpailumaksujen pienentämiseksi. Kilpailumatkaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Joukkueen kuvaus: Allstars on aktiivisen kilpauransa lopettaneiden aikuisten höntsäjoukkue, joka kilpailee halutessaan kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 5. Joukkueeseen voi kuulua, vaikka ei haluaisikaan kilpailla. Allstars esiintyy lisäksi seuran näytöksissä.

Joukkue soveltuu: Allstars soveltuu vuonna 2002 tai aiemmin syntyneille aktiivisen kilpauransa lopettaneille urheilijoille, jotka haluavat treenata haastavampia lajitaitoja rennolla meiningillä kaksi kertaa viikossa ilman vaatimusta sitoutua tavoitteellisiin kilpajoukkueisiin. Joukkueessa ei ole yläikärajaa.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan joukkueeseen MyClubissa yllä olevan ohjeen mukaisesti.

Eclipse

Ikäjakauma: 2006 ja aiemmin syntyneet
Harjoitusaika: Tiistaisin klo 19.30-21 ja sunnuntaisin klo 14.30-16 Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Kevätleiri
Syysleiri
Mahdolliset muut leiripäivät

Joukkue kilpailee 1-2 kertaa vuodessa.
Valmentajat: Silja Hassinen, Taru Välikangas, Jonna Pyykölä

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 175€ Syyskauden harjoitusmaksu 175€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton), -82/112€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja

harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 600-800€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Eclipse on aikuisten alkeistason kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 3. Joukkueessa harjoitellaan sekä lajin perusteita että edistyneempiä lajitaitoja joukkueen tason mukaan. Joukkue esiintyy lisäksi seuran näytöksissä ja kilpailee haluamissaan kisoissa.

Joukkue soveltuu: Eclipse soveltuu parhaiten yhdestä vuodesta useampaan vuoteen cheerleadingia harrastaneelle, joka haluaa treenata kahdesti viikossa ja on kiinnostunut kilpailemisesta. Joukkueeseen voi silti ilmoittautua myös ilman aiempaa kokemusta lajista ja vaikkei haluaisikaan kilpailla.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen ilmoittaudutaan myClubissa tässä tiedotteessa aiemmin esitettyjen ohjeiden mukaan.

4. Joukkuekuvaukset/ mini-ikäisten kilpajoukkueet

Huomioittehan, että treeniaikoihin ja leireihin saatetaan tarpeen mukaan tehdä muutoksia! Muista lukea myös JSA:n maksuehdot ennen ilmoittautumista: http://jaguarscheer.com/joukkueet/hinnat/

Triton

Ikäjakauma: 2009-2012 syntyneet
Harjoitusaika: Keskiviikkoisin klo 16.30-18 ja sunnuntaisin klo 12.30-14. Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla.
Leirit:

Kevätleiri
Syysleiri
Mahdolliset muut leiripäivät

Joukkue kisaa 1-2 kertaa vuodessa.

Valmentajat: Jenni Hakala, Inka Koskinen, Ella Häkkinen, Seela Sahikallio

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 175€ Syyskauden harjoitusmaksu 175€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -59€ (vakuutuksellinen). Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 550-750€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksi kilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Triton on mini-ikäisten alkeistason kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 1. Joukkueessa harjoitellaan sekä lajin perusteita että edistyneempiä taitoja joukkueen tason mukaan.

Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee haluamissaan aluekisoissa. Joukkueeseen urheilijoita otetaan kisajoukkueen ja muutamien varaihmisten verran, mutta kisajoukkue ilmoitetaan aina vasta kilpailujen lähestyessä.

Joukkue soveltuu: Triton soveltuu parhaiten n. 1-2 vuotta cheerleadingia harrastaneelle, joka haluaa treenata kahdesti viikossa ja on kiinnostunut kilpailemisesta.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 11.-12.1. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, potentiaaliin ja innokkuuteen.

Asterix

Ikäjakauma: 2008-2011 syntyneet
Harjoitusaika: Torstaisin klo 18-19.30 ja sunnuntaisin klo 13-14.30. Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Kevätleiri
Syysleiri
Mahdolliset muut leiripäivät

Joukkue kisaa 2-3 kertaa vuodessa. Valmentajat:
Noora Hyvätti, Silja Kalaja, Siiri Leskinen

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 175€Syyskauden harjoitusmaksu 175€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -59/82€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 650-800€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Asterix on mini-ikäisten alkeistason kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 1. Joukkueessa harjoitellaan sekä lajin perusteita että edistyneempiä taitoja joukkueen tason mukaan.

Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee haluamissaan kisoissa. Joukkueeseen urheilijoita otetaan kisajoukkueen ja muutamien varaihmisten verran, mutta kisajoukkue ilmoitetaan aina vasta kilpailujen lähestyessä.

Joukkue soveltuu: Asterix soveltuu parhaiten n. 1,5-2,5 vuotta cheerleadingia harrastaneelle, joka haluaa treenata kahdesti viikossa ja on kiinnostunut kilpailemisesta.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 11.-12.1. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, potentiaaliin ja innokkuuteen.

Ceres

Ikäjakauma: 2007-2011 syntyneet

Harjoitusaika: Tiistaisin klo 16.30-18, sunnuntaisin klo 18-19.30 ja n. joka neljäs perjantai/lauantai sovittuun kellonaikaan

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 20.7.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat Maaliskuu: Kevätleiri
Lokakuu: Syysleiri
Mahdolliset muut leiripäivät

Joukkue kilpailee 2-3 kertaa vuodessa.
Valmentajat: Essi Kumpulainen, Jutta Nyman, Aino Jylhä

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 190€Syyskauden harjoitusmaksu 190€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -59/82€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 700-850€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Ceres on mini-ikäisten alkeistason kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 1. Joukkueessa harjoitellaan sekä lajin perusteita että edistyneempiä taitoja joukkueen tason mukaan. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta sitoutumista. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee haluamissaan kisoissa. Joukkueeseen urheilijoita otetaan kisajoukkueen ja muutamien varaihmisten verran, mutta kisajoukkue ilmoitetaan aina vasta kilpailujen lähestyessä. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana muutamia leirejä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joihin kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Ceres soveltuu parhaiten n. 2-3 vuotta cheerleadingia harrastaneelle, joka haluaa treenata kahdesti viikossa ja kilpailla jo tavoitteellisemmin.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 9.-10.1. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, potentiaaliin ja motivaatioon.

Pluto

Ikäjakauma: 2007-2010 syntyneet
Harjoitusaika: Tiistaisin klo 16.30-18, keskiviikkoisin 16.30-18.30 ja sunnuntaisin klo 16.00-18.00 Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-18.6. Syyskausi: 20.7.-14.12.

Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Huhtikuu: Joukkueleiri, omat valmentajat + 1-2 ulkopuolista valmentajaa Heinäkuu: Huippuleiri 3, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Syyskuu: Joukkueleiri, omat valmentajat
Lokakuu: Super Cheer -leiri, omat valmentajat (+ 1-2 ulkopuolista valmentajaa)

Joukkue kilpailee 2-3 kertaa vuodessa.
Valmentajat: Tuuli Smolander, Kia Kemell, Miisa Honkonen, Siiri Leskinen

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 230€Syyskauden harjoitusmaksu 230€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -59/82€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 1000-1150€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Pluto on mini-ikäisten kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 2. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee 2-3 kertaa vuodessa valitsemissaan kilpailuissa. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta sitoutumista. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana muutamia leirejä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joihin kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Pluto soveltuu parhaiten harrastajille, joilla on jo 2,5-4 vuotta harrastustaustaa ja jotka ovat halukkaita sitoutumaan joukkueeseen, sen harjoitusaikoihin ja tavoitteelliseen harjoitteluun.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 9.-10.1. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, muihin lajitaitoihin, asenteeseen ja motivaatioon.

Merkurius

Ikäjakauma: 2007-2009 syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 17-19, keskiviikkoisin klo 16.30-18.30 ja torstaisin klo 17-19, minkä lisäksi mahdolliset neljännet treenit n. joka toinen perjantai/lauantai sovittuna ajankohtana.

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-18.6. Syyskausi: 20.7.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Maaliskuu: Joukkueleiri Piispala, omat valmentajat + 1-2 ulkopuolista valmentajaa Toukokuu: Joukkueleiri, omat valmentajat
Heinäkuu: Huippuleiri 3, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja

Syyskuu: Joukkueleiri, omat valmentajat + 1-2 ulkopuolista valmentajaa Lokakuu: Super Cheer -leiri, omat valmentajat (+ 1-2 ulkopuolista valmentajaa)

Joukkue kilpailee 2-4 kertaa vuodessa.
Valmentajat: Viola Tuunanen, Essi Kumpulainen, Tamara Liimatainen, Annukka Mäyry

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa, Kevätkauden harjoitusmaksu 250€Syyskauden harjoitusmaksu 250€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -59/82€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 1150-1350€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Merkurius on mini-ikäisten edustusjoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 2. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee 2-4 kertaa vuodessa valitsemissaan kilpailutapahtumissa. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta sitoutumista joukkueeseen ja urheilulliseen elämäntapaan. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana useita leirejä ja leiripäiviä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joille kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Merkurius soveltuu parhaiten joukkueen nykyisille jäsenille sekä Plutosta siirtyville tavoitteellisille harrastajille, joilla on jo useampien vuosien harrastustausta.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 7.-8.1. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, muihin lajitaitoihin, kokemukseen, asenteeseen ja motivaatioon.

5. Joukkuekuvaukset/ juniori-ikäisten kilpajoukkueet

Huomioittehan, että treeniaikoihin ja leireihin saatetaan tarpeen mukaan tehdä muutoksia! Muista lukea myös JSA:n maksuehdot ennen ilmoittautumista: http://jaguarscheer.com/joukkueet/hinnat/

Atlas

Ikäjakauma: 2006-2008 syntyneet
Harjoitusaika: Torstaisin klo 19.30-21 ja sunnuntaisin klo 11.30-13 Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Kevätleiri
Syysleiri
Mahdolliset muut leiripäivät

Joukkue kilpailee 1-2 kertaa vuodessa.
Valmentajat:
Emma Matikainen, Emma Tirkkonen, Reetta Vuorinen

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 175€Syyskauden harjoitusmaksu 175€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -82€ (vakuutuksellinen). Huom.kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 550-750€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Atlas on juniori-ikäisten alkeistason kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 2. Joukkueessa harjoitellaan sekä lajin perusteita että edistyneempiä lajitaitoja joukkueen tason mukaan. Joukkue esiintyy lisäksi seuran näytöksissä ja kilpailee haluamissaan aluekisoissa. Joukkueeseen urheilijoita otetaan kisajoukkueen ja muutamien varaihmisten verran, mutta kisajoukkue ilmoitetaan aina vasta kilpailujen lähestyessä.

Joukkue soveltuu: Mars soveltuu parhaiten n. 1-2 vuotta cheerleadingia harrastaneelle, joka haluaa treenata kahdesti viikossa ja on kiinnostunut kilpailemisesta.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 11.-12.1. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, potentiaaliin ja innokkuuteen.

Mars

Ikäjakauma: 2005-2008 syntyneet

Harjoitusaika: Keskiviikkoisin klo 18-19.30 ja sunnuntaisin klo 19.30-21 ja n. joka neljäs perjantai/lauantai sovittuun kellonaikaan

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 20.7.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat Maaliskuu: Kevätleiri
Lokakuu: Syysleiri
Mahdolliset muut leiripäivät

Joukkue kilpailee 2-3 kertaa vuodessa. Valmentajat:
Laura Porevirta, Inka Manninen, Aino Jylhä

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 190€Syyskauden harjoitusmaksu 190€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -82/112€ (vakuutuksellinen).

Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 700-850€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksi kilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Mars on juniori-ikäisten alkeistason kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 2. Joukkueessa harjoitellaan sekä lajin perusteita että edistyneempiä lajitaitoja joukkueen tason mukaan. Joukkue esiintyy lisäksi seuran näytöksissä ja kilpailee haluamissaan kisoissa. Joukkueeseen urheilijoita otetaan kisajoukkueen ja muutamien varaihmisten verran, mutta kisajoukkue ilmoitetaan aina vasta kilpailujen lähestyessä.

Joukkue soveltuu: Mars soveltuu parhaiten n. 1,5-2,5 vuotta cheerleadingia harrastaneelle, joka haluaa treenata kahdesti viikossa ja on kiinnostunut kilpailemisesta.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 9.-10.1. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, potentiaaliin ja innokkuuteen.

Tellus

Ikäjakauma: 2004-2008 syntyneet
Harjoitusaika: Tiistaisin klo 16.45-18.15, keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 ja sunnuntaisin klo 14-16 Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-18.6. Syyskausi: 20.7.-14.12.
Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla.
Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Huhtikuu: Joukkueleiri, omat valmentajat + 1-2 ulkopuolista valmentajaa Heinäkuu: Huippuleiri 3, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Syyskuu: Joukkueleiri, omat valmentajat
Lokakuu: Super Cheer -leiri, omat valmentajat (+ 1-2 ulkopuolista valmentajaa)

Joukkue kilpailee 2-3 kertaa vuodessa.
Valmentajat: Miisa Honkonen, Aurora Ruth, Tiia Parviainen

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 230€Syyskauden harjoitusmaksu 230€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -82/112€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 1000-1150€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Tellus on juniori-ikäisten kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 3. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä sekä kilpailee 2-3 kertaa vuodessa valitsemissaan kilpailuissa. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta sitoutumista. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana

muutamia leirejä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joihin kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Tellus soveltuu parhaiten harrastajille, joilla on jo 2,5-4 vuotta harrastustaustaa, ja jotka ovat halukkaita sitoutumaan joukkueeseen, sen harjoitusaikoihin ja tavoitteelliseen harjoitteluun.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 7.-8.1. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, muihin lajitaitoihin, asenteeseen ja motivaatioon.

Saturnus

Ikäjakauma: 2004-2007 syntyneet

Harjoitusaika: Tiistaisin klo 18-19.30, keskiviikkoisin klo 18.30-20.30 ja sunnuntaisin klo 16-18, minkä lisäksi mahdolliset neljännet treenit n. joka toinen perjantai/lauantai sovittuna ajankohtana.

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-18.6. Syyskausi: 20.7.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Maaliskuu: Joukkueleiri Piispala, omat valmentajat + 1-2 ulkopuolista valmentajaa Toukokuu: Joukkueleiri, omat valmentajat
Heinäkuu: Huippuleiri 3, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Syyskuu: Joukkueleiri, omat valmentajat + 1-2 ulkopuolista valmentajaa
Lokakuu: Super Cheer -leiri, omat valmentajat (+ 1-2 ulkopuolista valmentajaa)

Joukkue kilpailee 2-4 kertaa vuodessa.
Valmentajat: Iina Kallio, Laura Forssell, Jenna Pasanen

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 250€Syyskauden harjoitusmaksu 250€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -82/112€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 1150-1350€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksi kilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Saturnus on juniori-ikäisten kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 4. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee 2-4 kertaa vuodessa valitsemissaan kilpailuissa. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta sitoutumista joukkueeseen ja urheilulliseen elämäntapaan. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana useita leirejä ja leiripäiviä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joihin kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Saturnus soveltuu parhaiten joukkueen nykyisille jäsenille sekä esimerkiksi Telluksesta siirtyville tavoitteellisille harrastajille. Joukkue soveltuu urheilijalle, joka haluaa kilpailla tavoitteellisesti ja jolla on jo useampien vuosien harrastustausta.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 19.-20.12. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, muihin lajitaitoihin, kokemukseen, asenteeseen ja motivaatioon.

Jupiter

Ikäjakauma: 2004-2006 syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 17-19, tiistaisin 18.15-19.45, torstaisin klo 19-21 sekä n. joka toinen viikko perjantaisin klo 17-19 ja lauantaisin klo 11-13

Harjoituskausi: Kevätkausi 13.1.-18.6. Syyskausi: 13.7.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Tammikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Maaliskuu: Joukkueleiri Piispala, omat valmentajat + 1 ulkopuolinen valmentaja Huhtikuu: Huippuleiri 2 koreo, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Heinäkuu: Huippuleiri 3, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Elokuu: Huippuleiri 4 Piispala, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Syyskuu: Huippuleiri 5 koreo, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Lokakuu: SMK-leiri, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Marraskuu: SM-leiri, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja

Joukkue kilpailee 3-5 kertaa vuodessa.
Valmentajat: Jutta Nyman, Asta Penttinen, Emmi Mannermaa, Martti Parkkinen

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 270€Syyskauden harjoitusmaksu 270€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -82/112€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl lisenssi) 1550-1750€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Jupiter on junioreiden edustusjoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasoilla 4-5. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee 3-5 kertaa vuodessa. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta vahvaa sitoutumista joukkueeseen ja urheilulliseen elämäntapaan. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana useita leirejä ja leiripäiviä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joihin kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Jupiter soveltuu parhaiten joukkueen nykyisille jäsenille sekä Saturnuksesta siirtyville tavoitteellisille harrastajille, joilla on vahvat lajitaidot ja hyvä fyysinen kunto, sekä vahva halu sitoutua joukkueen tavoitteisiin ja harjoitteluun niitä kohti.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen karsitaan kutsukarsinnoissa 18.12. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, muihin lajitaitoihin, fyysisiin ominaisuuksiin, kokemukseen, asenteeseen ja motivaatioon.

6. Joukkuekuvaukset/ aikuisten kilpajoukkueet

Huomioittehan, että treeniaikoihin ja leireihin saatetaan tarpeen mukaan tehdä muutoksia! Muista lukea myös JSA:n maksuehdot ennen ilmoittautumista: http://jaguarscheer.com/joukkueet/hinnat/

Eclipse

Ikäjakauma: 2006 ja aiemmin syntyneet
Harjoitusaika: Tiistaisin klo 19.30-21 ja sunnuntaisin klo 14.30-16 Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Kevätleiri
Syysleiri
Mahdolliset muut leiripäivät

Joukkue kilpailee 1-2 kertaa vuodessa.
Valmentajat: Silja Hassinen, Taru Välikangas, Jonna Pyykölä

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 175€Syyskauden harjoitusmaksu 175€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton), -82/112€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 600-800€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Eclipse on aikuisten alkeistason kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Vuonna 2019 joukkue on kilpaillut tasolla 3. Joukkueessa harjoitellaan sekä lajin perusteita että edistyneempiä lajitaitoja joukkueen tason mukaan. Joukkue esiintyy lisäksi seuran näytöksissä ja kilpailee haluamissaan kisoissa.

Joukkue soveltuu: Eclipse soveltuu parhaiten yhdestä vuodesta useampaan vuoteen cheerleadingia harrastaneelle, joka haluaa treenata kahdesti viikossa ja on kiinnostunut kilpailemisesta. Joukkueeseen voi silti ilmoittautua myös ilman aiempaa kokemusta lajista ja vaikkei haluaisikaan kilpailla.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen ilmoittaudutaan myClubissa tässä tiedotteessa aiemmin esitettyjen ohjeiden mukaan.

Stargate

Ikäjakauma: 2004 ja aiemmin syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 19-21, tiistaisin klo 19.45-21.15 ja torstaisin klo 17-19, minkä lisäksi syksyllä mahdolliset neljännet treenit n. joka toinen perjantai/lauantai sovittuna ajankohtana.

Harjoituskausi: 13.1.-18.6. Syyskausi: 20.7.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Maaliskuu: Huippuleiri 1 Piispala, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Toukokuu: Joukkueleiri, omat valmentajat
Heinäkuu: Huippuleiri 3, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Syyskuu: Joukkueleiri, omat valmentajat + 1 ulkopuolinen valmentaja
Lokakuu: Super Cheer -leiri, omat valmentajat + yksi ulkopuolinen valmentaja

Joukkue kilpailee 2-4 kertaa vuodessa.
Valmentajat: Anna Kyntäjä, Asta Takala, Nea Muikku

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 240€Syyskauden harjoitusmaksu 250€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -112€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 1200-1350€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksi kilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Stargate on aikuisten kilpajoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla tavoitellen aikuisten sarjatasoa 5. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee 2-4 kertaa vuodessa valitsemissaan kilpailuissa. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta sitoutumista joukkueeseen ja urheilulliseen elämäntapaan. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana useampia leirejä, joihin kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Stargate soveltuu parhaiten harrastajille, joilla on jo useampia vuosia harrastustaustaa, ja jotka ovat halukkaita sitoutumaan joukkueeseen, sen harjoitusaikoihin ja tavoitteelliseen harjoitteluun. Esimerkiksi Jupiterista, Saturnuksesta tai Eclipsestä siirtyville urheilijoille, jotka tavoittelevat kilpailemista aikuisten sarjatasolla 5 tai joilla on tulevaisuudessa tavoitteena urheilla Venuksessa.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 19.-20.12. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, muihin lajitaitoihin, kokemukseen, asenteeseen ja motivaatioon.

Venus

Ikäjakauma: 2003 ja aiemmin syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 19-21, tiistaisin klo 19.30-21 ja torstaisin klo 19-21 sekä noin joka toinen viikko perjantaisin klo 19-21 ja lauantaisin klo 13-15. Lajitreenien ulkopuolella joukkueella on myös ohjeisharjoittelua, joka ei sisälly ilmoitettuihin treeniaikoihin.

Harjoituskausi: Kevätkausi 13.1.-18.6. Syyskausi: 13.7.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Joukkue kilpailee 3-5 kertaa vuodessa.
Leirit:

Tammikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Maaliskuu: Huippuleiri 1 Piispala, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Huhtikuu: Huippuleiri 2 koreo, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Heinäkuu: Huippuleiri 3, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja
Elokuu: Huippuleiri 4 Piispala, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Syyskuu: Huippuleiri 5 koreo, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Lokakuu: SMK-leiri, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja
Marraskuu: SM-leiri, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja

Valmentajat: Sohvi Tannijärvi, Essi Mannermaa, Stiina Keskinen, Mika Leistiö

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 270€Syyskauden harjoitusmaksu 270€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -112€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 1550-1750€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Venus on aikuisten edustusjoukkue, joka kilpailee kevään tasoluokituksen mukaisella tasolla. Venus on kilpaillut kaikkina aiempina vuosina sarjatasolla 6 eli aikuisten SM-tasolla. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee 3-5 kertaa vuodessa tavoitellen menestystä kansallisella ja mahdollisuuksien mukaan kansainvälisellä tasolla. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta vahvaa sitoutumista joukkueeseen ja urheilulliseen elämäntapaan. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana useita leirejä ja leiripäiviä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joihin jokaisen joukkueen jäsenen tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Venus soveltuu parhaiten joukkueen nykyisille jäsenille sekä muista joukkueista siirtyville tavoitteellisille harrastajille, joilla on vahvat lajitaidot ja hyvä fyysinen kunto sekä vahva halu sitoutua joukkueen tavoitteisiin ja harjoitteluun niitä kohti.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen karsitaan kutsukarsinnoissa 18.12. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, akrobatiataitoihin, muihin lajitaitoihin, fyysisiin ominaisuuksiin, lajitaitoihin, kokemukseen, asenteeseen ja motivaatioon.

7. Tanssijoukkueet

Huomioittehan, että treeniaikoihin ja leireihin saatetaan tarpeen mukaan tehdä muutoksia! Muista lukea myös JSA:n maksuehdot ennen ilmoittautumista: http://jaguarscheer.com/joukkueet/hinnat/

Tanssi joukkueet

Ufo

Ikäjakauma: 2002 ja aiemmin syntyneet

Harjoitusaika: Sunnuntaisin klo 20-21

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-7.6. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Joukkue kilpailee 0-2 kertaa vuodessa.

Leirit:

Joukkue voi järjestää leiripäiviä esimerkiksi mahdollisia kisoja varten.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa). Kevätkauden harjoitusmaksu 115€ Syyskauden harjoitusmaksu 115€

Joukkueen kuvaus: Ufo on aikuisten cheerhiphopin harrastejoukkue, joka saa halutessaan myös kilpailla haluamissaan kilpailuissa. Joukkueessa opetellaan hiphopin perusteita, tanssillisuutta ja ilmaisua. Joukkueessa voidaan harjoitella jonkin verran myös muita tanssilajeja.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa kokemusta hiphopista tai jotka haluavat harrastaa lajia kerran viikossa rennolla meiningillä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Satelliitit

Ikäjakauma: 2010-2012 syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 18-19.30 (cheerleading) ja sunnuntaisin klo 15-16.30 (cheertanssi)

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa). Kevätkauden harjoitusmaksu 175€ Syyskauden harjoitusmaksu 175€

Joukkueen kuvaus: Satelliitit on mini-ikäisten harrastejoukkue, jossa treenataan kerran viikossa cheerleadingia ja kerran cheertanssia, eli joukkue harjoittelee kahdesti viikossa. Joukkueessa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin ja cheertanssin perusteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Komeetat

Ikäjakauma: 2007-2009 syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 16.30-18 (cheerleading) ja sunnuntaisin klo 13.30-15 (cheertanssi)

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 10.8.-14.12. (joukkueen harjoitusaikojen mukaisesti)

Joukkueeseen ilmoittaudutaan mukaan puoleksi vuodeksi kerralla. Kevätkauden päätyttyä harrastaja voi joko ilmoittautua syksylle jatkavaksi harrastajaksi, tai ilmoittaa jäävänsä pois joukkueesta.

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa). Kevätkauden harjoitusmaksu 175€Syyskauden harjoitusmaksu 175€

Joukkueen kuvaus: Komeetat on mini-ikäisten harrastejoukkue, jossa treenataan kerran viikossa cheerleadingia ja kerran cheertanssia, eli joukkue harjoittelee kahdesti viikossa. Joukkueessa opetellaan joukkueena toimimista, perusliikkumisen taitoja, kehonhallintaa sekä cheerleadingin ja cheertanssin perusteita. Joukkue toimii myös hyvänä ponnahduslautana myöhemmin kilpajoukkueisiin siirtyville.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla ei ole lainkaan, tai on vasta vähän aiempaa lajikokemusta tai jotka haluavat harrastaa cheerleadingia ilman kilpaurheilullisia tavoitteita.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan yllä olevan ohjeen mukaisesti. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja etusijalla ovat seurassa aiemmin mukana olleet, jatkavat harrastajat.

Dash

Ikäjakauma: 2007-2011 syntyneet

Harjoitusaika: Torstaisin klo 16.30-18, sunnuntaisin klo 16.30-18 ja n. joka toinen viikko lauantaisin klo 13- 14.30

Harjoituskausi: Kevätkausi: 13.1.-28.5. Syyskausi: 20.8.-14.12. Joukkue kilpailee 2-3 kertaa vuodessa
Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Huhtikuu: Joukkueleiri, omat valmentajat + 1 ulkopuolinen valmentaja Kesäkuu: Joukkueleiri, omat valmentajat
Syyskuu: Koreografialeiri, omat valmentajat + 1 ulkopuolinen valmentaja Lokakuu: Joukkueleiri, omat valmentajat (+ 1 ulkopuolinen valmentaja)

Valmentajat: Jutta Nyman, Tessa Nyberg, Kerttu Ylitalo

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 190€ Syyskauden harjoitusmaksu 190€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -59/82€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva kilpacheerleadingin kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja

harjoitusmaksut, pl. lisenssi) 800-950€. Joukkue voi tehdä halutessaan varainhankintaa esimerkiksikilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Dash on minien cheertanssin edustusjoukkue, joka tavoittelee menestystä minien korkeimmalla kilpatasolla. Joukkueessa harjoitellaan sekä lajin perusteita että edistyneempiä taitoja joukkueen tason mukaan. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta sitoutumista. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee haluamissaan kisoissa. Joukkueeseen urheilijoita otetaan kisajoukkueen ja muutamien varaihmisten verran, mutta kisajoukkue ilmoitetaan aina vasta kilpailujen lähestyessä. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana muutamia leirejä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joihin kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Joukkue sopii hyvin niille, joilla on yhdestä vuodesta useampaan vuoteen cheertanssitaustaa ja jotka haluavat kilpailla tavoitteellisesti. Joukkueeseen on mahdollista päästä myös muulla urheilutaustalla, mikäli hakijalla on hallussa hyvät perusliikuntataidot, kehonhallinta ja koordinaatio.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan seuran joukkuejaoissa 9.-10.1. Valinnoissa kiinnitetään huomiota erityisesti urheilijan kehonhallintaan, lajitaitoihin, potentiaaliin ja motivaatioon.

Dione

Ikäjakauma: 2004-2008 syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 17-19, tiistaisin klo 18.15-20.15, tostaisin klo 18-20 ja n. joka toinen viikko perjantaisin klo 17-19

Harjoituskausi: Kevätkausi 13.1.-18.6. Syyskausi: 13.7.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Maaliskuu: Joukkueleiri, omat valmentajat + 1 ulkopuolinen valmentaja Kesäkuu: Joukkueleiri, omat valmentajat
Elokuu: Koreografialeiri, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Lokakuu: Joukkueleiri, omat valmentajat (+ 1 ulkopuolinen valmentaja) Marraskuu: Joukkueleiri, Dione, omat valmentajat (+ 1 ulkopuolinen valmentaja)

Joukkue kilpailee 2-4 kertaa vuodessa. Valmentajat: Elisa Härkönen, Aurora Ruth

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 260€Syyskauden harjoitusmaksu 260€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -82/112€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva cheertanssissa harjoittelemisen ja kilpailemisen kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl lisenssi) 1150-1350€. Joukkue voi tehdä halutessaanvarainhankintaa esimerkiksi kilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Dione on junioreiden SM-tason cheertanssijoukkue, joka kilpailee ECU-sääntöjen sarjassa Tanssi Juniorit, Freestyle Pom Jr&Sr 12-16. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee 3-5 kertaa vuodessa, pääkilpailuina SM-karsinnat ja SM-kilpailut. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta vahvaa sitoutumista joukkueeseen ja urheilulliseen elämäntapaan. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana useampi leiri ja leiripäiviä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joihin kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Dione soveltuu parhaiten joukkueen nykyisille jäsenille sekä JSA:n/Muuramen Sykkeen muista joukkueista siirtyville tavoitteellisille urheilijoille, joilla on vahvat lajitaidot ja hyvä fyysinen kunto sekä vahva halu sitoutua joukkueen tavoitteisiin ja harjoittelemiseen niitä kohti.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan joukkuejaoissa 18.12. Valinnoissa kiinnitetään huomiota mm. harrastajan kehonhallintaan, lajitaitoihin, fyysisiin ominaisuuksiin, lajitaitoihin, kokemukseen, asenteeseen ja motivaatioon.

Dynamic

Ikäjakauma: 2004 tai aiemmin syntyneet

Harjoitusaika: Maanantaisin klo 19-21, keskiviikkoisin klo 16.30-18.30, sunnuntaisin klo 18-20 ja n. joka toinen viikko perjantaisin klo 19-21

Harjoituskausi: Kevätkausi 13.1.-18.6. Syyskausi: 13.7.-14.12. Joukkueeseen haetaan mukaan koko kalenterivuodeksi kerralla. Leirit:

Helmikuu: Lajitekniikkaleiri, omat valmentajat
Maaliskuu: Joukkueleiri, omat valmentajat + 1 ulkopuolinen valmentaja Kesäkuu: Joukkueleiri, omat valmentajat
Elokuu: Koreografialeiri, omat valmentajat + 1 ulkomaalainen valmentaja Lokakuu: Joukkueleiri, omat valmentajat (+ 1 ulkopuolinen valmentaja) Marraskuu: Joukkueleiri, Dione, omat valmentajat (+ 1 ulkopuolinen valmentaja)

Joukkue kilpailee 3-5 kertaa vuodessa. Valmentajat: Heli Heikkinen, Sara Mankki

Harjoitusmaksut: Seuran jäsenmaksu 30€ (maksetaan kerran vuodessa), Kevätkauden harjoitusmaksu 260€Syyskauden harjoitusmaksu 260€, SCL:n kilpailulisenssi 26€ (vakuutukseton) -112€ (vakuutuksellinen).Huom. kaikilla kilpailuihin lähtevillä tulee olla voimassa oleva cheertanssissa harjoittelemisen ja kilpailemisen kattava vakuutus joko Suomisportin kautta tai omasta takaa. Kustannusarvio koko kaudelle (mukaan lukien jäsen- ja harjoitusmaksut, pl lisenssi) 1200-1400€. Joukkue voi tehdä halutessaanvarainhankintaa esimerkiksi kilpailumaksujen pienentämiseksi.

Joukkueen kuvaus: Dynamic on aikuisten SM-tason cheertanssijoukkue, joka kilpailee ECU-sääntöjen sarjassa Tanssi Aikuiset, Freestyle Pom Jr&Sr 16+. Joukkue esiintyy seuran näytöksissä ja kilpailee 3-5 kertaa vuodessa, pääkilpailuina SM-karsinnat ja SM-kilpailut. Joukkueessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja joukkueeseen kuuluminen vaatii harrastajalta vahvaa sitoutumista joukkueeseen ja urheilulliseen

elämäntapaan. Joukkueella on viikkoharjoitusten lisäksi vuoden aikana useampi leiri ja leiripäiviä, jotka ovat tärkeä osa joukkueen harjoittelua ja joihin kaikkien joukkueen jäsenten tulee osallistua.

Joukkue soveltuu: Dynamic soveltuu parhaiten joukkueen nykyisille jäsenille sekä Dionesta / Muuramen Sykkeestä siirtyville tavoitteellisille urheilijoille, joilla on vahvat lajitaidot ja hyvä fyysinen kunto.

Joukkueeseen haku: Joukkueeseen haetaan joukkuejaoissa 18.12. Valinnoissa kiinnitetään huomiota mm. harrastajan kehonhallintaan, lajitaitoihin, fyysisiin ominaisuuksiin, lajitaitoihin, kokemukseen, asenteeseen ja motivaatioon.

Joukkuejakoihin ja harrastejoukkueisiin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen joukkuejakoihin

Ilmoittautuminen Venuksen ja Jupiterin kutsukarsintoihin on jo auki myClubissa, loput ilmoittautumiset aukeavat lähiaikoina.

 

Joulukuussa 2019 karsivat joukkueet:

Ilmoittautuminen Jupiterin kutsukarsintoihin pe 6.12. mennessä

Ilmoittautuminen Venuksen kutsukarsintoihin ke 11.12. mennessä

Ilmoittautuminen Stargaten ja Saturnuksen karsintoihin ke 11.12. mennessä

Ilmoittautuminen Dionen ja Dynamicin karsintoihin ma 16.12. mennessä

 

Tammikuussa 2020 karsivat joukkueet:

Ilmoittautuminen muiden joukkueiden joukkuejakoihin 31.12. mennessä

 

Ilmoittautuminen harrastejoukkueisiin

 

Joukkueessa jatkavat harrastajat

Ilmoittautuminen auki 4.-10.12.

Seuran sisäinen ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen auki 11.-17.12.

Kaikille avoin ilmoittautuminen:

18.12. alkaen

 

Tarkempi joukkuejako- ja harrastejoukkueinfo tulee lähiaikoina.

JSA:n syysnäytös

Tervetuloa katsomaan JSA:n Syysnäytöstä!

Syysnäytös järjestetään Hipposhallilla sunnuntaina 10.11. kolmessa osassa joukkueiden suuren määrän vuoksi!

1/3
Destiny
Davida
Devotion
Dione
Dazzling
Satellites
Tähdet
Asterix
Auringot
Pluto
Eclipse

VÄLIAIKA

2/3
Sirius
Cosmos
Apollo
Otava
Triton
Satellites
Atlas
Selene
Mars
Saturnus

VÄLIAIKA

3/3
Tellus
Ceres
Merkurius
Pyrstötähdet
Orion
Titan
Allstars
Jupiter

Tapahtuman aikataulut:
Näytös alkaa klo 14, ovet avataan yleisölle klo 13.30. Ovet ovat auki yleisölle koko näytöksen ajan!

Lipunmyynti avoinna ennakkoon osoitteessa www.jaguarscheer.com ja ovelta näytöksen ajan.
Ennakkolippujen ostajille ohituskaista näytökseen tultaessa!

Lippujen hinnat:
Aikuiset: 8€
Lapset (4-12v): 5€
(ennakkoon ostettujen lippujen hinnat sisältävät palvelumaksun)

Näytöksessä on myös seuran myyntipiste sekä kahvio, joissa voi käydä näytöksen välitaukojen aikana!
Kahviossa maksu mielellään käteisellä.