Uutiset

Archives

Venus, Jupiter ja Tellus järjestävät avoimet treenit

Joukkueemme Venus, Jupiter ja Tellus järjestävät avoimet treenit

Venus (SM, naiset)
Avoimet treenit:
Ti 14.6. klo 19-21
Venus järjestää kaikille avoimet treenit JSA Cheer Gymillä (Pääskyntie 4).  Ilmoitathan tulostasi ja stunttipaikkasi sähköpostilla osoitteeseen venus[at]jaguarscheer.com.

Jupiter (SM, juniorit)

Avoimet treenit:
Pe 17.6. klo 16:30-19
Jupiter järjestää kaikille vuosina 2000-2004 syntyneille avoimet treenit JSA Cheer Gymillä (Pääskyntie 4). Jos olet kiinnostunut karsimaan mukaan, laita sähköpostia osoitteeseen jupiter[at]jaguarscheer.com. Voit myös tulla vain treenaamaan joukkueen kanssa, jolloin ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Treenit alkavat yhteisellä ulkolämmittelyllä klo 16:30.

Tellus (Alkeet/edistyneet, juniorit)

Avoimet treenit:
To 16.6. klo 19:00-20:30
Tellus hakee joukkueeseen motivoituneita ja aiempaa lajitaustaa omaavia tyttöjä (s. 2004-2000) pääosin varamiehen rooliin. Varamiehet ovat henkilöitä, jotka pystyvät korvaamaan loukkaantunutta tai muuten estynyttä kilpailukokoonpanon henkilöä kisoissa ja muissa tapahtumissa. Varamiehet ovat tasavertaisia muiden joukkueen jäsenien kanssa ja treenaavat tavoitteellisesti joukkueessa.

Kilpailukokoonpanoa valitessa ovat joukkueen vanhat jäsenet etusijalla, mutta myös uusilla jäsenillä on mahdollisuus päästä kokoonpanoon. Huomioithan tämän, kun ilmoittaudut täydennystreeneihin.
Ilmoittauduthan etukäteen osoitteeseen: tellus@jaguarscheer.com. Kerro ilmoittautuessasi vapaasti harrastustaustastasi ja mitä stunttipaikkaa teet.