Hyvän tuulen lähde

JSA: n jäsenille Firstbeat-hyvinvointianalyysi, 3 vrk mittaus, raportti ja palautekeskustelu 135€.

Lue lisää

Selätä Kipusi, Taru Mällinen

Taru on kiropraktikko ja erikoistunut selkä- ja niskakipujen hoitoon. Taru tarjoaa 10% alennuksen käynneistä JSA:n jäsenille. Tarun vastaanotto sijaitsee Jyväskylän keskustassa ja kerran viikossa hallilla. Voit varata ajan keskustan toimipisteelle nettisivujen kautta (kirjoita viestikenttään koodi ”JSA”) tai ota Taruun yhteyttä: 0400774390,

Lue lisää

Tuore

Salaattibaari ja kahvila, jonka ihanan tuoreista tuotteista saat JSA:n jäsenkortilla saat -10% alennuksen. Tuore sijaitsee Kauppalaispihalla, osoitteessa Asemakatu 10.

Fysikaalinen hoitolaitos Coronaria Medica Oy / Fysioterapeutti Ville Laine

Coronaria Medica Oy tarjoaa 5 % alennuksen tuki- ja liikuntaelin fysioterapiasta jäsenkorttia vastaan. Ville Laine on hallilla 2-3 tuntia kuukaudessa ja hänet tavoittaa myös: 044 729 2212,

Safkamestarit

Leirien aikaan keskitämme lounastamisen Safkamestareille, jotka tarjoavat meille lounaan hintaan 5 € / harrastaja. Myös muuhun aikaan saat jäsenkorttia näyttämällä lounaan hintaan 6,5 € (norm. 8,5 €). Safkamestarit sijaitsee JSA:n hallin välittömässä läheisyydessä osoitteessa Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä (Gummerus-talon alakerta).

Jäsenedut saat näyttämällä mobiilista jäsenkorttia

JSA on luopunut muovisista jäsenkorteista ja käyttöön otetaan MyClubista tulostettava /puhelimeen kopioitava kortti. Korttin saa tulostettua/tallennettua puhelimeen omista tiedoista. Mene kohtaa omant tiedot –> Jäsenkortti –> tulosta PDF ja käytä puhelimellasi tai lisää iPhoneen.