Joukkueet

Alalinkit

Hinnat vuonna 2019:

Jäsenmaksu:

Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 30€/harrastaja. Kaikki harrastajat maksavat vuosittain seuran jäsenmaksun, mikä oikeuttaa mm. osallistumaan seuran toimintaan, saamaan JSA:n jäsenkortin ja äänioikeuteen sääntömääräisissä kokouksissa. Lue lisää jäsenyydestä tästä.

Kausimaksut 2019:

Kausimaksu maksetaan kahdesti vuodessa, aina tammi-helmikuussa ja elo-syyskuussa. Jos perheestä on useampia harrastajia, saa edullisemmasta kausimaksusta -10€ alennuksen (perhealennus). Kausimaksun lisäksi kilpajoukkueissa on pakollisia leiri-, kilpailu- ja varustekuluja. Harrastejoukkueissa ei ole kausi- ja jäsenmaksun lisäksi muita pakollisia kuluja.

Venus 255€
Universe 220€
Eclipse 165 €
Titan 140 €
Allstars 165€
Jupiter 255 €
Saturnus 220€
Tellus 205€
Mars 165€
Atlas 165€
Orion 120€
Otava 120€
Cosmos 120€
Merkurius 240€
Pluto 205€
Ceres 165€
Pyrstötähdet 120€
Auringot 120€
Asterix 165€
Triton 165€
Sirius 110€
Apollo 110€
Tähdet 100€
Osiris 100€
Satellites 165€
Dione 230€
Dynamic 245€
Cheertanssin liikuntalaturi 0€
Cheertanssin liikuntaveturi 0€

Muiden cheertanssijoukkueiden hinnat löydät Muuramen Sykkeen sivuilta.

 

Jaguars Spirit Athletes maksuehdot:

Uusi harrastaja voi käydä tutustumassa harjoituksiin kahdesti ilmaiseksi, minkä jälkeen mahdollisesta lopettamisesta tulee ilmoittaa valmentajalle kirjallisesti (sähköposti tai tekstiviesti). Kahden tutustumiskerran jälkeen harrastaja ja/tai huoltaja sitoutuu suorittamaan harjoitusmaksun kyseiselle kaudelle, mikäli lopettamisesta ei ole ilmoitettu kirjallisesti ennen kolmansien harjoitusten alkua. Jos seurassa harjoittelee samasta perheestä useampi kuin yksi samassa taloudessa asuva henkilö, ovat heistä nuorimmat oikeutettuja 10 euron alennukseen kausimaksusta. Jos sama henkilö harjoittelee useammassa kuin yhdessä joukkueessa, on hän oikeutettu 25 prosentin alennukseen edullisimmista kausimaksuista. Jäsenmaksusta ei anneta alennusta. Saadakseen perhe- tai joukkuealennuksen tulee harrastajan itse ilmoittaa joukkueen valmentajille tai joukkueenjohtajille olevansa oikeutettu alennukseen. Ilmoitus tulee antaa kahden viikon kuluessa kauden ensimmäisistä treeneistä. Mikäli harrastaja sairastuu tai loukkaantuu niin, että se estää osallistumisen harjoitteluun vähintään kahden kuukauden ajaksi, voi jäsen hakea seuralta kausimaksun palautusta harjoituskyvyttömyyden ajalta. Loukkaantumisesta tai sairastumisesta tulee esittää lääkärintodistus, jossa on maininta harjoittelukyvyttömyydestä. Huomioithan, että harjoitusmaksua ei hyvitetä yksittäisistä poissaoloista edes lääkärintodistusta vastaan, alle kahden kuukauden jatkuvasta poissaolosta sairauden tai loukkaantumisen vuoksi tai jos harrastaja lopettaa kesken kauden muun kuin edellä mainittujen syiden vuoksi. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta mistään syystä. Kilpajoukkueisiin sitoudutaan lähtökohtaisesti aina koko vuodeksi. Mikäli harrastajan on kuitenkin välttämätöntä lopettaa kevätkauden jälkeen, tulee lopettamisesta ilmoittaa valmentajalle kirjallisesti (sähköposti tai tekstiviesti) kahden viikon kuluessa joukkueen kevätkauden päättymisestä (viimeisistä treeneistä). Jos ilmoitus tulee tämän jälkeen, on harrastaja velvollinen suorittamaan kausimaksun alkavalle syyskaudelle. Tilanteessa, jossa harrastaja odottaa päätöstä esimerkiksi työ- tai opiskelupaikasta toisella paikkakunnalla, voi lopettamisesta ilmoittaa myös myöhemmin ennen syyskauden alkua eikä syyskautta laskuteta, jos harrastajalla on esittää todistus työ- tai opiskelupaikan vastaanottamisesta.

Kilpajoukkueiden leirit ja kilpailumatkat ovat osa harjoittelua ja kaikkien joukkueen jäsenien (myös varahenkilöt) oletetaan osallistuvan joukkueen leireihin ja kilpailuihin, ellei valmentajien ja joukkueenjohtajien kanssa ole etukäteen toisin sovittu. Leiri- ja kilpailukuluista annetaan maksuarvio vuodelle ennen kuin harrastaja ottaa paikan vastaan joukkueessa. Paikan vastaanottamisen ja ensimmäisen vanhempaininfon jälkeen harrastaja ja/tai hänen huoltajansa sitoutuu kauden maksuarvioihin, millä katetaan leiri- ja kilpailukulut. Leiri- tai kilpailumatkasta on mahdollista hakea hyvitystä loukkaantumis- tai sairaustapauksessa. Hyvitystä tulee hakea yhden kuukauden (30pvä) sisällä tapahtumasta toimittamalla lääkärintodistus joukkueen valmentajalle. Leirimaksuissa alle 10 € hyvityksiä ei huomioida ja vähintään puolet leiristä on maksettava joka tapauksessa, vaikka olisi osan leiristä pois lääkärintodistuksen nojalla. Hyvityksissä seuralla on oikeus vähentää toimistokulut. Kilpailu- ja leirimatkojen majoitus- ja kuljetuskustannuksista ei myönnetä hyvityksiä, vaikka harrastaja yöpyisi omakustanteisesti muusta joukkueesta erillään tai jäisi tulematta joukkueen yhteiseen kyytiin. Seuralla on oikeus siirtää maksumuistutuksista huolimatta maksamatta jääneet laskut perintään. Mikäli harrastajalla on edellisen kauden laskuja perinnässä, ei häntä voida hyväksyä seuran jäseneksi seuraavalle kaudelle. Jos harrastaja ei ole maksanut laskua kolmen kuukauden kuluessa eräpäivästä eikä hänellä ole esittää realistista maksusuunnitelmaa, ei hän voi osallistua harjoituksiin.