Aikuisten level 5-joukkue
Ikäjakauma: 2005- ja aiemmin syntyneet

Stargate on aikuisten level 5 kilpajoukkue, joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Stargate leireilee säännöllisesti ja kilpailee 3-4 kilpailuissa kauden aikana. Stargatessa harjoitellaan tavoitteellisesti ja urheilijat ovat sitoutuneita harjoitteluun.

Stargaten urheilijoista löytyy sekä lajin konkareita että nuorempia urheilijoita, joita yhdistää halu harjoitella tavoitteellisesti, mutta sopivan rennosti. Joukkue tavoittelee menestystä aikuisten level 5 kansallisessa sarjassa.

Miten mukaan? Joukkueeseen tullaan seuran joukkuejakojen kautta kesäkuussa. Hakijoilta odotetaan jo useamman vuoden lajitaustaa, alempien levelien taitojen hallitsemista ja hyvää motivaatiota. Joukkuetta voidaan myös täydentää syyskauden aikana tarpeen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut Stargatessa urheilusta, ota yhteyttä joukkueen sähköpostiin.

Kausimaksu 250 €, kuluarvio koko kaudelle 1200-1350 €. Kuluarvio kattaa kausi- ja jäsenmaksut, leiri- ja kilpailumatkakustannukset sekä joukkueen varustemaksut. Kuluarvioon ei sisälly Suomen Cheerleadingliiton lisenssi. Täältä pääset tutustumaan JSA:n maksuehtoihin.

Valmentajat: Anna Kyntäjä, Asta Takala, Aada Kerkkonen
Joukkueenjohtajat: Kaisa Oksanen ja Ida Kuivalainen
Ota yhteyttä:

Seuraa meitä instagramissa @Stargate