Naisten SM-tason edustusjoukkue, level 6
Ikäjakauma: 2004 ja aiemmin syntyneet

Venus on naisten SM-tason edustusjoukkue, joka harjoittelee 3-5 kertaa viikossa ja leireilee säännöllisesti ulkomaalaisten valmentajien kanssa. Venus kilpailee 3-5 kilpailuissa kauden aikana. Joukkueessa urheillaan tavoitteellisesti ja sitoutuneesti. Joukkue tavoittelee kansallista ja kansainvälistä kilpailumenestystä ja onkin saavuttanut mm. SM-hopeaa vuonna 2018, SM-pronssia vuonna 2019 ja neljännen sijan vuoden 2019 EM-kilpailuissa Pietarissa. Venuksen urheilijoita on myös mukana Suomen Cheerleadingliiton maajoukkueessa haastajaurheilijoina. Joukkueen urheilijat ovat tavoitteellisia urheilijoita, joilla kaikilla on jo pitkä laji- ja urheilutausta.

Miten mukaan? Joukkueeseen järjestetään kesäkuussa kutsukarsinnat ja hakijoilta odotetaan vahvaa lajitaustaa, pitkäjänteistä tavoitteellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. JSA:n urheilijoita kutsutaan henkilökohtaisesti karsintoihin, mikäli olet seuran ulkopuolinen, ole yhteydessä joukkueen sähköpostiin.

Kausimaksu 270 €, kuluarvio koko kaudelle 1550-1750 €. Kuluarvio kattaa kausi- ja jäsenmaksut, leiri- ja kilpailumatkakustannukset sekä joukkueen varustemaksut. Kuluarvioon ei sisälly Suomen Cheerleadingliiton lisenssi. Täältä pääset tutustumaan JSA:n maksuehtoihin.

Lajivalmentajat: Stiina Keskinen, Sohvi Tannijärvi ja Essi Mannermaa
Fysiikkavalmentaja: Mika Leistiö
Joukkueenjohtajat: Riikka Ingalsuo ja Irene Pelkonen
Ota yhteyttä:

Seuraa meitä instagramissa @Venus