Tilat

Alalinkit

JSA:n jäsenistö on päättänyt erillisessä kokouksessa vuokrata nykyisestä Pääskyntien hallista noin 600 neliötä lisätilaa elo-syyskuusta alkaen. Tämä on upea juttu, sillä nykyiset tilat jäävät toimintamme kasvettua liian pieniksi jo syksyllä. Pidämme jäsenistöä tietoisina hankkeen etenemisestä kuukausikirjein ja täällä nettisivuillamme. Toivomme avointa ideointia ja kaikissa hallihankkeeseen liittyvissä asioissa voittekin ottaa yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan Fanny Tigerstedtiin / tj@jaguarscheer.com / 045 274 8688.

Jäsenistön hyväksymä projektin rahoitus- ja hankesuunnitelma löytyvät myClubin pysyvistä tiedotteista ja ne tarkentuvat hankkeen edetessä. Rahoitussuunnitelmassa olennaista on, että hallihanketta ei rahoiteta jäsen- tai kausimaksunostoin. Pääasiassa hallihanke rahoitetaan seuratalkoolla, joka aloitetaan syksyllä 2018. Jokainen seuran jäsen (lukuun ottamatta mikro-ikäisiä) saa myytäväksi viisi seurakalenteria, jonka upeat ja ainutlaatuisen lajin monipuolisuuden kiteyttävät kuvat on ottanut ammattivalokuvaaja Jouni Kallio. Toinen hallihankkeen pääasiallinen rahoitusväylä on jäsenrekrytointi, johon on erinomaiset mahdollisuudet kesän EM-kotikisojen myötä.

Myös SINÄ voit vaikuttaa! Hallihankkeen välinehankintakulujen kattamiseksi etsitään myös sponsoreita, ja olemme innostuneita kaikenlaisesta yhteistyöstä! Voit liittyä kannattajajäseneksi tai auttaa tavaralahjoituksin tai tulla mukaan tekemään talkoita. Jokaiselle löytyy keino auttaa ja olla mukana yhteisessä hankkeessamme.

Uusi, upea halli on avattu syksyllä 2018 ja harjoitukset siellä ovat alkaneet. Hallista puuttuu vielä kuitenkin vielä joitain välineitä, kuten väliverho. Jos sinä tai yrityksesi pystytte auttamaan, joko sponsoroimalla tai millä vain muulla tavalla, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan. Otamme vastaan myös tavaralahjoituksia.

Hallihankkeen sponsorit löydät täältä.