Vain terveenä harjoituksiin

Harjoituksiin saa osallistua vain täysin terveenä. Harrastajalla ja alaikäisen kohdalla huoltajalla on vastuu siitä, että ei saavu harjoituksiin edes vähän flunssaisena. Suosittelemme noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia esimerkiksi koronatestiin menemisestä.

Kun olet ollut oireeton 2 vuorokautta sairastumisen jälkeen, voit palata takaisin harjoituksiin.

Mikäli sinut testataan koronapositiiviseksi, ole yhteydessä välittämästi valmentajaasi tai joukkueenjohtajaan. Valmentajat pitävät kirjaa harjoitusten läsnäolijoista, joten voimme auttaa terveysviranomaisia jäljittämään altistuneet nopeasti.

Hyvä hygienitaso

Harjoitushallillamme on tehostettu mm. kosketuspintojen siivoamista. Kun saavut harjoituksiin, mene ensimmäisenä käsienpesulle. Kädet pestään myös harjoitusten jälkeen ja käsiä saa pestä harjoitusten aikana. Yski ja aivasta hihaan, älä suoraan käsiin.

Pukuhuonetiloja ei käytetä korona-aikana, vaan joukkue tulee suoraan harjoitusalueelle.

Joukkueiden väliset siirtymäajat

Joukkueiden välillä on toistaiseksi 10 min siirtymäajat, jotta joukkueet eivät kohtaa toisiaan. Joukkueet lopettavat harjoituksensa 5 minuuttia aikataulutettua myöhemmin ja lopettavat 5 min aikaisemmin. Joukkueet odottavat vuoron alkua ulkona ja valmentaja päästää sisälle, kun edellinen joukkue on poistunut ja kosketuspinnat desinfioitu.

Joukkueet myös käyttävät eri sisäänkäyntejä:
Kanveesi: vanhan puolen ovi
Tanssimatto: sisäpihan nosto-ovi
Uuden puolen matto 1: pääovet
Uuden puolen matto 2: sivuovi

Valmentajat käyttävät kasvomaskia

Valmentajat ja muut toimihenkilöt kuten joukkueenjohtajat käyttävät hallilla ollessaan kasvomaskia tai visiiriä. JSA:lla on myynnissä oma logolla varustettu kasvomaski, omasi voit ostaa täältä.

Mikäli vanhemman on tultava harjoitustiloihimme, tulee hänen käyttää kasvomaskia. Toivomme kuitenkin, että vanhemmat jäävät hallin ulkopuolelle, jotta voimme minimoida harrastajien ja valmentajien kontaktit harjoitustiloissa.

Omat tilat

Kaikkien joukkueidemme harjoitukset pidetään omalla harjoitushallillamme JSA Cheer Gymillä. Pidämme huolen siitä, että tiloissa on mahdollisuus pitää turvaväliä muiden joukkueiden jäseniin, pestä käsiä ahkerasti ja olla oman joukkueen kanssa ”cheer- tai tanssikuplassa”.

Syksyllä 2020 pystyimme omien tilojemme avulla aloittamaan joukkueiden harjoitukset tavallista aiemmin ja korvaamaan hieman keväällä menetettyjä lähiharjoituksia.

Autamme jäljittämään

Valmentajamme pitävät ajantasaista läsnäololistaa harjoituksista, jolloin altistuneiden jäljittäminen helpottuu mahdollisessa koronatilanteessa. Näin terveysviranomaiset saavat nopeasti yhteyden altistuneisiin ja ehkäisemme jatkotartuntoja.