Uutiset

Archives

Koronan vaikutukset JSA:n toimintaan

Koronatilanne on ravistellut vahvasti myös JSA:n toimintaa viime viikkoina. Harjoitukset on peruttu hallituksen ohjeistuksen mukaisesti 13.4 saakka ja koska tilanne ei näytä vielä laantumisen merkkejä jatkunee keskeytys tämänkin jälkeen. Seuraamme uusia linjauksia ja toimimme sen mukaan jatkossakin.

Seura on lähettänyt viime viikolla jäsenistölleen tiedotteen epidemian vaikutuksista seuran toimintaan. Uusia tiedotteita teemme aina tarvittaessa ja tilanteen muututtua.

Seuran toiminta on keskittynyt nyt etäharjoitteluun ja kevään tapahtumat on peruttu. Tämän johdosta seura on joutunut osittain lomauttamaan henkilökuntaa. Seurakoordinaattori ja harrastevastaava ovat kokonaan lomautettuja, valmennuspäällikkö tekee 50% työaikaa ja valmentajat 25% työaikaa. Tauon aikana seuran toiminnasta vastaa pääosin toiminnanjohtaja.

 

JSA:n arvot

JSA:n arvot ovat tasavertaisuus, avoimuus ja positiivisuus. Arvomme näkyvät myös tämän kriisin aikana. Kohtelemme kaikkia jäseniämme tasavertaisesti ja tarjoamme jokaiselle vastinetta jo maksetuista kausimaksuista, vaikka joudummekin olemaan poissa rakkaalta treenihallilta. Kilpajoukkueet saavat treeniohjelmia kotiin, harrastejoukkueille pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan pidempää harrastuskautta. Avoimuus näkyy erityisesti viestinnässämme, tiedotamme tilanteen etenemisestä ja seuran toiminnasta sitä mukaa, kun uutta tietoa on saatavilla. Viimeistä arvoamme positiivisuutta ylläpidämme toimihenkilöiden kesken ja välitämme sitä joukkueille tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntäen viesteillä ja sosiaalisessa mediassa. Toivomme jokaisen seuran jäsenen sitoutuvan noudattamaan samoja arvoja meidän toimihenkilöiden kanssa ja muistaa pitää yhtä tässä koko seuralle vaikeassa ja haastavassa tilanteessa.

 

Haluatko tukea JSA:n toimintaa?

Näinä haastavina aikoina toivomme tukea, jotta voimme jatkossakin tarjota laadukasta ja mielekästä seuratoimintaa lapsille ja nuorille. Tukiasioissa pyydämme olemaan yhteydessä toiminnanjohtajaamme.

Seuran toimintaa voit tukea liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajäseneksi voit liittyä maksamalla seuran tilille 25€. Tilinumero on FI42 4600 2220 0968 71. Kirjoita viestikenttään ”KANNATTAJAJÄSEN” + ETUNIMI JA SUKUNIMI.

JSA etsii myös koko ajan uusia yhteistyökumppaneita. Yhteistyömahdollisuuksia on monia ja ne voidaan räätälöidä jokaisen yhteistyökumppanin kanssa erikseen. Esimerkiksi mainoskyltti hallin seinälle + jäsenkirje + somemainostus alkaen 500€.

Vuonna 2020 teemme jälleen seuran oman seinäkalenterin, joka ilmestyy syksyllä. Kalenteriin voi ostaa mainospaikkoja alkaen 150€.