Lauantain Beasts From The East –kilpailuissa jaettiin myös JSA:n toimijoille Keski-Suomen Liikunta ry:n hopeisia ansiomerkkejä.

Ansiomerkit jaettiin ansiokkaasta työstä JSA hyväksi. Jokainen ansiomerkin saaja on osoittanut toiminnallaan JSA arvojen mukaista toimintaa ja toiminut vähintään 6 vuotta Jagursperheessä esimerkillisesti. Onnea!

Valmennuspäällikkö, Tiia Parviainen

Fysiikkavalmentaja, Mika Leistiö

Joukkueenjohtaja, Siru Kallio (kuvassa ansiomerkkiä noutamassa Pinja Kallio)

Valmentaja, Sohvi Tannijärvi

Kriteerit ansiomerkeille:

Keski-Suomen Liikunta ry:n hallitus myöntää ansiomerkkejä työstä keskisuomalaisen liikunnan ja urheilun kansalaistoiminnan ja vapaaehtoistoiminnan hyväksi.  

Ansiomerkkejä myönnetään henkilöille tunnustukseksi paikallisella, alueellisella tai valtakunnallisella tasolla liikunnan kansalaistoiminnan piirissä tehdystä työstä lasten ja nuorten liikunnan, aikuisten harraste- ja terveysliikunnan, kilpa- ja huippu-urheilun, koululais- ja opiskelijaliikunnan, erityisliikunnan, liikunnan järjestötoiminnan tai muun liikuntaa edistävän toiminnan hyväksi.

Keski-Suomen Liikunta ry:n Hopeinen ansiomerkki myönnetään merkittävästä, vähintään kuusi (6) vuotta kestäneestä työstä keskisuomalaisen liikunnan ja urheilun kansalaistoiminnan hyväksi valtakunnallisella, alueellisella tai paikallisella tasolla. Erityisestä syystä merkki voidaan myöntää myös saavutuksesta tai tehtävästä, jolla on ollut suuri vaikutus erityisesti paikallisen tai alueellisen tason urheilu- ja liikuntaelämässä. Merkin myöntää KesLin hallitus jäsenjärjestön tai sen urheiluseuran tai paikallisyhdistyksen esityksestä.

Tuoreimmat artikkelit

09.07.2024 11:38

Pääsitkö kouluun Jyväskylään?

06.05.2024 16:29

Joukkuejakoinfo 2024-2025

09.04.2024 19:40

Kevään level up- kurssit sekä JSA:n kesäleirit