Omatoimiharjoittelu

Seuran valmentajat saavat käyttää hallia omatoimiharjoitteluun tilojen ollessa tyhjänä. Jos valmentajan kanssa on muita seuran jäseniä, niin valmentaja on vastuussa kaikkien harjoittelusta. Jos mukana on seuran ulkopuolisia jäseniä, tulee heidän maksaa kertaharjoittelumaksu (5 € kaudella 2023–2024). Valmentaja huolehtii siitä, että ulkopuolinen maksaa MobilePayllä kertaharjoittelumaksun.

Jäsenmaksun maksaneilla on oikeus käydä jäsenhintaan Open Gymin aikana harjoittelemassa tai muuten työntekijöiden kanssa erikseen sovitusti.

Omatoimiharjoittelu aikana vastuu on aina harrastajalla itsellään. Harrastaja sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä.

Open Gymit

Open Gymit, tutummin OG:t ovat seuran vapaaharjoitteluvuoroja. Open Gymeillä harjoitellaan omatoimisesti itselle tuttuja ja turvallisia taitoja. Vuoroilla on aina täysi-ikäinen valvoja, joka huolehtii harjoittelun turvallisuudesta. Valvoja voi tulla huomauttamaan, mikäli osallistuja harjoittelu ei ole turvallista. Valvojan ohjeita on noudatettava.

Valvojalta voi kysyä neuvoja taitoihin, mutta koska vuorolla on usein paljon osallistujia, valvoja ei voi olla jatkuvasti neuvomassa tai esimerkiksi avustamassa. Omatoimiharjoittelun tulee olla sellaista, että sitä voi tehdä nimensä mukaisesti omatoimisesti.

Open Gymejä järjestetään noin kerran viikossa. Tarkat OG-ajat ilmoitellaan Facebookissa ja Instagramissa.

Harjoitusvuorot