Hallituksen kokous 5/2023-2024

18.12.2023

 

Toimiston väki ahkeroi viikonloppuna näytöksen ja kilpailujen parissa. Tapahtumien järjestämisessä isona apuna on tapahtumatoimikunta ja vapaaehtoiset.
Tapahtumapäivä sujui hienosti eikä isompia muuttujia ollut.

Kevään valmennustiimeihin on tehty muutamia täydennyksiä. Mahtavaa saada takaisin seuran toimintaan mukaan kokeneita valmentajia!

Hallituksen kokous 4/2023-2024

15.11.2023

 

Hallituksen kokouksessa kuultiin toimiston väeltä ajankohtaisia kuulumisia. Seuran näytös ja Beasts from the east -kilpailut työllistävät tällä hetkellä. Valmennusseurannat ovat käynnistyneet joukkueissa ja valmennustiimien kanssa on käyty läpi kausisuunnitelmia sekä kisaohjelmien tilannetta. Seurakoordinaattorin perehdytys työhön on myös alkanut ja on ollut mahtavaa saada Linda mukaan JSA:n toimintaan.

Hallitus ja toimiston väki ovat jo syksyn aikana alkaneet valmistella syksyllä 2024 alkavaa uutta strategiakautta. Kävimme kokouksessa läpi strategian isoja linjoja sekä aikatauluja ja toimintatapoja strategian työstölle. Pidämme tärkeänä sitä, että tuleva strategia pohjautuu nykyiseen strategiaan ja pystymme jatkamaan seuran toimintaa jo edellisessä strategiassa määriteltyyn suuntaan.

Toiminnanjohtaja on valmistellut JSA:n vastuullisuussuunnitelman työstöä. Hallitus aloittaa vastaamalla aiheeseen liittyvään kyselyyn, jonka vastauksia hyödynnetään suunnitelman teossa. Vastuullisuussuunnitelma on tarkoitus saada osaksi tulevaa strategiaa.

Hallituksen kokous 3/2023-2024

11.10.2023

 

Hallituksen kokouksessa kävimme läpi eri osa-alueiden kuulumisia.

Valmennuspäällikkö ja harrastekoordinaattori ovat pitäneet palavereita valmennustiimien kanssa ja pian aloittavat treeniseurannat.

Myös ensimmäinen yläkoululeiri on saatu päätökseen. Tällä kaudella yläkoululeireille osallistuivat Jupiter, Saturnus, Tellus sekä Merkurius. Urheilijoita JSA:sta yläkoululeireille osallistui n. 100. JSA:n osallistujamäärä koko yläkoululeiritykselle on merkittävä.

Joukkueenjohtajia on tälläkin kaudella paljon ja kaikkiin joukkueisiin on saatu myös jojotiimit kasaan. Koulutuksia joukkueenjohtajille on jo pidetty ja niihin on osallistuttu aktiivisesti. Vielä on tulossa Siiri- ja kisasimulaatiokoulutus.

Erilaisia cheerleading ryhmiä on käynnistynyt 13. Jyväskylän kaupungin koulujen lisäksi toimintaa järjestämme myös useissa lähikunnissa. Harrastamisen Suomen mallin mukaisesti cheerleadingia pääsee harrastamaan veloituksetta lähes 140 lasta 11 eri koululla! Lisäksi jatkamme yhteistyötä Äänekosken urheilijoiden kanssa mahdollistamalla valmennuksen 20 harrastajalle.

Hallituksen kokous 2/2023-2024

13.9.2023

 

Hallituksen kokouksessa valitsimme uudeksi seurakoordinaattoriksemme Linda Häyrisen. Linda aloittaa työssään 1.11. ja jäsenistölle infotaan lähempänä lisätietoa aiheesta. Olimme otettuja siitä, kuinka paljon avoin työpaikka seurassamme herätti kiinnostusta.

Hallitus teki uusia linjauksia omatoimiharjoitteluun JSA Cheer Gymillä. Omatoimiharjoittelun uusissa ohjeistuksissa huomioidaan mm. valmentajien harjoittelu hallilla sekä tapa, jolla omatoimiharjoittelusta jatkossa sovitaan. Omatoimiharjoittelussa vastuu on aina harrastajalla itsellään. Tarkemmat ohjeet omatoimiharjoitteluun löydät täältä.

Kokouksessa päätettiin myös hankkia 4 uutta cheermattoa. Näiden avulla saamme rakennettua paremman akrobatiaolosuhteen entiselle tanssialueelle. Uudet matot tulevat olemaan viiltoleikattuja eli niitä on jatkossa helpompi rullata ja siirtää paikasta toiseen.

Hallitus hyväksyi myös kaksi uutta ryhmästunttia Wanderstars (mini-youth) ja Stardust (aikuiset).

Hallituksen kokous 1/2023-2024

9.8.2023

 

JSA:n kauden 2023-2024 ensimmäisessä kokouksessa hallitus järjestäytyi ja vastuualueet jaettiin hallituksen jäsenille. Vastuualueiden valinnoissa painotettiin kokemusta kyseisestä osa-alueesta sekä jatkumoa jo aiemmilla kausilla aloitettuun työhön.
Hallituksen vastuualueet kaudella 2023-2024 ovat:

-Puheenjohtaja: Jonna Viitanen (valittu kevätkokouksessa)
-Varapuheenjohtaja: Soile Timonen-Jylhä
– Jojotoiminnan vastaava: Soile Timonen-Jylhä, Katri Autere
– Seurakehitysvastaava: Sohvi Tannijärvi, Heli Heikkinen, Silja Kalaja (varajäsen)
– Valmennusvastaavat: Ella Karjalainen, Sonja Saukkonen
– Tapahtumavastaava: Noora Hyvätti
– Ilmapiirivastaavat: Jonna Viitanen, Soile Timonen-Jylhä, Noora Hyvätti

Kävimme läpi myös hallituksen vuosikellon ja perehdytysmateriaaleja.
Valitsimme SCL:n syyskokoukseen seuran edustajiksi puheenjohtaja Jonna Viitasen sekä toiminnanjohtaja Outi Sahikallion.

Hallitus hyväksyi kokouksessa valmennustiimeihin tulleet täydennykset. Tilanne valmentajien suhteen cheerleadingin puolella on hyvä.

Tilanne cheertanssin puolella on ollut haastavampi. Hallitus päätti kutsua koolle ylimääräisen kokouksen ja esittää, että lajeina toimisi kaudella 2023-2024 vain cheerleading. Cheertanssiin ei kyetty saamaan valmentajia ja puuttuva urheilijan polku tuo haasteita myös tulevaisuudessa cheertanssin harrastamiseen.

Joukkueiden koreografioiden suunnittelua haluttiin tukea maksalla tällä kaudella palkkaa myös ohjelmien suunnittelusta. Valmentajille maksetaan joukkueen tason mukaan: Spirit-joukkueet: 3 h, Superjoukkueet: 4 h ja Huippujoukkueet: 5 h. Lisäksi kauden aikana järjestetään valmentajille valmentajailtoja, joiden painopiste on koreografioiden sparraamisessa.

Hallitus hyväksyi myös päivitetyn pienryhmäohjeistuksen, joka on nyt julkaistu nettisivuilla.