Maksut

Kausimaksu 

Kausimaksu kattaa joukkueen harjoittelusta aiheutuvia kuluja kuten valmentajien palkat, tilavuokraa sekä hallinnollisia kustannuksia. Kausimaksu maksetaan puolivuosittain, syksyllä ja keväällä. Kausimaksun suuruus määräytyy harjoittelumäärän mukaan. Kausimaksu on mainittu jokaisen joukkueen kohdalla. Huomaathan, että kilpajoukkueisiin sitoudutaan koko toimintakaudeksi eli aloittaessaan urheilija sitoutuu koko kauden kausimaksuihin.

 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu maksetaan kerran toimintakauden aikana (elo-heinäkuu), riippumatta siitä milloin liittyy seuran jäseneksi. Jokainen harrastaja liittyy seuran jäseneksi. Myös muut kuin harrastajat voivat olla seuran jäseniä ja voit liittyä myös esimerkiksi kannatusjäseneksi.

 

Muut maksut

Kilpajoukkueilla tulee kausi- ja jäsenmaksun lisäksi maksettavaksi muita kuluja, joita ovat pääasiassa leiri- ja kilpailumaksut sekä varustekulut. Nämä kulut on arvioitu jokaisen joukkueen kohdalla kokonaiskuluarviona. Tämän lisäksi urheilija hankkii itselleen Suomen Cheerleadingliiton lisenssin, joka oikeuttaa kilpailemisen. Ilman lisenssiä ei voi osallistua kilpailutoimintaan. Lisenssin voi ostaa ilman vakuutusta tai vakuutuksen kanssa.

Maksutavat

Meillä maksutapoina käyvät yleisimmät liikunta- ja kulttuurisetelit. Voit maksaa meillä näillä seteleillä:

  • Smartum
  • Eazybreak
  • Epassi

Maksuehdot

Maksuehtoihin pääset tutustumaan täältä. Luethan maksuehdot huolellisesti ennen harrastuksen aloittamista.

Maksujärjestelyt

Välillä elämässä käy jotain suunnittelematonta. JSA:n tavoitteena on pitää mahdollisimman moni harrastaja ja urheilija lajin parissa muutoksista huolimatta. Mikäli tarvitset maksuaikaa tai haluaisit pilkkoa laskua pienempiin osiin, ota yhteys seurakoordinaattoriimme tai p. 044 9857534

Harrastamisen tuet

Monet eri tahot tukevat lasten ja nuorten harrastamista rahallisesti. Mikäli tarvitsette tukea lapsen tai nuoren harrastamiseen, kannattaa tutustua esimerkiksi Pelastakaa Lapset Ry:n tai Hope ry:n tarjoamiin tukimahdollisuuksiin.

Mikäli tarvitset apua tuen hakemisessa, ole yhteydessä toiminnanjohtajaamme Outiin tai p. 045 274 8688