Maksut

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu maksetaan kerran toimintakauden aikana (heinä-kesäkuu), riippumatta siitä milloin liittyy seuran jäseneksi. Jokainen harrastaja liittyy seuran jäseneksi. Myös muut kuin harrastajat voivat olla seuran jäseniä ja voit liittyä myös esimerkiksi kannatusjäseneksi.

 

Harrastejoukkueiden kausimaksu

Harrastejoukkueiden kausimaksu kattaa joukkueen harjoittelusta aiheutuvia kuluja kuten valmentajien palkat, joukkuepaita, tilavuokraa sekä hallinnollisia kustannuksia. Kausimaksu maksetaan puolivuosittain, syksyllä ja keväällä. Kausimaksun suuruus määräytyy harjoittelumäärän mukaan. Kausimaksu on mainittu jokaisen joukkueen kohdalla.

 

Kilpajoukkueiden kuukausimaksu

Kilpajoukkueilla on siirrytty kuukausimaksuun, joka perustuu joukkuejaoissa esitettyyn budjettiin. Kuukausimaksu sisältää valmentajien palkat, leirikustannuksia, joukkuevarusteita, kisakuluja, tilavuokraa sekä hallinnollisia kustannuksia. Kuukausimaksu sisältää siis myös edellisiltä kausilta tutun kausimaksun.

Huomaathan, että kilpajoukkueisiin sitoudutaan koko toimintakaudeksi eli aloittaessaan urheilija sitoutuu koko kauden kuukausimaksuihin. Tämän lisäksi urheilija hankkii itselleen Suomen Cheerleadingliiton lisenssin, joka oikeuttaa kilpailemisen. Ilman lisenssiä ei voi osallistua kilpailutoimintaan. Lisenssin voi ostaa ilman vakuutusta tai vakuutuksen kanssa.

Maksutavat

Meillä maksutapoina käyvät yleisimmät liikunta- ja kulttuurisetelit. Voit maksaa meillä näillä seteleillä:

  • Smartum
  • Eazybreak
  • Epassi
  • Edenred

Maksuehdot

Maksuehtoihin pääset tutustumaan täältä. Luethan maksuehdot huolellisesti ennen harrastuksen aloittamista.

Maksujärjestelyt

Välillä elämässä käy jotain suunnittelematonta. JSA:n tavoitteena on pitää mahdollisimman moni harrastaja ja urheilija lajin parissa muutoksista huolimatta. Mikäli tarvitset maksuaikaa tai haluaisit pilkkoa laskua pienempiin osiin, ota yhteys hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää.

Harrastamisen tuet

Monet eri tahot tukevat lasten ja nuorten harrastamista rahallisesti. Mikäli tarvitsette tukea lapsen tai nuoren harrastamiseen, kannattaa tutustua esimerkiksi Unelmista.fi Pelastakaa Lapset Ry:n tai Hope ry:n tarjoamiin tukimahdollisuuksiin.

JSA:n TÄHTITUKI
Lisätietoja ja haku –> TÄÄLTÄ
Mikäli tarvitset apua tuen hakemisessa, ole yhteydessä toiminnanjohtajaamme Outiin tai p. 045 274 8688