Rekisteröityminen

1 Mene osoitteeseen jsa.myclub.fi  Mikäli sinulla on olemassa jo MyClub-tili JSA:lle, syötä käyttäjätietosi ja kirjaudu sisään.

2 Klikkaa itsesi Tapahtumat-sivulle

3 Valitse haluamasi joukkueen ilmoittautuminen tai tapahtuma. Jos et halua ilmoittautua mihinkään valittavissa olevista joukkueista, valitse ”rekisteröityminen myclubiin”. Valitse haluamasi tapahtuma ja klikkaa ”ilmoittaudu tästä”.

4 Seuraavaksi sinua pyydetään kirjoittamaan sähköpostiosoite. Valitse sellainen sähköposti, jota sinun tulee seurattua, sillä lähetämme siihen mm. tiedotteet ellet käy erikseen vaihtamassa osoitetta.

5 Seuraavaksi kysytään oletko yli vai alle 13-vuotias. Mikäli olet alle 13-vuotias, pyydä huoltajaasi tekemään sinulle käyttäjäprofiili. Kun klikkaat olevasi yli 13-vuotias, pääset täyttämään henkilötietojasi.

6 Voit halutessasi täyttää useamman kuin yhden huoltajan tiedot. Mikäli ilmoitettava harrastaja on alle 18-vuotias, tulee huoltajan tiedot kirjata järjestelmään.

7 Sinulta kysytään myös kuvauslupaa. Huomaathan, että kilpajoukkueissa kuvauslupa on käytännössä pakollinen. Mikäli yksi joukkueen jäsen ei anna kuvauslupaa, koko joukkueesta ei voida ottaa kilpailuesityksestä kuvia tai streamata esitystä livelähetystä varten. Markkinointiluvan myöntämällä voimme käyttää esimerkiksi kilpailuissa otettuja kuvia seuramme viestintäkanavissa.

8 Lisätietoja järjestölleni kohtaan kannattaa kirjoittaa mahdolliset erityisruokavaliot ja sairaudet jotka valmentajien on hyvä tietää.

9 Vahvista vielä ilmoittautumisesi ja olet valmis!

 

Ota jäsentili käyttöön

Mikäli sinulla on jo olemassa MyClub-tili eri seuran tiedoissa, voit yhdistää jo olemassa olevan tilin JSA:n MyClubiin. Klikkaa kirjautumisen yhteydessä ”Ota jäsentili käyttöön” ja syötä sähköposti, johon sinun tilisi on liitetty eri seuran MyClubissa.

Ilmoittautuminen tapahtumiin

Kun olet rekisteröitynyt, pääset ilmoittautumaan eri tapahtumiin Tapahtumat-välilehdeltä. Luethan jokaisen tapahtuman kohdalta lisätiedot huolella.

Tiedotteet, laskut ja kauppa

Näet omasta profiilistasi tiedotteet ja laskut. Laskujen pitäisi myös tulla sähköpostiisi. Voit merkitä laskuja maksetuiksi, mikäli olet maksanut ne.

MyClubista löytyy myös seuratuotteiden verkkokauppa. Voit tilata esimerkiksi t-paitoja, huppareita, kasvomaskeja tai shortseja ja tuotteet toimitetaan sinulle harjoitusten yhteydessä.

Etkö saa viestejä tai ärsyttävätkö viikkokatsaukset?

Mikäli et saa viestejä tai laskuja sähköpostiisi, voi olla että viestiasetuksesi eivät ole ihan ajan tasalla. Pääset tarkistamaan ja tarvittaessa muuttamaan tietojasi klikkaamalla oikeasta laidasta omaa nimeäsi ja ”omat tiedot”-kohtaa.

Valitse sieltä Asetukset ja pääset tarkastelemaan mitä ja mihin sähköpostiin viestejä tulee.

Jos sinulle tulee ”Viikkokatsaus”-sähköposti kerran viikossa MyClubilta ja haluat sen pois päältä, voit ottaa sen asetuksista pois.

Suosittelemme erittäin lämpimästi, että vastaanotat ainakin yhteisön viestit, sillä viestimme tärkeistä asioista pääasiassa MyClubin tai (kilpa)joukkueet omien WhatsApp-ryhmien kautta.

Mikäli viestit eivät tule vieläkään perille, tarkista että olet kirjoittanut sähköpostisi oikein ja etteivät viestit löydy roskapostista.

Hankaluuksia?

Eikö rekisteröityminen tai ilmoittautuminen onnistu? Eivätkö viestit tule perille korjausyrityksistä huolimatta? Ei hätää, me autamme! Ota yhteyttä työntekijöihimme.