Seurassamme on yli 700 cheerleadingin ja cheertanssin harrastajaa 27 eri joukkueessa. Harrastajien ikäjakauma on kolmesta vuodesta ylöspäin aina viisikymppisiin asti. Tutustu joukkueisiimme tarkemmin täällä.

Kaikkien joukkueiden harjoitukset järjestetään treenihallillamme JSA Cheer Gymillä Jyväskylän Seppälässä osoitteessa Pääskyntie 4. Hallillamme on yhteensä 4 eri harjoittelualuetta, joissa voi harjoitella monipuolisesti ja turvallisesti cheerleadingia ja cheertanssia.

Seuraamme johtaa jäsenten kevätkokouksessa valitsema vapaaehtoistoiminen hallitus. Seuran päivittäistä toimintaa johtaa palkallisena työntekijänä toiminnanjohtaja ja seuran valmennustoimintaa koordinoi valmennuspäällikkö. Lisäksi seurassa toimii osa-aikainen seurakoordinaattori, joka hoitaa mm. seuran talousasioita. Katso työntekijöiden yhteystiedot täältä.

Seurassa toimii lähes 100 toimihenkilöä, joita ovat valmentajat, valmentajaharjoittelijat,  joukkueenjohtajat, joukkueiden rahastonhoitajat sekä hallituksen ja eri toimikuntien jäsenet.