Kuka tarvitsee lisenssin?

Suomen Cheerleadingliitto ja sen myötä myös JSA siirtyi elokuussa 2023 uuteen lisenssijärjestelmään.

Uudistuksen myötä jokaisella Suomen Cheerleadingliiton (SCL) jäsenseurassa harrastavalla (7-vuotiaat ja sitä vanhemmat harrastajat) tulee olla joko harraste- tai kilpailulisenssi. Aikaisempina kausina lisenssi on ollut pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille, mutta uudistuksen myötä valikoima täydentyy liikkujan harrastelisenssillä sekä erilaisilla lajin toimijoille suunnatuilla lisensseillä.

Eli jokainen JSA:n harrastaja, joka harrastaa harrastejoukkueissa tai kilpajoukkueissa tarvitsee lisenssin. Lisenssi tulee olla jokaisella 2016 ja aiemmin syntyneellä harrastajalla.  Lisenssi tulee olla hankittuna 31.10.2023 mennessä tai yhden kuukauden kuluttua harrastuksen aloittamisesta.

Mistä tiedän minkä lisenssin tarvitsen?

Harrastat cheerleadingia joukkueessa, joka ei kilpaile

JSA:ssa Polaris, Orion, Otava, Pyrstötähdet, Auringot, Cosmos, Meteorit, Sirius

7-vuotiaalla ja sitä vanhemmalla harrastajalla tulee olla liikkujan harrastelisenssi. Lisenssin voi ostaa vakuutuksettomana (hinta 15 €) tai vakuutuksella (hinta 50-95 € iästä riippuen). Lisenssi ostetaan Suomisportista. Lisenssi kattaa harrastamisen koko kauden ajan 1.8.2023-31.7.2024.

Suomisport tarjoaa automaattisesti oikean ikäluokan lisenssin ostovaiheessa.

Voit ostaa lisenssin vasta maksuttomien kokeilukertojen jälkeen, kun tiedät aloitatko harrastuksen vai et.

 

Harrastat joukkueessa, joka kilpailee

 

JSA:ssa Venus, Stargate, Fortuna, Titan, Jupiter, Saturnus, Tellus, Mars, Merkurius, Neptunus, Pluto, Atlas, Ceres, Asterix, Ariel, (Triton)

Suomen Cheerleadingliiton kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville harrastajille. Lisenssi kattaa harrastamisen ja kilpailemisen koko kauden ajan 1.8.2023-31.7.2024. Lisenssi ostetaan Suomisportista.

Suomisport tarjoaa automaattisesti oikean ikäluokan lisenssin ostovaiheessa.

Paljon lisenssi maksaa?

Lisenssin voi ostaa vakuutuksella tai ilman vakuutusta. Jokaisella tulee olla vakuutus, mutta vakuutus voi olla myös omasta vakuutusyhtiöstä.

Ajantasaiset lisenssien hinnat voi tarkistaa Suomen Cheerleadingliiton sivuilta.

Lisenssien hinnat

Mistä ostan lisenssin?

Lisenssi ostetaan Suomisportista.

Ohjeet lisenssin ostoon voi lukea Suomen Cheerleadingliiton sivuilta.

Suomisporttiin

 

Ohjeet lisenssin ostoon