Mikä yksityisvalmennus?

JSA tarjoaa jäsenilleen yksityis- ja pienryhmävalmennusta. Yksityis- ja pienryhmävalmennukseen voi osallistua minkä tasoinen ja ikäinen harrastaja ja urheilija tahansa. Yksityisvalmennuksessa voidaan harjoitella kaikkia cheerleadingin osa-alueita osallistujan omien toiveiden mukaan. Valmennuksessa voi harjoitella esimerkiksi jotain tiettyä akrobatiataitoa, harjoitella yleisesti jonkun levelin taitoja tai harjoitella esimerkiksi maajoukkuekarsintoja varten. Tunnin voi varata myös porukalle (2-5 henkilöä), esimerkiksi stunttiryhmälle. Ryhmätunneista (esim. syntymäpäiväjuhlat) voidaan sopia erikseen.

Miten mukaan?

1 Mieti, mitä haluat yksityis- tai pienryhmävalmennuksessa tehdä.

2 Valitse mieluinen valmentaja

3 Varaa valmennus tämän sivun lopusta löytyvästä kalenterista tai täältä. Kerro varausta tehdessäsi mitä haluat harjoitella yksityistunnilla. Mainitse myös, jos varaat valmennuksen useammalle henkilölle.  Yksityisvalmennukset maksetaan paikan päällä Mobilepayllä tai korttimaksulla.

4 Jos haluat ostaa lahjaksi lahjakortin yksityisvalmennukseen, ole erikseen yhteydessä

 

Hinnasto

60 min – 30 €/ 1 hlö (+10€ / lisähenkilö)

eli

1 hlö 30 €
2 hlö 40 €
3 hlö 50 €
4 hlö 60 €
5 hlö 70 €

 

 

 

Valmentajat

Fanny Fogde

 

Fanny on ollut lajin parissa vuodesta 2009 saakka ja toiminut valmentajana vuodesta 2015 alkaen. Oman urheilu-uransa hän aloitti Vaasassa WCV:ssa ja on kilpaillut SM-tasolla asti. Parasta lajissa Fannyn mielestä on sen monipuolisuus, yhteisöllisyys sekä uuden oppiminen.

Valmennuskokemusta Fannylta löytyy mikroista aikuisiin saakka leveleiltä 1-5. Jyväskylään hän muutti syksyllä 2021 fysioterapiaopintojen perässä. Tällä hetkellä hän valmentaa junioreiden edustusjoukkuetta sekä toimii leirivalmentajana. Fannyn mielestä valmentamisessa parasta on nähdä urheilijoiden innostus lajiin, kehitys urheilijoina sekä yhdessä tekemisen fiilis. Valmentajana hän on hyvin määrätietoinen, mutta kuitenkin rento ja aurinkoinen. Fanny pyrkii luomaan treeneihin kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, missä on mahdollisuus oppia ja kehittyä, mutta myös turvallista epäonnistua ja yrittää uudestaan.

Fannyn vahvuuksiin kuuluu stunttitekniikka leveillä 1-5 sekä akrobatiatekniikka suoraanvolttiin asti. Yksityisvalmennuksissa hän odottaa, että pääse auttamaan urheilijoita omien tavoitteiden saavuttamisessa sekä luomaan jokaiselle urheilijalle yksilöllistä tapaa kehittyä.

Nähdään yksäreillä!

Miisa Honkonen

 

Miisa on tullut lajin pariin vuonna 2008, ensin urheilijana ja sen jälkeen aloittanut valmentamisen valmentajaharjoittelijana vuonna 2017. Miisa on valmentanut valmennusuransa aikana paljon eri-ikäisiä aina mineistä aikuisiin saakka.

Miisa opiskelee oppisopimusvalmentajana liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoa. Hänen työnkuvaansa kuuluu valmentajana ja kerhokoordinaattorina toimiminen täysipäiväisesti.

Valmentajana Miisan vahvuuksiin kuuluu yksilölähtöinen valmennus, akrobatiassa vahva flikki- ja volttitekniikan (kerä- ja suoravoltti) osaaminen sekä level 1-5 stunttitaitojen valmennus. Oman pitkän urheilutaustan ajan hän on aina tehnyt stunttipaikaltaan nousijaa, joten sen takia hänen vahvuuksiinsa kuuluu myös erityisesti nousijoiden stunttitekniikan valmennus.

Essi Kumpulainen

 

Essi on ollut lajin parissa vuodesta 2008 saakka. Hän urheili ensin itse noin kymmenisen vuotta ja 2014 aloitti valmennusuran ensin valmentajaharjoittelijan roolissa. Valmentamiseen Essi on hurahtanut sitten täysin ja hän onkin valmentanut mikroista klassikoihin jokaista leveliä. Kokemusta löytyy siis harrastejoukkueista, mutta myös SM-tasolta.

Essillä on valmennuksen ja liikunnan ammattitukinto. Tällä hetkellä Essi valmentaa seuramme kahta edustusjoukkuetta.

Essin vahvuuksiin kuuluu level 1-5 stunttitaitojen valmennus sekä akrobatiassa flikki- ja volttitekniikka.

Ella Karjalainen

 

Oman urheilu-uran Ella on aloittanut mini-ikäisenä Oulussa. Helsinkiin muuttaessa urheilu jatkui HAC:n junioreiden edustusjoukkue Junior Elitessä aina aikuisten edustusjoukkue Eliteen asti. Valmennusten ohella Ella opiskelee kasvatustieteitä.

Valmentajana Ella on toiminut vuodesta 2016 lähtien valmentaen junioreiden, youthin ja minien kilpajoukkueita. Valmentajana Ellan vahvuuksia ovat yksilölähtöinen valmennustyyli, akrobatiaosaaminen kaikilla leveleillä sekä oma vahva urheilutausta. Yksityisvalmennuksissa hän odottaa, että pääsee työskentelemään yhdessä urheilijan kanssa tukien eri ominaisuuksien kehittymistä sekä urheilijan omiin tavoitteisiinsa pääsyä.

Nähdään yksäreillä! 🙂

Kitte Kokkonen

 

Kitte on ollut lajin parissa vuodesta 2009 saakka ja toiminut valmentajana vuodesta 2018 alkaen. Ensimmäiset 13 vuotta lajin parissa Kitte urheili ja valmensi HAC:ssa Helsingissä. Syksyllä 2022 kasvatustieteenopinnot veivät Jyväskylään, jossa valmennus- ja urheilu-ura on sittemmin jatkunut JSA:n riveissä.

Valmennuskokemusta löytyy mini-, youth-, ja juniori-ikäisten parissa sekä harraste- että kilpajoukkuetasolla. Valmentajana Kiten vahvuuksiin kuuluu lajitekninenosaaminen level 1-3 stunttitekniikoissa. Akrobatiassa vahvuuksia ovat vahva osaaminen flikki-, voltti- ja juoksevissa akrobatiasarjatekniikoissa.

Yksityistunneilla etenemme tekniikkaharjoitteita hyödyntäen lämmittelystä lajitaidon harjoitteluun yksilön toiveet huomioiden. Kerrothan yksityistuntia varatessasi mitä taitoa haluat harjoitella, sekä muut mahdolliset toiveet ja/tai huomioon otettavat asiat koskien yksityistuntia.

Nea Litmanen

 

Nea on ollut lajin parissa vuodesta 2004 saakka. Oman harrastustaustan Nea on aloittanut Porvoossa Funshine cheerleadersissa ja sielä tuli kilpailtua SM-tasolle saakka. Valmentamisen pariin Nea on eksynyt vuonna 2020. Nealla on valmennustaustaa harraste mineistä – aikuisten level 3 saakka.

Nealla on käytynä VK1 sekä viittä vaille valmiina VK2 koulutus. Nea valmentaa tällä hetkellä aikuisten level-3 joukkuetta Fortunaa sekä Stardust ryhmästunttia.

Nean vahvuuksiin kuuluu level 1-4 stunttitekniikka niin allgirl kun coed puolelta sekä akrobatiassa level 1-3 tekniikka. Erityisvahvuutena flikki- ja kerävolttitekniikka.

Valmentajana pyrin olemaan helposti lähestyttävä, määrätietoinen, kannustava sekä tarpeen tullen napakka.

Nähdään yksäreillä! <3

Sonja Saukkonen

 

Sonja on aloittanut lajin parissa urheilemisen vuonna 2013. Valmentaminen on astunut mukaan kuvioihin jo heti vuonna 2015 ja vienyt täysin mukanaan. Kokemusta valmennuksesta on tähän asti kertynyt alkeisjoukkueista kilpa- ja edustustason joukkueisiin saakka jokaisesta ikäryhmästä.

Jyväskylään Sonja on eksynyt kasvatustieteenopintojen perässä vuonna 2022 ja sen jälkeen ollutkin aktiivisesti JSA:n tominnassa mukana sekä valmentajana kuin myös urheilijana. Tällä hetkellä Sonja valmentaa Youthin edustusjoukkuetta Merkuriusta ja urheilee itse Venuksessa. Sonja on myös valmistunut arvostelevaksi tuomariksi vuonna 2023 keväällä.

Valmentajana osaaminen tarkentuu stunttitekniikkaan kaikilla leveleillä. Akrobatiassa osaaminen on parasta ihan alkeista flikkiin ja suoraan volttiin saakka niin paikka- kuin myös juoksevassa akrobatiassa, eli levelit 1-4. Valmentajana pyrin olemaan helposti lähestyttävä, lämminhenkinen, mutta määrätietoinen ja napakka tarpeen tullen. Olen urheilijalähtöinen ja pyrinkin suunnitelmani tekemään juuri urheilijoideni ehdoilla. Nähdään yksärillä!

Netta Kajander

 

Netta on aloittanut cheerleadingin parissa vuonna 2016 ja valmentanut vuodesta 2019. Vuoden 2020 jälkeen Netta päätti jättää oman harrastamisen pois ja keskittyä täysillä valmentamiseen. Netta on urheillut leveleillä 3-5, mistä on ollut paljon hyötyä valmentamisessa. Omakohtaista kokemusta on monipuolisesti sekä joukkueessa urheilemisesta, että myös pienryhmässä eli ryhmästuntissa urheilemisesta. Netalla on myös kokemusta erilaisten joukkueiden ja pienryhmien valmentamisesta.

Valmennuskokemusta Netalla on mikroista juniori-ikäisiin niin harraste-, kuin kilpapuoleltakin. Tällä hetkellä Netta valmentaa Youth Level 3- kilpajoukkuetta Neptunusta ja ryhmästunttia Wanderstarsia. Netta on valmentajana aurinkoinen ja innostava. Hän pyrkii aina valmennuksessaan viemään urheilijoita yhteistyössä ja positiivisessa ilmapiirissä kohti heidän tavoitteitaan. Netalle tärkeää on edetä oikeassa etenemisjärjestyksessä ja määrätietoisen harjoittelun lomassa pitää hauskaa!

Netan vahvuuksiin kuuluu stunttitekniikka leveleillä 1-5 sekä akrobatiatekniikka suoraan volttiin asti. Erityisesti akrobatiassa Netan vahvuuksia on ollut juoksevat flikki- ja volttiakrobatiat, jotka ovat auttaneet paljon samaisten taitojen opettamisessa. Netan yksityistunneilla voit siis saada erinomaisia neuvoja näihin akrobatiataitoihin tai stunttiryhmän yhteisiin harjoitushetkiin. Yksityistunneilta Netta odottaa paljon uusien taitojen opettamista ja uusiin ihmisiin tutustumista!

Nähdään yksäreillä! <3

Vilma Hautaoja

 

Vilma on aloittanut lajin harrastamisen vuonna 2013. Viimeiset 3 harrastusvuottansa Vilma urheili TCS Smash seuran sekaedustuksessa, joka kilpaili SM- ja EM-tasolla. Vilman oma harrastaminen päättyi vuonna 2018 ja valmentaminen alkoi vuonna 2017. Vilmalla on monipuolisesti kokemusta ja tietoja, sillä hän on valmentanut kolmessa eri seurassa mineistä klassikoihin 1-3 leveleillä, niin kilpa- kuin harrastetasoilla.

Jyväskylään Vilma muutti kesällä 2022 opiskelemaan fysioterapiaa. Hän on käynyt myös VK1 ja VK2 koulutukset.

Stunttitekniikassa osaamista löytyy kaikilta leveleiltä niin allgirl- kuin coed- puoleltakin, erityisesti nousijatekniikasta. Akrobatiassa Vilman vahvuuksia on level 1-4 tekniikka, erityisesti flikki- sekä volttitekniikka.

Itse urheilu-uransa aikana Vilma on kokenut useammankin mentalblockin varsinkin akrossa, joten niiden purkaminen on hänelle tuttua.
”Haluankin yksäreillä olla mahdollisimman paljon avuksi urheilijoille ja toimia turvallisena sekä luotettavana valmentajana. Valmentajana olen myös helposti lähestyttävä, energinen, urheilijalähtöinen sekä tsemppaava. Minusta valmentamisessa on parasta nähdä urheilijoiden kehitys sekä onnistumisen riemu.”

Nähdään yksäreillä! <3