Harrastevastaavan paikka on auki!

Oletko kehittämishaluinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen? Kiinnostaako sinua harrasteliikunta ja sen vieminen eteenpäin? Onko sinulla valmennus- ja/tai lajitaustaa cheerleadingista tai cheertanssista ja erinomaiset vuorovaikutustaidot?

Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, hae JSA:n harrastevastaavaksi!

Harrastevastaavan työtehtäviin kuuluu JSA:n harrastejoukkueiden tukeminen joukkueiden arjessa niin lajitaidollisesti kuin valmennuksellisesti. Lisäksi harrastevastaava tekee harjoitusseurannat joukkueille kaksi kertaa vuodessa, toimii valmentajaharjoittelijoiden tukijana ja kehittää valmentajaharjoittelijoiden mentorointia. Työtehtäviin kuulu myös tiivis yhteistyö valmennuspäällikön kanssa läpi kauden.

Odotamme sinulta vahvaa valmennuksellista tietotaitoa ja kykyä soveltaa osaamista harrastejoukkueiden arkeen. Arvostamme erityisen paljon halua kehittyä ja oppia lisää harrasteliikunnasta ja pidempiaikaista sitoutumista työhön ja seuraan sekä seuran arvoihin. Tehtävässä menestyminen vaatii erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittämisorientoitunutta ja itsenäistä työotetta. Työ on melko itsenäistä, joten taidot oman työn johtamiseen ovat välttämättömät.

Meillä pääset osaksi rentoa, yhteisöllistä ja oppimismyönteistä työporukkaa sekä mahdollisuuden ja työnantajan tuen kehittää JSA:n harrastetoimintaa kohti Suomen kärkeä. Harrastevastaavana saat valita melko vapaasti, miten aikataulutat oman työsi ja työ joustaa elämäntilanteesi mukaan.

Työaika 20 h/kuukaudessa, palkkaus 10 €/h. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työssä on mahdollisuus kasvattaa työtuntien määrää harrastepuolen laajentuessa. 
Laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen . Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan ihmisen löydyttyä. Lisätiedot harrastevastaavan paikasta puhelimitse valmennuspäällikkö Tiia Parviaiselta p. 044 238 9946.

Tuoreimmat artikkelit

09.07.2024 11:38

Pääsitkö kouluun Jyväskylään?

06.05.2024 16:29

Joukkuejakoinfo 2024-2025

09.04.2024 19:40

Kevään level up- kurssit sekä JSA:n kesäleirit