JSA:ssa voit toimia päävalmentajana, valmentajana tai valmentajaharjoittelijana. Päävalmentajat ja valmentajat ovat työsuhteessa seuraan, valmentajaharjoittelijat toimivat vapaaehtoisina.

Jaguars-perheessä pääset kehittymään valmentajana ja saat työhösi seuran usean päätoimisen työntekijän sekä valmennusyhteisön tuen. JSA kouluttaa valmentajia SCL:n koulutuspolun mukaisesti ja seuran sisäisillä koulutuksilla.

Valmentajaharjoittelijaksi voi hakea kuka tahansa valmennuksesta kiinnostunut 2009 tai aiemmin syntynyt. Valmentajaharjoittelija saa oppia valmennuksesta itselleen sopivalla tavalla ja on täysipainoinen joukkueen valmennustiimin jäsen. Valmentajaharjoittelijalla ei kuitenkaan ole vastuuta joukkueen toiminnasta, vaan siitä vastaavat tiimin päävalmentaja ja valmentajat.

Valmentajaksi valittavilta vaaditaan vähintään 15 vuoden ikää, kokemusta ohjaamisesta tai soveltuvaa koulutusta. Valmentajalta odotetaan hyviä tiimityöskentelytaitoja, kykyä itsensä johtamiseen ja halua kehittyä.

Päävalmentajaksi valittavalta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää, useamman vuoden valmennuskokemusta, valmiutta johtaa valmennustiimiä ja joukkuetta sekä erinomaisia sosiaalisia taitoja.

Valmentajille ja päävalmentajille maksetaan tuntipalkkaa, joka muodostuu valmennuskokemuksesta, kouluttautumisesta ja vastuutasosta valmennustiimissä.

Harjoittelu- ja valmentajapaikkoja on JSA:ssa rajallinen määrä ja kaikki hakijat haastatellaan maalis- ja huhtikuun 2024 aikana. Valmennuspäällikkö ottaa hakijoihin yhteyttä haastattelun sopimiseksi, eikä hakemuksen tekeminen vielä sido valmennukseen.

Tästä hakemukseen –> TÄSSÄ!

Tervetuloa Jaguars-perheeseen!
Lisätiedot:
Jutta Nyman
p. 0442389946

Tuoreimmat artikkelit

09.07.2024 11:38

Pääsitkö kouluun Jyväskylään?

06.05.2024 16:29

Joukkuejakoinfo 2024-2025

09.04.2024 19:40

Kevään level up- kurssit sekä JSA:n kesäleirit