Loppukesän kesätyöhaku 2022

Keski-Suomen Liikunta on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriöltä hankeavustusta nuorten kesätyöllistämiseksi Keski-Suomen Liikunnan jäsenseuroihin ja JSA on saanut tukea yhteensä neljän nuoren palkkaamiseksi.

Nämä kesätyöpaikat on tarkoitettu 15-29 -vuotiaille nuorille. Kaikki haettavat kesätyöt pitävät sisällään 60 tuntia työtä, joka jaetaan lähtökohtaisesti kahdelle viikolle. Tapauskohtaisesti työtunnit voidaan jakaa myös pidemmälle aikavälille. Työ sijoittuu aikavälille 25.7.-30.9. yhteisesti sovitusti. Palkka 60 h työstä on 580 €. Valittavat työntekijät saavat alussa perehdytyksen ja työsuhteen aikana tukea seuran kokopäiväisiltä työntekijöiltä.

Valittavilta työntekijöiltä odotetaan tehtäväkohtaisen osaamisen lisäksi:

  • itsenäistä ja oma-aloitteinen työotetta,
  • taitoa suunnitella omaa työtä ja
  • hyviä työyhteisö- ja yhteistyötaitoja.

1) Valovoimainen viestijä (1 paikka)
Valovoimaisen viestijän työtehtäviin kuuluu JSA:n viestintä- ja markkinointimateriaalin tuottaminen kuten videoiden kuvaaminen ja valokuvaaminen. Valittavalta henkilöltä odotetaan osaamista tuottaa materiaalia itsenäisesti, kuitenkin yhteistyössä seuran näkemysten ja linjausten kanssa.

Seuralta saa käyttöön järjestelmäkameran, mutta myös omia välineitä saa halutessaan käyttää.

2) Kosminen ohjaajakaksikko (2 paikkaa)
Kosminen ohjaajakaksikko vastaa seuran loppukesän ja alkusyksyn tapahtumien ja leirien suunnittelusta ja ohjaamisesta. Tulevia tapahtumia ovat mm. minipäivät, open gymit ja lajikokeilut. Kosminen kaksikko saa avukseen apuohjaajan leirejä varten.

Kosmisilta ohjaajilta odotetaan itsenäistä, varmaa ja idearikasta otetta ohjaamiseen ja valmentamiseen. Lisäksi odotetaan kykyä suunnitella ja toteuttaa innostavaa ja kehittävää toimintaa yhdessä toisen ohjaajan ja apuohjaajan kanssa. Valittavat työntekijät sitoutuvat osallistumaan Keski-Suomen Liikunnan ohjaajakoulutukseen.

3) Toimiston tähti (1 paikka)
Toimiston tähdeksi haetaan henkilöä, joka toimii seuran vakituisten työntekijöiden apuna kauden 2022-2023 käynnistämisessä hallinnollisten työtehtävien osalta. Työtehtäviä ovat mm. tiedottamiseen liittyvät tehtävät, matka- ja leirivarausten tekeminen tulevalle kaudelle, avustavat budjetointitehtävät sekä muut juoksevat toimiston ja hallin asiat.

Valittavalta toimiston tähdeltä odotetaan järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, kykyä ja halua oppia seuran arjen pyörityksestä ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Miksi hakea JSA:lle?
JSA:lla pääset osaksi sitoutunutta ja huumorintajuista työyhteisöä, jolta saa aina tarvittaessa apua ja tukea. Meille on tärkeää, että työntekijät saavat tehdä töitä omia vahvuuksiaan hyödyntäen ja itselleen sopivalla tavalla.

Hae työpaikkaa 20.4. mennessä. Lähetä työhakemus ja CV sähköpostin liitteinä osoitteeseen . Kirjoita sähköpostin otsikkoon mitä työtehtävää haet esim. Kesätyöhakemus / toimiston tähti. Hakuajan päätyttyä kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Lisätiedot työpaikoista:
Tiia Parviainen

p. 044 238 9946 (arkisin klo 10-16)

Tuoreimmat artikkelit

09.04.2024 19:40

Kevään level up- kurssit sekä JSA:n kesäleirit

20.03.2024 16:16

JSA hakee valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita kaudelle 2024-2025!

06.03.2024 9:40

Haku toisen asteen urheiluoppilaitokseen