Oletko sinä etsimämme valmentaja, jolla on halua ja osaamista jatkaa jyväskyläläisten cheerleading- ja cheertanssijoukkueiden matkaa kohti huipulle? Haku JSA:n SM-joukkueiden valmennustiimeihin on nyt auki!

Haemme jokaiseen tiimiin lähtökohtaisesti yhtä valmentajaa nykyisten tiimien täydennykseksi. Haku on auki kolmeen joukkueeseen: Venukseen, Dynamiciin ja Dioneen.


Venus, naiset level 6

Venus on JSA:n cheerleadingin aikuisten edustusjoukkue. Venus urheilee tavoitteellisesti ja tavoittelee Suomen kärkeä, vuoden 2020 SM-kilpailuissa Venus saavutti pronssia ja vuoden 2019 SM-kilpailuissa historiallisen hopean ja sen myötä edustuspaikan cheerleadingin EM-kilpailuihin, joista joukkue nappasi neljännen sijan. Venus treenaa 3-5 kertaa viikossa ja leireilee noin kerran kuukaudessa ulkomaalaisten huippuvalmentajien johdolla.

Venukseen valittavalta valmentajalta odotetaan vankkaa lajikokemusta, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, halua jatkaa joukkueen menestyksen rakentamista, avoimuutta uusille ideoille sekä vahvaa määrätietoisuutta ja tavoitteellisuutta.

Venuksen valmentajana pääset osaksi ammattitaitoista ja tavoitteellista valmennustiimiä, tiimissä jatkaa ensi kaudella kaksi joukkueen valmentajakonkaria, jotka ovat vieneet joukkuetta huipulle viimeisten vuosien aikana. Tiimistäsi löytyy kokeneen ja ammattitaitoisen lajivalmentajan lisäksi myös asiantunteva fysiikkavalmentaja. Psyykkinen valmennus on ulkoistettu.

Valmentamisesta maksetaan kokemus- ja koulutusperusteista tuntipalkkaa. Lisäksi JSA kouluttaa valmentajiaan liiton koulutuspolun mukaisesti.


Dynamic, tanssi aikuiset

Dynamic on naisten cheertanssin edustusjoukkue, joka kilpailee SM-tasolla. Dynamic urheilee tavoitteellisesti ja tavoittelee Suomen kärkeä. Tänä keväänä joukkue on saavuttanut yhden hopeasijan. Joukkueessa on mukana myös maajoukkueurheilijoita. Dynamic harjoittelee 3-5 kertaa viikossa ja leireilee 5-8 kertaa kauden aikana ulkopuolisten ammattitaitoisten valmentajien johdolla.

Dynamiciin valittavalta valmentajalta odotetaan vankkaa lajikokemusta cheertanssista, voimistelusta tai muusta soveltuvasta tanssilajista, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, halua ja näkemystä viedä joukkuetta kohti Suomen huippua, avoimuutta uusille ideoille sekä vahvaa määrätietoisuutta ja tavoitteellisuutta.

Dynamicin valmentajana pääset osaksi innostunutta ja osaavaa valmennustiimiä, jossa uudet ideat otetaan avoimesti vastaan. Tiimissä jatkavat tämän kauden valmentajat ja saat tiimikavereiksi kokeneen lajitaiturin lisäksi ammattitaitoisen fysiikkavalmentajan. Psyykkinen valmennus voidaan ulkoistaa, mutta jos sinulla on psyykkisen valmennuksen osaamista, pääset hyödyntämään sitä joukkueen kanssa.

Valmentamisesta maksetaan kokemus- ja koulutusperusteista tuntipalkkaa. Lisäksi JSA kouluttaa valmentajiaan liiton koulutuspolun mukaisesti.


Dione, tanssi juniorit

Dione on junioreiden cheertanssin edustusjoukkue, joka kilpailee SM-tasolla. Dione urheilee tavoitteellisesti ja tavoittelee Suomen kärkeä ja onkin pärjännyt kevään 2021 kilpailuissa erinomaisesti, takataskussa on yksi kulta ja yksi hopea. Dione harjoittelee 3-5 kertaa viikossa ja leireilee 5-8 kertaa kauden aikana ulkopuolisten ammattitaitoisten valmentajien johdolla.

Dioneen valittavalta valmentajalta odotetaan vankkaa lajikokemusta cheertanssista, voimistelusta tai muusta soveltuvasta tanssilajista, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, halua ja näkemystä viedä joukkuetta kohti Suomen huippua, avoimuutta uusille ideoille sekä vahvaa määrätietoisuutta ja tavoitteellisuutta.

Dionen valmentajana pääset osaksi rautaisen ammattimaista ja tavoitteellista valmennustiimiä, jossa jaksetaan tehdä yhdessä töitä joukkueen tavoitteiden eteen. Tiimissä jatkavat tämän kauden valmentajat ja saat tiimikavereiksi kokeneen ja tavoitteellisen lajivalmentajan lisäksi ammattitaitoisen fysiikkavalmentajan. Psyykkinen valmennus voidaan ulkoistaa, mutta jos sinulla on psyykkisen valmennuksen osaamista, pääset hyödyntämään sitä joukkueen kanssa.

Valmentamisesta maksetaan kokemus- ja koulutusperusteista tuntipalkkaa. Lisäksi JSA kouluttaa valmentajiaan liiton koulutuspolun mukaisesti.


Huom! Lisäksi on vielä muutama vapaa päävalmentajan ja valmentajan paikka alemmissa joukkueissa, kysy lisää valmennuspäällikkö Tiialta p. 0442389946


Hakeminen

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen 30.6. mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Haastatteluun valittavat hakijat käyvät haastattelun etänä Zoomissa tai kasvousten valmennuspäällikön ja mahdollisesti joukkueen valmentajien kanssa. Valinnat tehdään viimeistään elokuun alkuun mennessä.

Lisätiedot:

Tiia Parviainen
Valmennuspäällikkö
p. 044 238 9946

Tuoreimmat artikkelit

09.07.2024 11:38

Pääsitkö kouluun Jyväskylään?

06.05.2024 16:29

Joukkuejakoinfo 2024-2025

09.04.2024 19:40

Kevään level up- kurssit sekä JSA:n kesäleirit