Hae valmentajaksi Jaguarsperheeseen! Täydennämme valmennustiimejämme tulevalle kaudelle. Jos olet hakenut opiskelemaan tai muuten muuttamassa Jyväskylään, ole jo nyt yhteydessä, vaikka muuttosi varmistuisi vasta kesällä. Täydennämme valmennustiimejä tarvittaessa myös kesän aikana opiskelupaikkojen varmistuessa. Jos sinua kiinnostaa myös muut kuin alla luetellut joukkueet, ole silti yhteydessä – osaajille löydetään kyllä aina paikka!

JSA hakee joukkueisiin päävalmentajia, valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita. Päävalmentajalta odotetaan vahvaa valmennusosaamista ja vähintään 18 vuoden ikää, valmentajalta vähintään vuoden valmennuskokemusta ja 15 vuoden ikää ja valmentajaharjoittelijalta innostusta oppia tulevaisuuden valmennuksen osaajaksi. Kaikilta valittavilta odotetaan lisäksi valmiuksia toimia yhteistyössä tiimin kanssa ja halua kehittyä entistä paremmaksi valmentajaksi.

JSA:n valmentajana pääset mukaan suureen ja innostuneeseen valmentajaporukkaan. Pääset valmentamaan yhdessä valmennustiimin kanssa ja saat työhösi valmennuspäällikön tuen. Koulutamme valmentajiamme aktiivisesti Suomen Cheerleadingliiton koulutuksilla ja seuran sisäisillä koulutuksilla. Seuran sisäisissä koulutuksissa valmentajat ovat päässeet vaikuttamaan koulutusteemoihin. Aikaisempia teemoja ovat olleet mm. naisurheilun erityispiirteet ja palautuminen. Olemme myös ensimmäinen Suomen Cheerleadinginliiton lisenssikouluttajaseura ja jokainen aloittava valmentaja ja valmentajaharjoittelija pääsee käymään ensimmäisten kuukausien aikana SCL:n Ohjauksen perusteet koulutuksen. Päävalmentajille ja valmentajille maksetaan tuntipalkkaa, joka perustuu valmennuskokemukseen, koulutustasoon ja vastuutasoon tiimissä. Valmentajaharjoittelijat ovat työharjoittelussa, josta ei makseta palkkaa. Vuoden valmentajaharjoittelijana toimimisen jälkeen on mahdollista hakea palkalliseksi valmentajaksi.

Näitä tiimejä täydennetään

(SM-tiimien valmentajarekry avataan myöhemmin keväällä). Ilmoituksessa on mainittu vain täsmänä haettavat päävalmentajat ja valmentajat, valmentajaharjoittelijoiksi hakevat voivat toivoa vapaasti kiinnostavaa joukkuetta ja ikätasoa. Voit myös ilmaista kiinnostuksesi muihin kuin alla mainittuihin joukkueisiin.

SUPERTASON JOUKKUEET

Fortuna, aikuiset level 3, 1-2 valmentajaa

Fortuna on aivan uusi, aikuisten level 3 joukkue. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa, leireilee 5-6 kertaa koko kauden aikana ja kilpailee 3-4 kertaa. Joukkue tavoittelee level 3 mestaruutta kevään 2022 kilpailuissa.

Fortunan valmentajalta odotetaan rohkeutta ja määrätietoisuutta startata uusi joukkue yhdessä tiimin kanssa, vahvaa lajiosaamista ja tavoitteellista valmennusotetta, jonka avulla johtaa Fortuna Suomen parhaaksi aikuisten level 3 joukkueeksi.

Saturnus, juniorit level 4, 1-2 valmentajaa

Saturnus on junioreiden level 4 joukkue. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa, leireilee 5-6 kertaa koko kauden aikana ja kilpailee 3-4 kertaa. Saturnus tavoittelee menestystä sarjassaan kevään 2022 kilpailuissa.

Saturnuksen valmentajalta odotetaan vahvaa lajiosaamista ja ymmärrystä nuoren kokonaisvaltaisesta valmennuksesta. Joukkuetta valmennetaan suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti kohti Suomen kärkeä.

Merkurius, minit level 3, 1 valmentaja

Merkurius on minien level 3 joukkue, JSA:n minien edustusjoukkue. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa, leireilee 5-6 kertaa koko kauden aikana ja kilpailee 3-4 kertaa.

Merkuriuksen valmentajalta odotetaan vahvaa lajiosaamista ja ymmärtä lapsen kokonaisvaltaisesti valmennuksesta. Valmennusote on innostava, suunnitelmallinen ja tavoitteelinen.

Dash, tanssi minit, päävalmentaja

Dash on minien edustustanssijoukkue, joka treenaa 2-3 kertaa viikossa, leireilee 4-6 kertaa ja kilpailee 2-3 kilpailuissa kauden aikana.

Dash etsii itselleen määrätietoista ja osaavaa päävalmentajaa. Valmentajalta odotetaan cheertanssiosaamista, ymmärrystä lasten kokonaisvaltaisesta valmentamisesta ja halua viedä joukkuetta eteenpäin.

SPIRIT-TASON JOUKKUEET

Eclipse aikuiset L2, päävalmentaja

Eclipse on aikuisten level 2 joukkue, jossa harjoitellaan 2 kertaa viikossa. Joukkue leireilee 2-4 kertaa ja kilpailee 2-3 kertaa koko kauden aikana. Joukkueessa harjoitellaan joukkueen tasoisesti hyvällä fiiliksellä.

Eclipsen päävalmentajalta odotetaan valmiutta johtaa joukkuetta eteenpäin, lajiteknistä osaamista ja innostavaa valmennusotetta sekä kykyä pitää useampia lankoja käsissä.

HARRASTEJOUKKUEET

Haemme useampaan harrastejoukkueeseen päävalmentajia. Päävalmentajilta odotetaan valmiuksia hallita kokonaisuutta ja vastata laadukkaasta harrastetoiminnasta sekä innostavaa ja kannustavaa valmennusotetta. Päävalmentajien paikkoja löytyy jokaiselta ikätasolta, aikuisista, junioreista, mineistä ja mikroista. Kerro hakemuksessasi mikä ikäluokka olisi sinulle mieluisin.

Hae mukaan!

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja halutessasi CV tulemaan 23.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen . Toimi kuitenkin nopeasti, paikkoja täytetään sopivien ihmisten löytyessä. Lisätietoa valmennuksen aloittamisesta Jaguarsperheessä voit kysyä valmennuspäällikkö Tiia Parviaiselta sähköpostitse tai soittamalla tai WhatsAppilla p. 044 238 9946 (tavoitettavissa arkisin klo 9-16).

Tuoreimmat artikkelit

09.04.2024 19:40

Kevään level up- kurssit sekä JSA:n kesäleirit

20.03.2024 16:16

JSA hakee valmentajia ja valmentajaharjoittelijoita kaudelle 2024-2025!

06.03.2024 9:40

Haku toisen asteen urheiluoppilaitokseen