Ikäjakauma: 2005 ja aiemmin syntyneet

 

Polaris on aivan uudenlainen JSA:n aikuisten harrasteryhmä. Polaris sopii aikuisen elämänrytmiin, voit osallistua harjoituskertoihin sinun aikataulujesi mukaan, ilman että maksat niistä kerroista, kun et pääse paikalle. Sinun ei myöskään tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa, vaan voit kokeilla vaikka kerran tai halutessasi olla mukana koko kauden. Polariksen harjoituksissa on käytössä kertamaksu tai kausikortti, jolla saa hieman edullisemmin kymmenen harjoituskertaa.

Polariksessa voit harrastaa cheerleadingia. Voit ilmoittautua mukaan Polarikseen vasta-alkajana tai konkarina, ryhmä sopii monenlaisiin harrastustilanteisiin. Harjoituksissa tehdään osallistujien tasoisia lajitaitoja hauskanpitoa unohtamatta. Cheerleadingtreeneissä tehdään mm. nostoja ja heittoja, pyramideja sekä akrobatiaa.

 

Treeniajat 2023-2024

cheerleading tiistaina klo 20-21

 

Maksut

Jäsenmaksu 40 € +
Kertamaksu 5 €
10-kerran kausikortti 40 € (HUOM! Käyttämättä jääneitä kertoja ei korvata)

Ilmoittautuneista koostetaan omat WhatsApp-ryhmät ennen ensimmäisiä harjoituksia. WhatsApp-ryhmässä ilmoitetaan aina, jos ei ole tulossa harjoituksiin, niin ryhmän valmentaja osaa varautua osallistujamäärään. Minimimäärä harjoituskerran järjestämiselle on 4 henkilöä.

 

Miten mukaan?

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2024 on auennut osoitteessa jsa.myclub.fi
Ilmoittautuminen sulkeutuu huhtikuun loppuun mennessä

 

Valmentaja

Vilma Hautaoja

Seuraa meitä instagramissa @Polaris