Hei opiskelija!

Meillä on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia jatkaa rakkaan lajin parissa!

Haluatko urheilla? Meiltä löydät paikan joko huippu-urheilijana, hauskaa pitävänä jäähdyttelijänä tai itsellesi sopivan levelin kilpaurheilijana!

Joukkueemme:
Venus, All Girl Level 6, 2008 ja aiemmin syntyneet. Ole yhteydessä valmentajiin 14.7. mennessä! Kerro nimesi, ikäsi ja lajitaustasi. Lähetä sähköpostin yhteydessä myös video parhaimmasta akro- ja stunttitaidostasi. Saat sitten lisätietoja joukkuejaoista.
Stargate, Level 5, 2008 ja aiemmin syntyneet. Ilmoittaudu joukkuejakoihin 28.7. mennessä!
Fortuna, Level 3-4, 2008 ja aiemmin syntyneet. Ilmoittaudu joukkuejakoihin 28.7. mennessä!
Musta Aukko, entisten kilpaurheilijoiden joukkue! 2008 ja aiemmin syntyneet. Joukkue kilpailee harrastajien toiveiden mukaisesti 1-2 kertaa kauden aikana joko levelillä 2 tai 3. Harjoituksissa tehdään harrastajien taitotason mukaisesti myös muiden levelien taitoja ja pidetään hauskaa hyvällä porukalla! Ilmoittaudu mukaan 28.7. mennessä!
Titan, Level 2 klassikot, 1999 ja aiemmin syntyneet. Ilmoittaudu mukaan joukkuejakoihin 28.7. mennessä!
Polaris , aikuisten harrastejoukkue, 2006 ja aiemmin syntyneet. Polaris on kertamaksullinen aikuisten cheerleadingin harrasteryhmä, johon ei tarvitse sitoutua koko kaudeksi! Joukkueessa harjoitellaan cheerleadingin perustaitoja harrastajien taitotason mukaisesti, eli joukkueeseen voi ilmoittautua esim. vasta-alkaja tai jo kokeneempi harrastaja! Harjoituskausi alkaa 4.9., ilmoittaudu mukaan!

Haluatko valmentaa? Meillä on avoimia valmentajapaikkoja niin harraste- kuin kilpajoukkueissakin!
Valmentajana pääset kehittämään omaa osaamistasi ja osaksi tiivistä yhteisöä. Tarjoamme valmentajille myös tuntipalkan kokemuksen, vastuun ja koulutustason mukaan, eli valmentaminen on hyvä työmahdollisuus esimerkiksi opintojen ohessa tehtäväksi. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja saat kokoaikaisten työntekijöidemme sekä muun valmennustiimin tuen työhösi!

Avoimet paikat kilpajoukkueissa:

Valmentaja, Saturnus, Level 4- juniorit. Haemme tiimiin kolmatta valmentajaa, jolla on kokemusta kilpajoukkueen valmennuksesta leveleiltä 3-4. Myös juniori-ikäisten valmennustaustasta on hyötyä. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä oman toiminnan reflektointiin ja kehittämiseen, innokkuutta ja sitoutumista tavoitteelliseen valmennustyöhön sekä lajivalmennuskokemusta. Tarjoamme sinulle erittäin ammattitaitoisen valmennustiimin, jossa on vahvaa kokemusta Leveleiden 4-6- valmennuksesta, tuomariosaamista, fysiikkavalmentaja, sekä liikuntabiologian ja kasvatusalan ammattilaisia. Valmennustiimin lisäksi tukenasi on seuran kokoaikaiset työntekijät ja joukkueenjohtajat. Valmentajat toimivat tasavastuussa tiimissä, joten hallinnolliset työtehtävät jakautuvat vahvuuksien mukaan kaikille tiimin valmentajille.
Harjoitukset: ma 18.30-21, ti 18-19.30, to 16.30-18.30 ja joka toinen pe 17-19.

Päävalmentaja: Triton, Level 1- minit (palautekaavake). Haemme tiimiin päävalmentajaa, joka vastaa mm. muun tiimin toiminnan ohjaamisesta, valmentajaharjoittelijoiden mentoroinnista, viestinnästä ja tiedottamisesta, sekä joukkueenjohtajien kanssa yhteistyössä leirien ja kilpailumatkojen suunnittelusta. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä ohjata omaa ja muiden toimintaa, vastuunottoa, innokkuutta ja sitoutumista lasten harjoitustoiminnan laadukkaaseen ohjaamiseen, sekä lajikokemusta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, sekä innokkaan ja aktiivisen valmennustiimin, joka auttaa sinua kauden ja kilpailuohjelman suunnittelussa, harjoitusten vetämisessä ja ohjaamisessa sekä muissa valmennukseen liittyvissä tehtävissä, sekä päävalmentajavastuun mukaisen tuntipalkan. Valmennustiimin lisäksi tukenasi on seuran kokoaikaiset työntekijät ja joukkueenjohtajat.
Harjoitukset: to 16.30-18 ja su 14-15.30.

Avoimet paikat harrastejoukkueissa:

Päävalmentaja: Polaris, 2006- ja aiemmin syntyneiden kertamaksullinen joukkue. Aikuisten harrastejoukkueen ohjaajana pääset innostamaan erilaisia ihmisiä liikkumisen ja cheerleadingin pariin! Polarista ohjataan yksin, joten sinulla on luova vapaus suunnitella harjoitukset omien ja joukkueen toiveiden mukaisesti. Polaris on kertamaksullinen ryhmä, joten valmennuksen lisäksi vastaat maksujen vastaanottamisesta harjoituksissa. Lisäksi vastuullasi on viestiä joukkueelle viikoittain harjoitusten toteutumisesta osallistujamäärän mukaan ja osallistujalistan ajan tasalla pitäminen. Muu tiedottaminen ja laskutus hoituu seuran työntekijöiden toimesta! Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kokemusta aikuisliikunnan ohjaamisesta sekä lajikokemusta, vastuunottokykyä, oman toiminnan ja harjoitusten suunnittelun hallitsemista, luovuutta ja kykyä heittäytyä yksin erilaisiin tilanteisiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi, tehdä merkityksellistä työtä liikunnan parissa sekä päävalmentajavastuun mukaisen tuntipalkan. Lisäksi tukenasi ovat seuran työntekijät, esimerkiksi valmennuspäällikkö, harrastekoordinaattori, toiminnanjohtaja sekä seurakoordinaattori.
Harjoitukset: ke 20-21.

Päävalmentaja, Satelliitit, 2010-2016-syntyneet. Satelliittien päävalmentajana pääset ohjaamaan mini- ja youth-ikäisten yhdistettyä alkeisjoukkuetta. Joukkueen tavoitteena on oppia lajin perustaitoja ja liikkua monipuolisesti sekä turvallisesti mukavassa yhteisössä ja innostua cheerleadingista. Haemme tiimiin päävalmentajaa, joka vastaa mm. muun tiimin toiminnan ohjaamisesta, valmentajaharjoittelijoiden mentoroinnista, viestinnästä ja tiedottamisesta, sekä kauden suunnittelusta yhdessä muun valmennustiimin kanssa. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä ohjata omaa ja muiden toimintaa, vastuunottoa, innokkuutta ja sitoutumista lasten harjoitustoiminnan laadukkaaseen ohjaamiseen, sekä lajikokemusta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, sekä innokkaan ja aktiivisen valmennustiimin, joka auttaa sinua kauden suunnittelussa, harjoitusten vetämisessä ja ohjaamisessa sekä muissa valmennukseen liittyvissä tehtävissä, sekä päävalmentajavastuun mukaisen tuntipalkan. Valmennustiimin lisäksi tukenasi on seuran kokoaikaiset työntekijät, esimerkiksi valmennuspäällikkö, harrastekoordinaattori, toiminnanjohtaja sekä seurakoordinaattori.
Harjoitukset: su 17-18.

Päävalmentaja, Orion, 2006-2010-syntyneet. Orionin päävalmentajana pääset innostamaan juniori-ikäisiä cheerleadingin ja liikunnan ilon pariin! Joukkueen tavoitteena on oppia lajin perustaitoja ja liikkua monipuolisesti sekä turvallisesti mukavassa yhteisössä. Haemme tiimiin päävalmentajaa, joka vastaa mm. muun tiimin toiminnan ohjaamisesta, valmentajaharjoittelijoiden mentoroinnista, viestinnästä ja tiedottamisesta, sekä kauden suunnittelusta yhdessä muun valmennustiimin kanssa. Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä ohjata omaa ja muiden toimintaa, vastuunottoa, innokkuutta ja sitoutumista lasten harjoitustoiminnan laadukkaaseen ohjaamiseen, sekä lajikokemusta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, sekä innokkaan ja aktiivisen valmennustiimin, joka auttaa sinua kauden suunnittelussa, harjoitusten vetämisessä ja ohjaamisessa sekä muissa valmennukseen liittyvissä tehtävissä, sekä päävalmentajavastuun mukaisen tuntipalkan. Valmennustiimin lisäksi tukenasi on seuran kokoaikaiset työntekijät, esimerkiksi valmennuspäällikkö, harrastekoordinaattori, toiminnanjohtaja sekä seurakoordinaattori.
Harjoitukset: to 19-20.30.

Lisätiedot joukkueista ja valmentamisesta:
Jutta Nyman
Valmennuspäällikkö

044 238 9946

Tuoreimmat artikkelit

09.07.2024 11:38

Pääsitkö kouluun Jyväskylään?

06.05.2024 16:29

Joukkuejakoinfo 2024-2025

09.04.2024 19:40

Kevään level up- kurssit sekä JSA:n kesäleirit